Anneciğimm:(

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
herkese merhaba
Annemı kaybedeli ne kadar oldu hıc dusunmedım hissettırdıklerı dün gibi.. Çok özluyorum cok; canım acıyor bu nasıl bır sızıymış hıc eksılmeyen zamanla alışılamayan.. Nasıl bır acı:(
Konuşamıyorum kımseye soyleyemıyorum ama haykırsam bagıra bagıra anne desem . Öğrencılerım anne lerıne seslendıgınde içimde bıryerlere iğneler batıyor sanki.
Hasta olsam sıcak gogsu, aglasam teselli edenım , oyun arkadasım, yoldasım .. Bır kardes bıle istemedım hayatta hıc paylasamadım onu..
Yıllarca mucadele ettık hastalıkla eleleydık hep son ana kadar..
Şimdi kv anne derken daha özluyorum acım tazelenıyor sanki..
Bır evladım olsun bır basıma kaldıgım şu hayatta tum acılarımı saranılecek bır sevgi olsun.. 1 yıldır olmayan bebegım için dua edıyorum isteyen herkese rabbım nasıp etsın..
Hangi yasta ve koşulda olunursa olunsun anne cok baska acısı cok baska.
Annecıgım yıllardır bıraktıgın notlar tek tesellim cok özledım seni.senı cok sevıyorum annem

A
herkese merhaba
Annemı kaybedeli ne kadar oldu hıc dusunmedım hissettırdıklerı dün gibi.. Çok özluyorum cok; canım acıyor bu nasıl bır sızıymış hıc eksılmeyen zamanla alışılamayan.. Nasıl bır acı:KK43:
Konuşamıyorum kımseye soyleyemıyorum ama haykırsam bagıra bagıra anne desem . Öğrencılerım anne lerıne seslendıgınde içimde bıryerlere iğneler batıyor sanki.
Hasta olsam sıcak gogsu, aglasam teselli edenım , oyun arkadasım, yoldasım .. Bır kardes bıle istemedım hayatta hıc paylasamadım onu..
Bır evladım olsun bır basıma kaldıgım şu hayatta tum acılarımı saranılecek bır sevgi olsun.. 1 yıldır olmayan bebegım için dua edıyorum isteyen herkese rabbım nasıp etsın..
Annecıgım yıllardır bıraktıgın notlar tek tesellim cok özledım seni.senı cok sevıyorum annem
Allahım inş. tez vakitte bebeğinizi gönderir size, yavrunuz gelsin mutlu olun inşallah, dua edeceğim size.

herkese merhaba
Annemı kaybedeli ne kadar oldu hıc dusunmedım hissettırdıklerı dün gibi.. Çok özluyorum cok; canım acıyor bu nasıl bır sızıymış hıc eksılmeyen zamanla alışılamayan.. Nasıl bır acı:KK43:
rabbim ebedi alemde kavuştursun inşallah mekanı cennet olsun

Annenizin mekanı cennet olsun inşallah Rabbim cennetine kabul etsin.
Hayırlı evlatta nasip eder inşallah.
Ama her şey bizim için. Alışıyorsun zaten sadece unutamıyorsun.
Allah razı olsun. Alışamadım yutkunamadıgım bır yumruk gıbı acısı.. Konuşmasıda öyle zor ki ..

herkese merhaba
acıların en büyüklerindendir anne acısı...
yaşamadım ama tahmin edebiliyorum acını
allah annenin mekanını cennet eylesin...
ama unutma ölüm bir son değil, tam tersi ebedi hayatın başlangıcıdır. gerçek dünyada olan annen, yalan dünyada oyalanansa bizleriz. insan ölüm acısını zamanla kabulleniyor. elbet birgün biz de kavuşacağız sevdiklerimize. ama o güne kadar sabretmek ve iyi insan olmaya çalışmak lazım...

Ben de işte benim stilim de izledim şimdi. Orada anne deyince siz de duygulandınız galiba. Ben de ağladım :(

bende anneme karsı cok hassasım Allaha şükür benımkı hayatta rabbim uzun ömür versin,,ama içimde herzaman bi korku war ya bişey olursa ne yaparım bnde ölürüm diye.. sizi o yüzden kısmende olsa anlıyorum ana cok farklı bisey asla ama asla dolmaz yeri..ama unutmayın ne çocuğumuzun doğacak zamanını nede annemizin vefat ını biz seçemiyoruz..nasıpten öte hiçbisey olmuyor bu dünyada,,yıpratmayın kendınızı cok fazla ne desek boş aslında..Başınız sağolsun rabbim size bi evlat werıp acısını bı nebzede olsa hafifletsın ınsallah

Mekanı cennet olsun canım benim bende yakın zamanda babamı kaybettim.Bu acı başka bir acı acını taaa derinden hissettim.

Başın sağolsun. Allah'ım mekanını cennet eylesin.
Eminim çok zordur ben düşünemiyorum bile ama işte hayatın gerçeği ölüm hepimiz bi gün bu acıyı yaşıcaz.
Allah'ım yakınını kaybeden herkese sabır versin.

bende anneme karsı cok hassasım Allaha şükür benımkı hayatta rabbim uzun ömür versin,,ama içimde herzaman bi korku war ya bişey olursa ne yaparım bnde ölürüm diye.. sizi o yüzden kısmende olsa anlıyorum ana cok farklı bisey asla ama asla dolmaz yeri..ama unutmayın ne çocuğumuzun doğacak zamanını nede annemizin vefat ını biz seçemiyoruz..nasıpten öte hiçbisey olmuyor bu dünyada,,yıpratmayın kendınızı cok fazla ne desek boş aslında..Başınız sağolsun rabbim size bi evlat werıp acısını bı nebzede olsa hafifletsın ınsallah
Bende gecelerı aglardım ya anneme bırsey olursa dıye. Anladım ki hayatta neyden korkuyorsam basıma o geliyor. İnanın içimde yasıyordum ama bugun okuldan cıktım yolda aglamaya basladım..elimde olmadan.. Rabbım yasatmasın en gecını versın

Başın sağolsun. Allah'ım mekanını cennet eylesin.
Eminim çok zordur ben düşünemiyorum bile ama işte hayatın gerçeği ölüm hepimiz bi gün bu acıyı yaşıcaz.
Allah'ım yakınını kaybeden herkese sabır versin.
Amin canım rabbım en gecınden versın dıyelim benım annecıgım cok genctı

Hepimiz bunu tadacağız maalesef, belki tadamadan onlardan önce gideriz belli olmaz... Tek tesellin bir gün yanına gideceksin, dünya sonsuz değil iyi ki...
Nur içinde yatsın...

Mekanı cennet olsun canım benim bende yakın zamanda babamı kaybettim.Bu acı başka bir acı acını taaa derinden hissettim.
Allah rahmet eylesın.cok zor anne baba acısı.. Dilerım kardesınız vardır bende oda yok

Ana kaybetmek ; yol kaybetmek , yön kaybetmek , yoldaş kaybetmek gibidir .

Bazen sesini bile unuturum annemin , yüzü bile silik silik gelir aklıma ... Ama unutmak mı ?

Acısını dizginlemeyi öğreniriz , onunla geçen anıları gülümseyerek anlatmaya da alışırız zamanla ... Ama bi gün gelir yine yokluğu öyle bir koyar ki yüreğe .

Ben annemi kendi kollarımda hastaneye yetiştirirken kaybedeli 12 sene oldu , hiç unutmak geçmedi aklımdan . O hep dualarımda .

Hiç görmediği damadına , torununa anlatıyorum onu . Bizimle gibi sanki . Geçen gün portakal yiyoruz , oğlum ''anne anneannem çok severmiş di mi portakalı ? '' diyor .

Mekanları cennet olsun inşallah.

Back
X