Zeytin yağıyla yapıyorum sulu yemek yemiyor sadece çorba içiyor ona da katıyorumYemeklerine zeytinyağı ekleyebilirsin
2 yaşında herşeyden yemesi lazım aslındaZeytin yağıyla yapıyorum sulu yemek yemiyor sadece çorba içiyor ona da katıyorum
sadece çorba içiyorsa brokoli çorbası yapın her sebzeden katın patates hariç katı yedirmeye ne zaman başladınız?
aslında daha kolay çıkarmasını sağlar bağırsaklar çalıştığı için gaz çıkartır ben örnek olarak verdim sebzeden pırasa çorbasıda olur meselaBrokoli ve mercimek gaz yapar diye biliyorum daha da zorlastirabilir işini bebeğin
aslında daha kolay çıkarmasını sağlar bağırsaklar çalıştığı için gaz çıkartır ben örnek olarak verdim sebzeden pırasa çorbasıda olur mesela
ben sadece sma da kabızlık yaşadım bide humana da onun dışında yaşamadım 7 aylıkken oturup bizle balık yerdi çok şükür kabız olmadı aslında doktorum dedi ki nasıl alışırsa öyle gider gaz yapar diye vermediğin yiyecekler ileride sindirim sorunu yapar dedi zaten anne sütü almıyor ver mercimekten nohuttan dedi gerçekten öyle alıştı ve gazı olmadıYani gaz sksmasi falan da olabilir
Oglumda sadece süt yüzünden kabızlık yaşadık ama besin ağırlıklı olarak yasamadim
Yemek çok seçiyor tavuk pilav makarna bu tür şeyleri seviyo sevdiği şeylerde hep kabız yapıyo elma rendesinii deneyeyim tşkler2 yaşında herşeyden yemesi lazım aslında
Aç karnına elma rendesi iyi gelir demişlerdi, ben denemedim ama bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?