anneler bi bakin derdime.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Arkadaslar oglum var 4 yasinda . Evdeyim ben bakiyorum. Isten ayrilmak zorunda kaldim. Kis gelince iyice bunaldim artik. Eslerinizle kavgalariniz oluyor mu. Biz resmen evde tartisamiyoruz bile. Oglum cok korkuyor. Esim normalde sakindir. Biraz sesi bana yukselsin oglum cok korkuyor. Kavgali ailerin cocuklarin psikolojisini merak eder oldum. Acaba bizmi cocuk etkilenmesin diye hic sesimizi yukseltmedik hatami yaptik acaba. Insan gonul rahatligi ile kavgadami edemiycek yahuuu. Sizlerde durumlar ne

Bizde az biraz tartışsak 3,5 yaşındaki oğlum hemen susun diyor ikimizede. Tartışmamaya gayret ediyoruz. Etkileniyorlar besbelli

Yapmayın sız de kavga etmeyın sankı cok guzel bır seymıs de oğlunuz ıcın fedakarlık edıyormussunuz gobı yazmışsınız. Keyfine mı kavga edıyorsunuz anlamadım kı. Benım çocukluğum anne babamın kavgasının dinleyerek izleyerek geçti psikolojim alt üst oldu onanın hıc hoş bir sey degıl ozellıkle ergenlık donemınde ne kadar zor oluyor biliyor musunuz cunku çocukken yaşadığı onda iz kalan her seyin acısı cıkıyor o zaman ne cok ağlardım allah hiçbir cocuğa bunları yasatmasın

İşten ayrılınca psikolojiniz de bozulmuştur alışma dönemini atlatırsanız geçer.eşe dosta arkdşlarınıza sık sık gidin gezip dolaşın .sakinlşin çocuklarımız için bnm 1 yaşında fakt çok bağırırız bizde korkunca ürperir sonradan pişman oluyrz da öfke kontrolü zor

Bizimki 3 yaşında artık dili dönüp konuşunca birgün kavga esnasında şuşuuuuuuun diye bağırdı. Ve o gün bu gündür bir adam akıllı kavga edemiyoruz. En son bırakıcam anneme avazım çıktığı kadar bağırıcam. :) ne bu canım evde tartışma ses tonumuzu görsen kavramı ediyoruz kurmu yapıyoruz belli değil. Şaka biryana çocuğun en güzel yanı bı sanırsam

Kızım 2yasında daha küçükken ses yükselince korkuyordu... tartışma olmadan bile ani seslerden acaip korkuyordu.. sonra alıp karsıma anlattım korkmaması gerektiğini falar doya doya bağırdık... alıştı simdi zaten patlamaya hazır mısır gibiyim simdi biz bağırınca bize bağırıo bastırıo sesimizi velet,...
Her ailade olur tartışma önemli olan sonunu toparlamakk

Şuşunnnn, yerim ben onu ya

sürekli tartışmaların olduğu bir ortam da büyüdüm hala da öyle
kim ister ki sürekli böyle bir ortam da bulunmayı
normal olarak korkar tabi ki de

evettt
2.5 yasinda birtanede bizde var
cabuk sarilin diye dikilir tepemize
yalniz kavga etmeyip herhangi bir konu anlatirken sesli anlatsam ciddiye almaz
kavga ederken sessiz olsak bile aglar
pek kavga etmeyiz sukur ama cok etkileniyorlar

cok ozen istiyor bu konu....

Kavgalarınızı ve müctehcen konuşmalarınızı yatak odasında yapın her ikisine de küçücük çocuklar şahit olmamalı.

Valla ben hiç unutmam annem ve babamın kavgalarını dün gibi. Çocuk da büyüyünce kavganın bir suç olmadığını düşünücek ona en çok siz örnek oluyorsunuz şuan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…