Annedir tamam ama

Minnieee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
215
207
103
Her yıl esimin memleketinde babası hayvancılıkla uğraştığıı ıcın kurbanı benim ailemle birlikte keseriz. Tamam ıyı guzel ama burda esine ve evdekılere ozellıkle annem cok yuk oluyor. Hayvanlarına baktırıyorlaf sormuyorlar bile ne yıyo bakımı nasıl VS diye. Tarlaya iner ne var ne yok toplar goturur sormaz. Ben evin gelini iken izinsiz bisey alamam ama annem rahat davranır akraba fln da degıkız ayrı memlekettenız ama artık utanıyorum her yıl kurban bayramı benim ıcın eziyet gelirken de Bı tısort alır kaynanama guya iste bos gelmedim. Karsılıgı bu degil ki ben kimseden bırsey minnet etmem kendi ailemden de bunu onlar da biliyor ama annemi nasıl uyarsam bılmıyorum. Ha bu arada annem kimseye bisey vermez kısacası cımrıdır ama burdan bedava alıyor diye komsularına bile goturmek ister eli acık gırunmek ıcın e burda da komsuya goturuyırum dedıgın de hos olmuyor evdekiler ne alaka diye dusunmeye baslıyor o kadar arada kalıyorum ki bazen yerin taaa dibine giresım gelıyor

Size birşey demiyorlarsa canınızı skmayın. Anne sonuçta ne diyebilirsiniz ki . Onlarda biliyordur bence bunu. Yani kalbide kırılır. Onun yaptığından da mesul tutulacak değilsiniz bence. Canınızı skmayın birşey denmiyorsa.

E canım senin annen gayet açık açık söyleyebilirsin anne ele güne rezil oluyoruz de. Nolacak ki anne kız arasında aile arasında bunlar rahatlıkla söylenir fikir alışverişnde bulunulur

Annenize söyleseniz bunları, ne der?

Şu durumda annenizin açığını kapatmaktan başka çareniz yok..
Gelirken eliniz kolunuz dolu gelin.
Nevresim takımı, masa örtüsü, aile bireylerine hediyeler, alışverişlerini yapma, bir ihtiyaçlarını giderme, evde yapılacak tamirat varsa vs..
Belki daha az göze batar..

Tam rezillik yahu. Allah kolaylik versin.

Gercekten gorgusuzluk kendının olsa kimseye veremeyeceğini de hep soyler her yerde

Niye her sene beraber kesiyorsunuz onu anlamadım? Eşinizin ailesi mi davet ediyor her sene?

Bir keresinde gec kaldık kurbanı almakta annem esime yujlendı Bı kurban alamadın bıze fln demıstı

annenize soylemeniz lazim. hatta bu yil istanbulda kesin falan diyin. kuserse kussun. ayrica bu sicaklarda baska yerde kesilen kurban hic iyi olmuyor. kis aylarinda tamam da. et gelene kadar bir tuhaf oluyor. siz de kesmeyin orda o zaman onlar da gidemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…