• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler bi bakın lütfen...

Arkadaşım demek ki kusan bebek kilo alimi nasil, benim oğlumda 6 aya kadar kustu, fışkırarak kusma varsa reflu olabilir doktor surup vs verir ama işe yaramıyor , doktora gidin.yalniz bitki kaynatip vermeyin belki suanda bir zarari olmaz ama içten tahribat yapiyor olabilir... birde birden cok bitkiyi karıştırıyorsunuz birbiriyle olumsuz etkilesim olsa ... 6 aya kadar sadece anne sütü yoksa mama , ot çöp vermeyin su bile vermeyin.

Teşekkürler evet olabilir yada biz sütünü üşütmüş olabilir diyoruz ablam çünkü bu kadar kusmuyordu hiç .
Sutunu mu usutmus.

Bebek reflu olmustur. Bebege bitki vermeyin. Kafayi bulmazsa iyi yani.

Annesi üşütünce sütün tadı değişir derler ya hani sarımsak yediğinde çocuk emmek istemez tadı değişik olduğu için bunun gibi birşey düşünün süt üşütmeyi

her yediğini tamamen çıkartıyorsa doktora götürün benim oğlum içtiği suya kadar çıkarıyodu rota virüsü çıkmıştı ama çökmüştü bıngıldağı fln susuz kaldığından mümkünse özele götürün devlet üşütmüş diyip yollayabiliyo dr.a bağlı tabi oda var

her yediğini tamamen çıkartıyorsa doktora götürün benim oğlum içtiği suya kadar çıkarıyodu rota virüsü çıkmıştı ama çökmüştü bıngıldağı fln susuz kaldığından mümkünse özele götürün devlet üşütmüş diyip yollayabiliyo dr.a bağlı tabi oda var
Aynen öyle zaten misafir geldiler hastaneler tıklım tıklım dolu özel de öyle ama götürücekler

her yediğini tamamen çıkartıyorsa doktora götürün benim oğlum içtiği suya kadar çıkarıyodu rota virüsü çıkmıştı ama çökmüştü bıngıldağı fln susuz kaldığından mümkünse özele. götürün devlet üşütmüş diyip yollayabiliyo dr.a bağlı tabi oda var
Aynen öyle zaten misafir geldiler hastaneler tıklım tıklım dolu özel de öyle ama götürücekler

Reflü olabilir,benim kızımda gazını çıkarmadan emse muhakkak kusardı. Doktorumuz fışkırarak kusmuyorsa sorun yok derdi.
Öncelikle besledikten sonra muhakkak gazını çıkarın. Yüzü size dönük olacak şekilde kucağınızda dik tutup ,kendinizde hafif geriye doğru durun,(tam dik duramaz cünkü)sırtına dairesel hareketlerle masaj yapın ,gazını çıkarmadan yatırmayın derim kesinlikle.
Ben hep böyle yapardım,kusması bitmişti. Emzirip yatırınca muhakkak kusardi.
Doktorunuza da danışın tabi yinede.

Back
X