- 6 Aralık 2008
- 229
- 102
- 103
- Konu Sahibi OLSUN ARTIK
-
Diş çıkarıyor da olabilir kardeşim bu 4-5 aylık arası çıkardı dişlerini kimi çocuk erken çıkarır.kızlar 1 hafta sonra 4 aylık olacak güzel kızım ama hala çok huysuz gece uykumuz güzel ama o uykuya geçene kadar burnumuzdan geliyo gündüz neredeyse hiç uyumuyor uyumayıncada keçileri hiç eksik olmuyor ha birde sinirliyken memede emmiyor aç kalınca daha fena öyle boş boş ağlıyor..5 dk.uykuya geçince emziriyorum hemen uyanıyo başlıyo ağlamaya ne yapacağımı şaşırdım..bu arada ben işe başladım biberona sağarak veriyoruz sütümü şimdi onada alıştı almadığı mememi şimdi hiç almıyor..uyanıkkende uzatıp seviyoruz durmuyo oturtuyorum kucağımda durmuyo kucağa alıp gezdiriyorum oda 10 dk.sonra gene durmuyo ne istiyo anlamadım yaa...dün akşam 8 de salamaya başladım saat 11di hala uyumamıştı artık ben oturup ağladım bide eşime çattım (gerçi alttan aldı sağolsun)..büyük kızımda 5 yaşında onunlada hiç ilgilenemiyorum bu yüzden oda ilgi bekliyo canım benim ama bakamıyorum bile bunada şükür diyorum hep ama gerçekten çok bunaldım artık biraz toparlansaydı hayırlısıyla..
kızlar 1 hafta sonra 4 aylık olacak güzel kızım ama hala çok huysuz gece uykumuz güzel ama o uykuya geçene kadar burnumuzdan geliyo gündüz neredeyse hiç uyumuyor uyumayıncada keçileri hiç eksik olmuyor ha birde sinirliyken memede emmiyor aç kalınca daha fena öyle boş boş ağlıyor..5 dk.uykuya geçince emziriyorum hemen uyanıyo başlıyo ağlamaya ne yapacağımı şaşırdım..bu arada ben işe başladım biberona sağarak veriyoruz sütümü şimdi onada alıştı almadığı mememi şimdi hiç almıyor..uyanıkkende uzatıp seviyoruz durmuyo oturtuyorum kucağımda durmuyo kucağa alıp gezdiriyorum oda 10 dk.sonra gene durmuyo ne istiyo anlamadım yaa...dün akşam 8 de salamaya başladım saat 11di hala uyumamıştı artık ben oturup ağladım bide eşime çattım (gerçi alttan aldı sağolsun)..büyük kızımda 5 yaşında onunlada hiç ilgilenemiyorum bu yüzden oda ilgi bekliyo canım benim ama bakamıyorum bile bunada şükür diyorum hep ama gerçekten çok bunaldım artık biraz toparlansaydı hayırlısıyla..
Tracy Hogg kitabini okumanizi tavsiye ederim. Bebeklerin gündüz uyku rutini olmalı. Olmayınca çok huysuz oluyorlar ve gece uykusuna da dalamiyorlar. Ben okudum gece uykularimiz hala düzensiz ama gündüz rutinimiz oturdu çok rahatladimkızlar 1 hafta sonra 4 aylık olacak güzel kızım ama hala çok huysuz gece uykumuz güzel ama o uykuya geçene kadar burnumuzdan geliyo gündüz neredeyse hiç uyumuyor uyumayıncada keçileri hiç eksik olmuyor ha birde sinirliyken memede emmiyor aç kalınca daha fena öyle boş boş ağlıyor..5 dk.uykuya geçince emziriyorum hemen uyanıyo başlıyo ağlamaya ne yapacağımı şaşırdım..bu arada ben işe başladım biberona sağarak veriyoruz sütümü şimdi onada alıştı almadığı mememi şimdi hiç almıyor..uyanıkkende uzatıp seviyoruz durmuyo oturtuyorum kucağımda durmuyo kucağa alıp gezdiriyorum oda 10 dk.sonra gene durmuyo ne istiyo anlamadım yaa...dün akşam 8 de salamaya başladım saat 11di hala uyumamıştı artık ben oturup ağladım bide eşime çattım (gerçi alttan aldı sağolsun)..büyük kızımda 5 yaşında onunlada hiç ilgilenemiyorum bu yüzden oda ilgi bekliyo canım benim ama bakamıyorum bile bunada şükür diyorum hep ama gerçekten çok bunaldım artık biraz toparlansaydı hayırlısıyla..
Merhaba bende oyle bir bebek.biliyorum oda hic durmazdi hep aglardi gazi cok oluyomus ozellikle geceleri. Doktor ona elma yagi onermisti. Bir damla elinizi surun ve ayaklarinin altina masaj yapin onlar oyle yaptilar ve inanin bebek hemen uykuya daliyo ve rahatliyo. Bu arada biraz kotu kokuyo ama katlancaksin artik ben kendi oglumada kullandim tavsiye ederimdoktoratürdük ama rutin kontroller bişeyi yok gelişimi iyi dediler..ama sanki mide sıkıntılıymış gb.geliyor bana emince sindiremiyor gb.yada rahatsız oluyor bilemiyorum haftaya kontrolü var ozaman söylicem inşallah iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?