Çocuğum4 buçuk yaşına sadece1 kere antibiyotik aldı ah kafam ah doktor sorgulamayı bilmeyen kafam kadir tuğcu kendime getirdi.Kesinlikle o doktor sayesinde hiç ilaç kullanmadan 2 yılı atlattık çok şükür. Her anne mutlaka okumalı.
Bu yil anasınıfında malum surekli grip alıyor. Ama kadir tugcunun altın bilgileri ile 0 ilaçla sınıftaki tüm çocuklardan kolay atlatıyor.
Cevredeki tüm çocuklar abtibiyotik bağımlısı haline gelmiş. Resmen artık verilen dozlar yetersiz geliyor. Ve bünye alışmış antibiyotik almadan iyileşiyor. Oğlum anne sütü alırken ben sütü hep ilaç niyetine verdim. 2 buçuk yaşına kadar emdi disi curur diyip durdular sınıfta en sağlam dış çıktı. Antibiyotik dis çürütüyor.
Kadir beyi başta çok yadırgadım beni baya okkalı fırçaladı antibiyotik verdim diye. Ama allah razı olsun kendime geldim. Ne yazıp akıl alanlar var ya doktor astım teshisi koyuyor kadir bey hangi ilaçları kullanıyor diyor ve şu ilacı kesin diyor. Adam minnetle geri dönüyor çocuğum düzeldi. Lütfen anneler bu doktoru takip edin ilaçsız büyüyen çocuklar için