Anneden başka kimse karsılıksız sevemez mi?

CeminZevcesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
69
15
8
33
Merhaba arkadaslar. Anneden başka kimse karşılıksız sevemez mi?

Son düzenleme:
Ne demisler seven kiskanir güclü ol daha yolun basindasin bukadar baglanma daha simdiden anne muhabbeti yapmis seninle sende ona karsi soguk davran dunyada tek erkek olmadigini ona goster sonrani dusun derim tatlim

Bence kendisi hiç karşılıksız sevilmemiş ya da karşılıksız sevmemiş bakış açısını böyle etkiliyor. Bencil insanlar da böyle bir düşüncede olabilir. Bol bol konuş iyi tanı belki de evliliği düşünmemesi senin de hayrınadır.

Bence siz yanılıyorsunuz neden sevmesin bu durum dogaya bile aykırı
Emin ol zerre sevmiyor.doktora gittigimizde annelik icgudusu hissetmeyen kadinlarda var dedi kadinlarin yuzde sekizlik bir kisminda bu durum varmis oda bna denk geldi..yoksa hangi anne acidan ôldugunu soyleyen evladini umursamayip hayatina devam eder..bu nasil bir acidir tahmin edebiliyor musun.. ve emin ol benim dogusum hayatim varolusum ve hala yasiyor olmam dogaya aykiri...

Hayır neden öyle diyorsun
Annen seni sevmiyorsa sen evlatlarıni seveceksin
Sen iyi bir anne olacaksın ve yetiştirdiğin evlatlar çok iyi işler yapacak kim bilir
Sebepsiz is olmaz dünyada

İcimden söküp atamiyorum defalarca kapısına gittim yalvardim resmen ama olmadi.. Vicdan denilen sey onda yok ne yazik ki. Psikolojik tedavi goruyorum bu ay 2. Defa adet gormeye basladim herseyim alt ust oldu. Seni sevdigim icin umut vermemek icin bitirdim dedi ama nafile kendime olan güvenim suan da sıfır. Beni senin kadar kimse sevemicek biliyorum ama bunu goze aldim demisti. Yaptigim onca fedakarliklara gelince ise bir an da unutuldu.. Dilerim Allahım dan birgun cok pişman olsun. Ayrilali 1,5 ay oldu en son 17 gün once konusmustuk. Şuan istedigim tek sey mutlu olamaması ben cok acı cekiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…