Bebek Beslenmesi huysuz bebeğim...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

OLSUN ARTIK

iki güzel prenses
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
229
102
kızlar 1 hafta sonra 4 aylık olacak güzel kızım ama hala çok huysuz gece uykumuz güzel ama o uykuya geçene kadar burnumuzdan geliyo gündüz neredeyse hiç uyumuyor uyumayıncada keçileri hiç eksik olmuyor ha birde sinirliyken memede emmiyor aç kalınca daha fena öyle boş boş ağlıyor..5 dk.uykuya geçince emziriyorum hemen uyanıyo başlıyo ağlamaya ne yapacağımı şaşırdım..bu arada ben işe başladım biberona sağarak veriyoruz sütümü şimdi onada alıştı almadığı mememi şimdi hiç almıyor..uyanıkkende uzatıp seviyoruz durmuyo oturtuyorum kucağımda durmuyo kucağa alıp gezdiriyorum oda 10 dk.sonra gene durmuyo ne istiyo anlamadım yaa...dün akşam 8 de salamaya başladım saat 11di hala uyumamıştı artık ben oturup ağladım bide eşime çattım (gerçi alttan aldı sağolsun)..büyük kızımda 5 yaşında onunlada hiç ilgilenemiyorum bu yüzden oda ilgi bekliyo canım benim ama bakamıyorum bile bunada şükür diyorum hep ama gerçekten çok bunaldım artık biraz toparlansaydı hayırlısıyla..

Gazi filan olabilir,agrisi var ki agliyor cocuk bu.kadar,karni ac olsa,doyar susar,uyumuyor olsa,en son dayanamaz uyur susar..altini temizlersin susar.bebegin baska ne derdi.olsun.agrisi var demekki.benim oglumda sekiz aylik olana dek agladi.ilk alti.ay daha fazlaydi azaldi sonra.gazi vardi.gece uyku yoktu ne ona ne bize..gecede iki uc gastane gezerdik nesi var diye.hepsi ayni cevabi verirdi.kolik bebek malesef.allah yardimcin olsun.