Anneler bi bakın

Kahvaltıda ekmeksiz omlet yiyor bi de kuru ekmek öyle inat çı ki istemediği beğenmediği bişeyse ağlar ama yemez ama yine de zeytin yapını ilaç gibi içireyim inşallah Faydaaı olur çok tşkler

Yemek çok seçiyor tavuk pilav makarna bu tür şeyleri seviyo sevdiği şeylerde hep kabız yapıyo elma rendesinii deneyeyim tşkler
Beslenme şeklinden dolayıdır sebzeye alıştırmaya bak
Rica ederim inşallah faydası olur

Evt yaptım bende kayısı hoşafı onu dediğiniz gibi yapayım şimdi tşkler

elma kabız yapar diye biliyorum e deneyimledim. muz da aynı şekilde. su ve sıvı alımını arttır , suyunu ılık olarak içmesini sağla. kiraz erik gibi meyvelerde bağırsakları çalıştırıyor.

Süt sadece cici bebe ile mama yapıyorum sade içmiyor

sadece çorba içiyorsa brokoli çorbası yapın her sebzeden katın patates hariç katı yedirmeye ne zaman başladınız?
Evt yemiyor o yüzden kabız karı yiyecekleri falan çöm iyi yemeyi biliyo 1 yaşından önce pilav makarna vermeye başladım doktor yedir dediği Zaman yemek yemeği öok güzel biliyo ama yemek yemeği sevmiyo tek sevdiği makarna pilav ve tavuk bunlarda hep kabız yapıyor

elma kabız yapar diye biliyorum e deneyimledim. muz da aynı şekilde. su ve sıvı alımını arttır , suyunu ılık olarak içmesini sağla. kiraz erik gibi meyvelerde bağırsakları çalıştırıyor.
Hadi ya bende hergün elma yerdiriyorum yanlış yapıyormuşum

süslesen ağız burun falan yapsan

selamlar
aynı sorunları bizde yeğenimde yaşadık. ciddi şekilde ilaca bağımlı hale gelmişti. annem zeytinyağı formulu ile sorunu çözdü. zamanında bize de aynısını yaparmış :) yediklerine içtiklerine soğuk sıkım zeytinyağında azcık katmaya başladı, birkaç gün içerisinde sorun yavaş yavaş çözüldü. ama burada önemli olan gerçekten iyi bir yağ kullanmak. ben şansa netten bulduğum bir yağı denedim vallahi pek memnun kaldık. tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…