Ben bursada değilim ama bildiğim kadarıyla ebe doğurtuyor.. o gün nöbetçi olan doktor genelde kontrole geliyor.. Ama özelde tam tersi oluyor.. yatış odası da senin seçme hakkn var diye biliyorum bulunduğum şehirde devlet hastanesinde ya 2 kişilik oda ya da tek kişilik oda seçiliyordu.
İki doğumumu özelde yaptım fakat bu pandemi yüzünden eşimin işleri biraz kötüye gitti 3.yu devlet hastanesinde düşünüyorum ama şartlarıma uyarsa tabi uymazsa yine zorda olsa özele gidicemBen bursada değilim ama bildiğim kadarıyla ebe doğurtuyor.. o gün nöbetçi olan doktor genelde kontrole geliyor.. Ama özelde tam tersi oluyor.. yatış odası da senin seçme hakkn var diye biliyorum bulunduğum şehirde devlet hastanesinde ya 2 kişilik oda ya da tek kişilik oda seçiliyordu.
Sağlkla doğsun inşaALLAH canım.. Önemli olan oİki doğumumu özelde yaptım fakat bu pandemi yüzünden eşimin işleri biraz kötüye gitti 3.yu devlet hastanesinde düşünüyorum ama şartlarıma uyarsa tabi uymazsa yine zorda olsa özele gidicem
Ya bende hep sizin dediğiniz gibi duydum doğumu ebe yaptırıp doğumhanede bı kaç hasta faln oluyomus yatış odalarida en az iki kişilikmis kendimi çok yüksekten görmüyorum ama başkası ile aynı odada kalamam zaten doğum sonrası refakatçim eşim olucak kapali bı bayanım odamda rahat dolaşmak daha iyi oluyo bide iki doğumum bursa özel Doruk hastanesinde oldu çok memnunum ama dediğim gibi para sıkıntısından dolayı devlete mecbur aldım bilgilendirdiginiz için de çok teşekkür ederimSağlkla doğsun inşaALLAH canım.. Önemli olan oDevlete bağlı hastaneler genelde söylediğim şeklde oluyor. Şehir hastanesnde farklılık olacağını düşünmüyorm ama bilen brnden öğrenmek daha iyi olur tabi..
Doğum odasnda birkaç hasta oluyor biliyorum bunu arkadaşımdan o doğum için sancı beklerken yanndaki kadn doğurup çkmştı.. Ama Oda için alternatif vardr belki hastaneyle görüşün istersenz. Sizi anlıyorum ben olsam ben de tek kişilik oda isterim.. Benim doğumum da özelde oldu ama mecburiyetten sezeryan olmuştum tek kişilik oda gerçekten çok iyi oluyor..Ya bende hep sizin dediğiniz gibi duydum doğumu ebe yaptırıp doğumhanede bı kaç hasta faln oluyomus yatış odalarida en az iki kişilikmis kendimi çok yüksekten görmüyorum ama başkası ile aynı odada kalamam zaten doğum sonrası refakatçim eşim olucak kapali bı bayanım odamda rahat dolaşmak daha iyi oluyo bide iki doğumum bursa özel Doruk hastanesinde oldu çok memnunum ama dediğim gibi para sıkıntısından dolayı devlete mecbur aldım bilgilendirdiginiz için de çok teşekkür ederim
Aynen birde özelde doğumhane tek kişilik odalar tek kişilik doğumuna sezeryanda olsa normal doğum da olsa özel 9ay boyunca ilgilenen doktor giriyo onun için daha iyi oluyoDoğum odasnda birkaç hasta oluyor biliyorum bunu arkadaşımdan o doğum için sancı beklerken yanndaki kadn doğurup çkmştı.. Ama Oda için alternatif vardr belki hastaneyle görüşün istersenz. Sizi anlıyorum ben olsam ben de tek kişilik oda isterim.. Benim doğumum da özelde oldu ama mecburiyetten sezeryan olmuştum tek kişilik oda gerçekten çok iyi oluyor..
Doğuma her zaman ebe girer Allah korusun bir sorun olursa o zaman doktor gelir ve müdahale eder . Ben devlet hastanelerinde normal doğum yaptım doktorun zaten yapacağı bişey yok. Bu arada şehir Hastanesi'nde değildim ama doğumhane tek kisilikti ve sonrasında da odada yalnızdımMerhaba anneler ben Bursa'da oturuyorum burda olup şehir hastanesinde doğum yapan annelere bi kaç sorum vardı Norml doğum yapıp dogumunuza kim giriyo doktorunuz mu yoksa ebe mi ve doğumhanede kaç hasta oluyo ve son olarak yatış odaları kaç kışilik bilgisi olan varsa lütfen yazsın son 2ayim kaldı
Hangi hastanede doğum yaptınız acabaDoğuma her zaman ebe girer Allah korusun bir sorun olursa o zaman doktor gelir ve müdahale eder . Ben devlet hastanelerinde normal doğum yaptım doktorun zaten yapacağı bişey yok. Bu arada şehir Hastanesi'nde değildim ama doğumhane tek kisilikti ve sonrasında da odada yalnızdım
Gölcük Necati Çelik devlet hastanesi. Bir de doğum yapacağınız hastanenin anne bebek dostu hastane olmasına dikkat edin. Doğumdan sonra emzirme için bi hemşire geldi bir sürü şey anlattı yardımcı oldu . 15 dk bir tansiyon ateş ölçümü yapıldı . Temizlik çok iyiydi.Hangi hastanede doğum yaptınız acaba
.Gölcük Necati Çelik devlet hastanesi. Bir de doğum yapacağınız hastanenin anne bebek dostu hastane olmasına dikkat edin. Doğumdan sonra emzirme için bi hemşire geldi bir sürü şey anlattı yardımcı oldu . 15 dk bir tansiyon ateş ölçümü yapıldı . Temizlik çok iyiydi.
Doğum yapacağınız hastabeye gidip bakın. Ben dogumhaneye kadar girip bakmıştım. İçime sindigi için özele gitmedim. Bence gidip kendiniz görünO
.
O tarz bilgileri biliyorum 3. Çocuğum bu sadece doğumhane ve yatış odaları tekli olması taraftarındayim
Doğumu ebelerin yaptırmasida çok sıkıntı değil ama doğumhanede bir çok hasta ile doğum yapamam ve yatış odaları tek kisilik tercihim kapalı bayanım eşim yanımda kalıcakGölcük Necati Çelik devlet hastanesi. Bir de doğum yapacağınız hastanenin anne bebek dostu hastane olmasına dikkat edin. Doğumdan sonra emzirme için bi hemşire geldi bir sürü şey anlattı yardımcı oldu . 15 dk bir tansiyon ateş ölçümü yapıldı . Temizlik çok iyiydi.
Benim olduğum hastanede dogumhaneler de odalar da tek kişilik. Aslında iki kişilik odalar ama tek tek yatiriyolar. Benim hem annem hem kv yanımda kaldı eşim de evde babam ve kayınpederimle kaldı.Doğumu ebelerin yaptırmasida çok sıkıntı değil ama doğumhanede bir çok hasta ile doğum yapamam ve yatış odaları tek kisilik tercihim kapalı bayanım eşim yanımda kalıcak
Öyle bi hakkımız var mı ben doktora doğum için burayı dusunuyorum falan dediğimde daha çok erken o gün gelsin hallolur herşey dedi şuan 7 aylık olduk artıkDoğum yapacağınız hastabeye gidip bakın. Ben dogumhaneye kadar girip bakmıştım. İçime sindigi için özele gitmedim. Bence gidip kendiniz görün
Tabiki var zaten oradaki ebelere ben görmek istiyorum dediğim zaman bcok yardımcı oldular gosterdiler ne olacak nasıl olacak nerede olacak her şeyi anlattılar. Tabiki eğer doğum haneler boşsa yoksa zaten göstermezlerÖyle bi hakkımız var mı ben doktora doğum için burayı dusunuyorum falan dediğimde daha çok erken o gün gelsin hallolur herşey dedi şuan 7 aylık olduk artık
Anlamıyorum aslında güzelmiş ama banada orası çok uzak Gölcük demiştiniz sanırım ben Bursa gursuda oturuyorumBenim olduğum hastanede dogumhaneler de odalar da tek kişilik. Aslında iki kişilik odalar ama tek tek yatiriyolar. Benim hem annem hem kv yanımda kaldı eşim de evde babam ve kayınpederimle kaldı.
Anladım bende bı şansımı denerim şehir hastanesinde doğumhaneyi gösterirseler yada bilgi verirseler çok iyi olurTabiki var zaten oradaki ebelere ben görmek istiyorum dediğim zaman bcok yardımcı oldular gosterdiler ne olacak nasıl olacak nerede olacak her şeyi anlattılar. Tabiki eğer doğum haneler boşsa yoksa zaten göstermezler
Muhakak orada da böyle hastaneler vardır. Aramızda yaklaşık 3 saat var tabiki burayı tercih etmeyin. Mesafeler önemli benceAnlamıyorum aslında güzelmiş ama banada orası çok uzak Gölcük demiştiniz sanırım ben Bursa gursuda oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?