- 28 Ekim 2013
- 1.080
- 170
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
18+2 haftalık gebeyim arada karnımın alt kısımında pıt pıt hareket hissedyorum bu bebişim mi yoksa bağırsaklarım bana oyun mu oynuyo bana hareketlerini tarif edin bebişlerinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18+2 haftalık gebeyim arada karnımın alt kısımında pıt pıt hareket hissedyorum bu bebişim mi yoksa bağırsaklarım bana oyun mu oynuyo bana hareketlerini tarif edin bebişlerinn
Cnm yan yatinca dahabelli olur yana dogru yat daha oluosa brbisin ilk zamanlarda bn oyle hissederdm
Bazen otururken bile pıtpıt ediyo sankiiii bilemedim ki aceba bebişim mi
Evet canım aynen öyle segirme gibi sanki içerden itiyo gibiKas seğirmesi gibi bir hisse bebeğindir. Ben 15. Haftada hissetmiştim. Senin haftan baya var. Yüksek ihtimalle bebeğin :) çok güzel bir his.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
18haftaliksa buyuk ihtimal bebek hareketleridir.allah bilir ama büyükbi ihtimalde cinsiyeti erkek olabilir.cunku erkek çabuk oynuyor.8haftada falan kalp atışini hissedebiliyosun.benim2 oglumdada oyle oldu.erken oynadilar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet o bebeğinin hareketleri ben de ilk kelebek kanat çırpıyomuş gibi göbeğimin üzerinde hissetmiştim şimdi ayaklarını tutasım geliyor canım acıyor artık![]()
18haftaliksa buyuk ihtimal bebek hareketleridir.allah bilir ama büyükbi ihtimalde cinsiyeti erkek olabilir.cunku erkek çabuk oynuyor.8haftada falan kalp atışini hissedebiliyosun.benim2 oglumdada oyle oldu.erken oynadilar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cinsiyet belli oluyormu oyle belli olmuyor cnmm ya benim de bir kizim var ikinci gebeligim bu cinsiyet ogrenmeyi bekliyorum sabirla 7 haftalikti kalp atisini duydum kizimdada 6 haftalikken duymustmmama hayrlisi artik bklm
![]()
Hadi hayirlisi cnmm ilk kiz olunca cok guzel oluyorrrBenim de öyle erken duyuldu kalbi bilmiyorum ama suan net kız dedi doktorum her yerine bakti gosterdi:)))
Hadi hayirlisi cnmm ilk kiz olunca cok guzel oluyorrr![]()