- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.879
- 133
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Dosyanı alır doğumdan önce doktoruna gider dosyanı verirsin kontrollerini olur hakkında bilgi sahibi olmasını sağlarsın cnmArkadaşlar ben hamileyim kontrollerimi eskişehirde yaptırıyorum ama doğumu ankarada düşünüyorum beni gebeligimi hiç bilmeyen doktorda doğum yapmak istemiyorum aslında ama eskişehir de hiç akraba tanıdık yok tek kalmaktan korkuyorum ankarada kayınvalidemler eşimin akrabaları benim akrabalarım felan var onların varlığı beni rahatlatır diye düşünüyorum...bu durumu yaşayan varmı yada sizce nasıl olur..
+1nerede çokluk orada b...
diyorum
güzelce evinizin olduğu yerde doğum yapın
ilk hafta evi çekip çevirmeye birileri yardıma gelebilirse gelsinler
gelemezlerse eşin izin alsın
oldu bitti
başkasının evine misafir olursanız çok bunalırsınız
Arkadaşlar ben hamileyim kontrollerimi eskişehirde yaptırıyorum ama doğumu ankarada düşünüyorum beni gebeligimi hiç bilmeyen doktorda doğum yapmak istemiyorum aslında ama eskişehir de hiç akraba tanıdık yok tek kalmaktan korkuyorum ankarada kayınvalidemler eşimin akrabaları benim akrabalarım felan var onların varlığı beni rahatlatır diye düşünüyorum...bu durumu yaşayan varmı yada sizce nasıl olur..
Yanliz kalmaktan iyidir bence cunku dogum sonrasi cok zor kesinlikle yardima ihtiyacin olacak hem bebek hem senin icin bence son bi kac ayi ankaradaki dr la devam etmelisin rabbim kolaylik versinArkadaşlar ben hamileyim kontrollerimi eskişehirde yaptırıyorum ama doğumu ankarada düşünüyorum beni gebeligimi hiç bilmeyen doktorda doğum yapmak istemiyorum aslında ama eskişehir de hiç akraba tanıdık yok tek kalmaktan korkuyorum ankarada kayınvalidemler eşimin akrabaları benim akrabalarım felan var onların varlığı beni rahatlatır diye düşünüyorum...bu durumu yaşayan varmı yada sizce nasıl olur..
Bnm bi arkadaşm baştan özele gitti sonra devlete devam etti tekrar özeldekine gitmek istedi kabul etmedi doktoru özelde başka bi doktor doğumunu yaptırdı birde bu sorunlar varArkadaşlar ben hamileyim kontrollerimi eskişehirde yaptırıyorum ama doğumu ankarada düşünüyorum beni gebeligimi hiç bilmeyen doktorda doğum yapmak istemiyorum aslında ama eskişehir de hiç akraba tanıdık yok tek kalmaktan korkuyorum ankarada kayınvalidemler eşimin akrabaları benim akrabalarım felan var onların varlığı beni rahatlatır diye düşünüyorum...bu durumu yaşayan varmı yada sizce nasıl olur..
Bende sizin gibi düşünüyorum ilk gebeliğim ve çok tecrübesizimYanliz kalmaktan iyidir bence cunku dogum sonrasi cok zor kesinlikle yardima ihtiyacin olacak hem bebek hem senin icin bence son bi kac ayi ankaradaki dr la devam etmelisin rabbim kolaylik versin
Evet haklısınız aslında bende rahatıma düşkünum çok arafta kaldım bilmiyorum ne yapacağımıBen herkesten nispeten uzakta bir yerde dogum yaptim. Dogumdan once/sonra hastane odami kimse tiklim tikis doldurmadi, basimda surekli oyle yapma boyle yap sen bilmezsin diyen tipler olmadi, lohisaligimi evde sakince kafa dinleyerek gecirdim (yanimda sadece yardim amacli annem vardi). Cat kapi kimse gelmeyecegi icin istedigim gibi rahat giyinebiliyordum. Bebegimi istedigim an istedigim yerde emzirdim. Istedigim an yattim istedigim an gezmeye ciktim.
Simdi sorum su, kalabalik ve herkesi tanidiginiz bir yerde bunlar sorun olacak mi? Olacaksa hic gitme...
Bende 8. Ayda baska sehire gittim bir iki dr arayisi yaptim ve orada dogurdumArkadaşlar ben hamileyim kontrollerimi eskişehirde yaptırıyorum ama doğumu ankarada düşünüyorum beni gebeligimi hiç bilmeyen doktorda doğum yapmak istemiyorum aslında ama eskişehir de hiç akraba tanıdık yok tek kalmaktan korkuyorum ankarada kayınvalidemler eşimin akrabaları benim akrabalarım felan var onların varlığı beni rahatlatır diye düşünüyorum...bu durumu yaşayan varmı yada sizce nasıl olur..
Arkadaşlar ben hamileyim kontrollerimi eskişehirde yaptırıyorum ama doğumu ankarada düşünüyorum beni gebeligimi hiç bilmeyen doktorda doğum yapmak istemiyorum aslında ama eskişehir de hiç akraba tanıdık yok tek kalmaktan korkuyorum ankarada kayınvalidemler eşimin akrabaları benim akrabalarım felan var onların varlığı beni rahatlatır diye düşünüyorum...bu durumu yaşayan varmı yada sizce nasıl olur..
Yanliz kalmamaktan kasit sevdigim ve yakin gordugun guvendigin bi kac kisi olsa yeter annen kaynanan veya ablan yoksa cok kalabalik basini agritacak ve rahatı ni bozacaktirBende sizin gibi düşünüyorum ilk gebeliğim ve çok tecrübesizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?