Anneler bakar mısınız :(

1Minikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
391
255
23
39 haftam bitiyor yarın ben hala doguramadim :110:
Doğumu başlatan haraketler yada yapılması gereken biseyler var mı?

Gelir canim merak etme sen cantani herseyini hazirla yanliz kalma kalsanda telefonun hep yaninda dursun.
Saglikli dogumlar dilerim:KK200:

hiç tık yokken bakarsın suyun gelir, nişan gelir, sancın gelir..
normal doğum için 41. haftaya kadar bekleyebiliy doktorlar.
tabi doktorunun düşüncesi önemli.

Merak etmeyin o bebek içinizde kalmaz. Benim arkadaşım 42.haftasında doğurmuştu. Genelde 40ta doğuruyor insanlar. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız umarım.

hiç tık yokken bakarsın suyun gelir, nişan gelir, sancın gelir..
normal doğum için 41. haftaya kadar bekleyebiliy doktorlar.
tabi doktorunun düşüncesi önemli.
Yalancı sancılarım çok fazla oluyor bu aralar doğum sancısını anlayamam diye korkuyorum biraz da

Yalancı sancılarım çok fazla oluyor bu aralar doğum sancısını anlayamam diye korkuyorum biraz da
İnsan anlayamam sanıyor ama geldiği zaman sancı geçmediğinde anlıyorsun mutlaka. Ben de 39+4 doğurmuştum. İnşallah sağlıcakla kavuşursunuz.

Benimde öyleydi en son bebek bekleye bekleye nerdeyse 5 kilo olucaktı zaten doğuramazmışım sezeryanla 4500 gram kızımı doğurdum

Çok tatlısın ya :-)
İlerde bebekle gece uyuyamadığında ya da ne bileyim gaz sancılarında falan aç bak bu konuya

Beni de hatırla :KK8:

ben 40. haftamdaydım. dr muayene etti. hiçbir belirti yok dedi. olsaydı suni sancı verip doğumu başlatırdım dedi. iyi ki yokmuş yani. neyse perşembe günü oldu bu muayene. ama orda muayene ederken canımı acıttı bence bir uyarı yaptı. neyse ptesi gel dedi. beni ctesi doğumum başladı hiçbir belirti yokken. pazar da oğlum doğdu şükür.

bence bol bol yürüyün. plates topuyla 8 çiziyorlar. bir de Medine hurması yiyin. ha göğüs masajını da duymuştum. meme ucunu uyaracaksınız. hayırlı doğumlar dilerim. son olarak rahat olun. sürekli doğumu düşünmeyin.

Back
X