Doğuma Hazırlık Anneler bebiş isimleriniz nedir ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ikinci kez kızım olacak insallah. Ilki Simay di bu kez Gülce olacak nasipse
Simay:ay yüzlü,gümüş ışıltı
Gülce: gül yüzlü,güleç insan

2 kez kızım olucak.
Buyuk kızmın ismi milana: zarıf demek.
2 kızmın ısmide meryem olucak: dindar kadın, hz isanın annesi.

Kizim olucak hayirlisiyla cok az kaldi Adini Kainat dusunuyoruz.Daha doğrusu eşim daha çok istiyor benim de cok hosuma gidiyo yanina ne isim koyariz bilmiyorum.

Allah nasib ederse ekim ayında bir oğlum olacak ismini babam koyacak Mehmet Akif olacakmış

1 yaşında kizim kızım var ravza nur ismi :)

Şafak 14. Allah izin ederse 10 yaşında kızım var adı Asel birde oğlum olucak adınada Asil Yuşa koyucaz inşallah

Asil bende düşündüm de kedi köpek ismi dediler
Ben başka bi forumda bu dıştan gelen seslerede zerzerişte bulunmuştum zaten bu isim konusunda...Bende yuşa ismine karar verdiğimde bir sürü şey söylediler moralim i çok bozdular...Sonrada kimin ne dediği değil bizim ne istediğimizdi...Kızım Asil ismini çok istedi bizde Yuşa peygamber ismini çok istedik ...vede koyucaz...Allah izin ederse.. Öyle herşeye konuşan karışan insanlar hep var vede var olacaklar...Hem asil isminin anlamı soylu necip demek...Kimseyi takmayın bebişlerimiz ve hayatları sadece bize özel ve ömür boyu öyle kalacaklar. ..

Oglumun adi insallah Haluk olacak. hicbir zaman bir ismi cok begenen gormedim. Anne ve babanin istegi ve ismin anlaminin guzel olmasi yeterli. Haluk da ahlakli, iyi huylu ve herkesle iyi gecinen demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…