Anneciğimin gereksiz mutevaziligi!!

Annenizin yaptığı açıklamaya bayıldım,bu sözü de ilk defa duyuyorum...Ama gercek payı da yok değil,bir annenin bana kızını bir övmesi vardı,bir de kulak vermediğime bozularak dürte dürteAyy şuna bir baakk,Allah aşkına,nasıl da hayat dolu diiiilmiiii(!!!)
daha ne sözlerle...Bir gün de bendeyken mısır patlatacaktık,git bak bakayım,x ablan nasıl,patlatıyor mısırı dedi,bende,kızı öğrensin diye söylüyor sandım,meğer kızı bir güzel yapıyormuş kii,bana da öğretsinmiş,ben yerle yeksanÜniversite 2.ciliğin için ben tebrik ediyorum seni,hem de bütün kalbimle

bu durum sizi rahatsız ediyor ama onu etmiyor belliki benim annemde başka bir çeşidi herşeyin kötüsünü düşünür. kendinden çok bizi düşünür. yeter artık kendini düşün bizi bırak derim tamam der yine yapmaz. eli çok marifetlidir dikiş nakış yemek. sana bir dükkan açalım derim yok benden geçti der. size öyle geliyordur güzel değil aslında der. hatta daha bu sabah yaptı. benim yemeklerim size güzel geliyor daha güzelini yerseniz anlarsınız bigün diye. ben artık pes ettim öyle kabul etmeye çalışıyorum. doktora gitmeyide teklif ettim ama kabul etmiyor hiç.

Cnm annen artk busaatten sonra asla degismez degistirmeye calistikca kendin yorulursun sna yazik olr yapicagn tek sey anneni busekilde kbl etmek ne kdr kotu olablrki?? Sonucta annen seni doguran kadin illaki bi bilgidi vardr seni kotuluyosada iyiligin icindir belki blmyrm iyiye yonlendirmek icindr benm annemde oyle herseyde bana suc blur ama bnde cvp vermiyrm susuyrm napiyim degismezler

Tanıya da "Yok canım estağfurullah" falan deriz biz
Hahaha ama ben de cocıkken hep sılık bı cocuktum annem de hep mutevazıydı aman kızım gıttıgımız yerde yerınden kalkma konusma dıyerek tembıhlerdı. Ama herkesın ıcınde takdır aldı soyle calıskan boyle calıskan dıyerek de gururlandırırdı.. sen de cocukluguna ın bakalım kesın var orda bısıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…