• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNELER BANA YARDIM EDİN LÜTFEN!!!

semra9414

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Arkadaşlar benim kızım 4 aylık ve süt alerjisi tanısı konuldu. Mukuslu yeşil dışkısı vardı ve 3 günde bir yapıyordu.doktor bize neocate diye iki adet mama verdi kendi kullandıgım mamayı kesmemi söyledi.yanlız verdiği mamanın tadı çok kötu ve kızım içmedi bende pirinç unu ve suyla mama vermeye basladım onuda çok gönüllü içmiyor. Bu mamayı kullanıp fayda gören yada nasıl içirebilceğimi bana söylermisiniz bebegım açç ve büyük tuvalet ini yapmıyor yardım edin ne olur 😞😞

Arkadaşlar benim kızım 4 aylık ve süt alerjisi tanısı konuldu. Mukuslu yeşil dışkısı vardı ve 3 günde bir yapıyordu.doktor bize neocate diye iki adet mama verdi kendi kullandıgım mamayı kesmemi söyledi.yanlız verdiği mamanın tadı çok kötu ve kızım içmedi bende pirinç unu ve suyla mama vermeye basladım onuda çok gönüllü içmiyor. Bu mamayı kullanıp fayda gören yada nasıl içirebilceğimi bana söylermisiniz bebegım açç ve büyük tuvalet ini yapmıyor yardım edin ne olur 😞😞
Bizim kız da neocate maması içti.

Tadını hatırlamıyorum da bazen içiyor bazen içmiyordu.

Pirinç unu vs. hiç vermedik.

Bu işin bir yöntemi yok ki. Bizimki prematüre olduğu için 2 saatte bir beslemeye çalışıyorduk işte.

Allahım sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Süt alerjisine siz diyet yaptınız mı yani siz diyet yaparak devam etseniz mama vermeseniz olmuyor mu
Başıma gelmedi bilmiyorum sadece bi fikir yürüttüm

Benim çocuğum da 4 aylık pirinç unlu mama veriyorum ve emziriyorum , pirinç ununu biraz sulu yapıyorum içine de keçi boynuzu pekmezi ya da zeytinyağ koyuyorum öyle yiyor biraz da bebek irmiği katıyorum , dediğiniz mamayı hiç kullanmadım

Pirinç unu vermeyin hiçbir besleyiciliği yok kaldı ki ne anne sütünün ne de formül mamanın yerini tutmaz besin değeri neredeyse sıfır.Siz diyet yapmalısınız öncelikle eğer emziriyorsanız.Başka doktora da görünün derim veya eczacıdan farklı mama önerisi isteyebilirsiniz.

Pekmez ya da vanilya şurubu katabilirsiniz mamaya

Süt alerjisine siz diyet yaptınız mı yani siz diyet yaparak devam etseniz mama vermeseniz olmuyor mu
Başıma gelmedi bilmiyorum sadece bi fikir yürüttüm
Keşke doyuracak kadar sütüm olsaydı 😞 ama yinede sağolun💕

Benim çocuğum da 4 aylık pirinç unlu mama veriyorum ve emziriyorum , pirinç ununu biraz sulu yapıyorum içine de keçi boynuzu pekmezi ya da zeytinyağ koyuyorum öyle yiyor biraz da bebek irmiği katıyorum , dediğiniz mamayı hiç kullanmadım
Bende pirinç unu vermeye basladım mecburen çunku bende pek sütüm yok normal mama veremiyorum alerjıden dolayı Doktor'un verdıgı mamayıda içmedi tadı kötü ek gıdaya da baslayamadım daha erken dıye napcagımı şasırdım😞 pirinç unu yemeye başlayalı mukuslu ve yeşil 💩 gitti yerine sarı çok az beze değmeyecek katılıkta 💩 geldi şimdide zeytinyağı da veriyorum ama yok

Pirinç unu vermeyin hiçbir besleyiciliği yok kaldı ki ne anne sütünün ne de formül mamanın yerini tutmaz besin değeri neredeyse sıfır.Siz diyet yapmalısınız öncelikle eğer emziriyorsanız.Başka doktora da görünün derim veya eczacıdan farklı mama önerisi isteyebilirsiniz.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim🙏💕 ama eczaneye de sordum genelde mamaların tatları hep aynı oluyor muş emziremediğim için mecbur kaldım pirinç ununa😞

Back
X