- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Anneler merhaba insanlar çeşitli konular açıyorlar bende çok merak ettiğim bir konuyu açmak fikirlerinizi almak istedim. Bebişlerimiz hepsi çok tatlılar hepsi sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar öncelikle.Bebekler doğduklarından itibaren çok değişimler geçiriyorlar ve ben çok şaşırıyorum mesela esmer doğan bir bebek sarışın oluyor bir kaç ay sonra veya sarışın doğan esmerleşiyor ten renkleri falan değişiyor.Göz renkleri açıkken koyulaşıyor veya da koyuyken açılıyor 1 ay önceki haliyle 1 ay sonraki hali çok farklı oluyor. Genetik açıdan degisiyorlar. Tatlı bebeklerimiz doğduklarından itibaren nasıl değişimlerden geçtiler aile üyelerinden kime benzediler sohbet edelim istiyorum. Bebeklerden konuşmak hoşuma gidiyor. Haydi fikir paylaşımı yapalım tatlı bebek anneleri☺
Olsun belki sohbet etmek isteyenler olur. Bir anlık açtım konuyu içimden geldiBurası bir derdim var bölğmü yalnız, sohbet bölümü değil.
Maşallah ne tatlı. Sen gibi tatlı oldu sana benzedi yani diyosun☺Benim oğlumu doğduğunda herkes ya kendine yada başkasına benzetiyordu. Ama hiç bana benzeten yoktu. Ama zamanla bana benzemeye başladı yavrum .bunu ben le annemden baska kimse soyleyemiyor kabullenemiyorlar yani :)) gözleri maviye yeşil oldu sonra elà oldu. Sapsarı altın gibiydi şimdi yavaştan buğday tenli olmaya başladı.
Olsun belki sohbet etmek isteyenler olur. Bir anlık açtım konuyu içimden geldi
Maşallah ne tatlı. Sen gibi tatlı oldu sana benzedi yani diyosun☺
Anladım canım ne güzelDogdugundan beri bana benziyo. Sadece ten rengi daha da acildi
Evet hepsi çok güzeller onlar bize en güzel hediyeMaşallah yavrum. Eşimle bana benziyor :)) karışımımiz oluyor. Allah yavrularimizi severek yaratıyor.
Bir anlık dalgınlığıma geldi açmış oldum kusura bakmayınBurası bir forum ve her konunun ayrı topiği var. Kendi içinde bir takım kuralları var. Ben istedim açtım olmaz.
Şanslisin o zaman ☺Hep halasının kopyasıydı hala öyle. Allah tan görümcem çok güzel :)
Anneler merhaba insanlar çeşitli konular açıyorlar bende çok merak ettiğim bir konuyu açmak fikirlerinizi almak istedim. Bebişlerimiz hepsi çok tatlılar hepsi sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar öncelikle.Bebekler doğduklarından itibaren çok değişimler geçiriyorlar ve ben çok şaşırıyorum mesela esmer doğan bir bebek sarışın oluyor bir kaç ay sonra veya sarışın doğan esmerleşiyor ten renkleri falan değişiyor.Göz renkleri açıkken koyulaşıyor veya da koyuyken açılıyor 1 ay önceki haliyle 1 ay sonraki hali çok farklı oluyor. Genetik açıdan degisiyorlar. Tatlı bebeklerimiz doğduklarından itibaren nasıl değişimlerden geçtiler aile üyelerinden kime benzediler sohbet edelim istiyorum. Bebeklerden konuşmak hoşuma gidiyor. Haydi fikir paylaşımı yapalım tatlı bebek anneleri☺
Benim oglum 1yasinda dogdugundan beri mavisti :) hala oyle allahtan degismedi.hafif sarisin sanki belkide degisir bilememAnneler merhaba insanlar çeşitli konular açıyorlar bende çok merak ettiğim bir konuyu açmak fikirlerinizi almak istedim. Bebişlerimiz hepsi çok tatlılar hepsi sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar öncelikle.Bebekler doğduklarından itibaren çok değişimler geçiriyorlar ve ben çok şaşırıyorum mesela esmer doğan bir bebek sarışın oluyor bir kaç ay sonra veya sarışın doğan esmerleşiyor ten renkleri falan değişiyor.Göz renkleri açıkken koyulaşıyor veya da koyuyken açılıyor 1 ay önceki haliyle 1 ay sonraki hali çok farklı oluyor. Genetik açıdan degisiyorlar. Tatlı bebeklerimiz doğduklarından itibaren nasıl değişimlerden geçtiler aile üyelerinden kime benzediler sohbet edelim istiyorum. Bebeklerden konuşmak hoşuma gidiyor. Haydi fikir paylaşımı yapalım tatlı bebek anneleri☺
OTE="Gonca35chz, post: 45554681, member: 722968"]Anneler merhaba insanlar çeşitli konular açıyorlar bende çok merak ettiğim bir konuyu açmak fikirlerinizi almak istedim. Bebişlerimiz hepsi çok tatlılar hepsi sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar öncelikle.Bebekler doğduklarından itibaren çok değişimler geçiriyorlar ve ben çok şaşırıyorum mesela esmer doğan bir bebek sarışın oluyor bir kaç ay sonra veya sarışın doğan esmerleşiyor ten renkleri falan değişiyor.Göz renkleri açıkken koyulaşıyor veya da koyuyken açılıyor 1 ay önceki haliyle 1 ay sonraki hali çok farklı oluyor. Genetik açıdan degisiyorlar. Tatlı bebeklerimiz doğduklarından itibaren nasıl değişimlerden geçtiler aile üyelerinden kime benzediler sohbet edelim istiyorum. Bebeklerden konuşmak hoşuma gidiyor. Haydi fikir paylaşımı yapalım tatlı bebek anneleri☺
OTE="Gonca35chz, post: 45554681, member: 722968"]Anneler merhaba insanlar çeşitli konular açıyorlar bende çok merak ettiğim bir konuyu açmak fikirlerinizi almak istedim. Bebişlerimiz hepsi çok tatlılar hepsi sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar öncelikle.Bebekler doğduklarından itibaren çok değişimler geçiriyorlar ve ben çok şaşırıyorum mesela esmer doğan bir bebek sarışın oluyor bir kaç ay sonra veya sarışın doğan esmerleşiyor ten renkleri falan değişiyor.Göz renkleri açıkken koyulaşıyor veya da koyuyken açılıyor 1 ay önceki haliyle 1 ay sonraki hali çok farklı oluyor. Genetik açıdan degisiyorlar. Tatlı bebeklerimiz doğduklarından itibaren nasıl değişimlerden geçtiler aile üyelerinden kime benzediler sohbet edelim istiyorum. Bebeklerden konuşmak hoşuma gidiyor. Haydi fikir paylaşımı yapalım tatlı bebek anneleri☺
Ben sana naptım neden beni yöneticiye şikayet ettin konum taşındı mutlu musun şimdi.Burası bir derdim var bölğmü yalnız, sohbet bölümü değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?