- Emoji Skoru
- 1.538
- Puanlar
- 48
İnşallah çok teşekkür ederimRabb'im kendi bebeginiz Rahatsız ken benim yavrum sorduğunuz için sizden razı olsun bu inceliginiz sizin kuzucugumsun şifa olsun insaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok teşekkür ederimRabb'im kendi bebeginiz Rahatsız ken benim yavrum sorduğunuz için sizden razı olsun bu inceliginiz sizin kuzucugumsun şifa olsun insaallah
Ablamın fikri :)ıhlamur neyse de anason ve rezene ikisi birden nasıl olur yahu, nasıl bir bilgi dağarcığı ile bu işe giriştiniz
Ablamın fikri :)
İlaçlar hiç işe yaramadı bu yüzden gaz sancısı dan kıvranıyor resmen
sut usutmek nedir ya??? Dr a goturun yavruyu.Teşekkürler evet olabilir yada biz sütünü üşütmüş olabilir diyoruz ablam çünkü bu kadar kusmuyordu hiç .
Sutunu mu usutmus.Teşekkürler evet olabilir yada biz sütünü üşütmüş olabilir diyoruz ablam çünkü bu kadar kusmuyordu hiç .
Aynen öyle zaten misafir geldiler hastaneler tıklım tıklım dolu özel de öyle ama götürüceklerher yediğini tamamen çıkartıyorsa doktora götürün benim oğlum içtiği suya kadar çıkarıyodu rota virüsü çıkmıştı ama çökmüştü bıngıldağı fln susuz kaldığından mümkünse özele götürün devlet üşütmüş diyip yollayabiliyo dr.a bağlı tabi oda var
Aynen öyle zaten misafir geldiler hastaneler tıklım tıklım dolu özel de öyle ama götürüceklerher yediğini tamamen çıkartıyorsa doktora götürün benim oğlum içtiği suya kadar çıkarıyodu rota virüsü çıkmıştı ama çökmüştü bıngıldağı fln susuz kaldığından mümkünse özele. götürün devlet üşütmüş diyip yollayabiliyo dr.a bağlı tabi oda var