Anneler bir bakabilir mi?

Kız öyle desene ozman:KK51:
İlişkiden sonra 1 hafta 10 gün içinde belli olur kan testinde.
Aynı soruyu tekrar sorucam seni kaç gün geçti :confused:

10 gün kadar oluyor benim :) kan testi için uygun zaman mı diye araştırıyorum beklemek çok zor :anneadayı::KK30:

kızlar :KK8: bahsettiğim durum o değildi yalnız. ben ilişkiyi kastediyorum. Yine de cevaplar için çok teşekkür ederim :KK9:

Senin yumurtlama durumuna bağlı kişiye göre değişir.
Ayrıca hemen test yapmak için sabırsızlanmam çok yersiz. Sabredip adetinin geçmesini beklemen daha iyi.
Benim adetim 2 gün geçince evdeki testte net çıktı.

Senin yumurtlama durumuna bağlı kişiye göre değişir.
Ayrıca hemen test yapmak için sabırsızlanmam çok yersiz. Sabredip adetinin geçmesini beklemen daha iyi.
Benim adetim 2 gün geçince evdeki testte net çıktı.

Neden yersiz sizce? Benim ilk bebeğim için ilk heyecanım olacak bu, sabırsız ve heyecanlı olmam bence normal.

Neden yersiz sizce? Benim ilk bebeğim için ilk heyecanım olacak bu, sabırsız ve heyecanlı olmam bence normal.

Heyecan başka stres başka. Ben de ilk gerçek hamileliğimi yaşıyorum. Ama tecrübeyle konuşuyorum ilki düşüktü. Kendimi o kadar çok dinledim ki hep bir araştırma içindeydim. İkincide aynı hatayı yapmadım.
Doğru olan sabredip her şeyi akışına bırakmak. Diğer türlüsü kendi dinlemek ve stres.

Heyecan başka stres başka. Ben de ilk gerçek hamileliğimi yaşıyorum. Ama tecrübeyle konuşuyorum ilki düşüktü. Kendimi o kadar çok dinledim ki hep bir araştırma içindeydim. İkincide aynı hatayı yapmadım.
Doğru olan sabredip her şeyi akışına bırakmak. Diğer türlüsü kendi dinlemek ve stres.

Tabii ki stres yapmamak en güzeli ve sağlıklısı. Hakkımızda hayırlısı artık. Teşekkürler yorumunuz için.

Back
X