Bebek Beslenmesi Anneler bakarmisiniz.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ipeqbojuqu

La tahzen
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
6.677
9.325
198
37
Merhaba hanimlar konuyu ablam adina actim kendisi uye degil onun adina sizlerden fikir istiyorum.
Ablamin 19 aylik bebegi var fakat hic bir seyi cignemiyor.disleri var fakat kullanmiyor.yiyecekleri pure halde yiyebiliyor puturlu olursa yutamiyor.
Bir cok sey denedik oyun haline getirerek isirmasini saglamaya calistik ama basaramadik.
Bebeginde benzer sikintilari yasamis olan varmi?
Yardimci olursaniz sevirim tesekkurler..

Doktoru var mı? Ona sordunuz mu?

Bir keresinde bebeklere püre halinde bir şey yedirmeyin çatalla ezebildiğiniz kadar ezin ama direk püre olmasın yoksa püreye alışıp katı gıdaya alışamıyorlar diye bir şey duymuştum.

Doktorda aynisini soyledi ama yiyemiyor bogulacak gibi oluyor.
Dislerini sadece gulerken aksesuar olarsk kullaniyor;)

Merhaba hanimlar konuyu ablam adina actim kendisi uye degil onun adina sizlerden fikir istiyorum.
Ablamin 19 aylik bebegi var fakat hic bir seyi cignemiyor.disleri var fakat kullanmiyor.yiyecekleri pure halde yiyebiliyor puturlu olursa yutamiyor.
Bir cok sey denedik oyun haline getirerek isirmasini saglamaya calistik ama basaramadik.
Csni

Canim ablamin oğlu bu şekildeydi, ablam herseyi püre yapip veriyordu agzina pütürlü bir şey gelince direk kusuyordu, cocuk psikiyatristine götürdük , boğuluyo gibi oluyordu şukur gecti. Ilk zamanlar minik minik parçalar vererek yedi. Aman kesin bir doktora götürnesi gerek bence.

Benim kuzumda 9 aylık erkenmi bilmiyorum ama taneli yediremiyorum çok büyük sıkıntı bu hep püre veriyorum bazen ufacık bi pirinç tanesi ağzında dursun ya diliyle iteliyo yada kusuyo
:(

Benim kuzumda 9 aylık erkenmi bilmiyorum ama taneli yediremiyorum çok büyük sıkıntı bu hep püre veriyorum bazen ufacık bi pirinç tanesi ağzında dursun ya diliyle iteliyo yada kusuyo
:KK43:
Sizinki henuz minik umarim sorun olmaz.yegenim dislerini kullanmadigi icin disleri yumsak normal dis sertliginde degil.eline birsey verdek agzina goturmuyor:/

Csni

Canim ablamin oğlu bu şekildeydi, ablam herseyi püre yapip veriyordu agzina pütürlü bir şey gelince direk kusuyordu, cocuk psikiyatristine götürdük , boğuluyo gibi oluyordu şukur gecti. Ilk zamanlar minik minik parçalar vererek yedi. Aman kesin bir doktora götürnesi gerek bence.
Normal doktora goturduk bize puturlu verin dedi ama cocuk bogulacak gibi oluyor.psikiyatrist aklimiza gelmemisti acikcasi yegeninize nasil alistirdiniz nasil bir yol izlediniz

Normal doktora goturduk bize puturlu verin dedi ama cocuk bogulacak gibi oluyor.psikiyatrist aklimiza gelmemisti acikcasi yegeninize nasil alistirdiniz nasil bir yol izlediniz
Ilk psikiyatri doktoru minik parçalarla baslatin dedi , çorbanin içine ekmeğin kitir olan yerlerini doğrardi birden baslarsiniz bu sefer daha kötü sonuçlar elde ederiz dedi, Makarna verirdi ama böyle şekilli makarnalar alirdi harfli, çizgi film karakterli tabağa tek tek dizerdi. Yariş yaparlardi ucuna hep bir ödül koyardi . Ilk zamanlar çok işe yaramadi ama emin ol alisinca hepsini yemeye başladi. Sutun kaymaği ağzina gelse kusardi şimdi kaymakli süt istiyor yemek masasina ablamlardan önce koşuyor .:kk77:

Back
X