Anneler bir bakar mısınız?

Yokgibiyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
3.043
1.965
133
33
Anneler merhaba insanlar çeşitli konular açıyorlar bende çok merak ettiğim bir konuyu açmak fikirlerinizi almak istedim. Bebişlerimiz hepsi çok tatlılar hepsi sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar öncelikle.Bebekler doğduklarından itibaren çok değişimler geçiriyorlar ve ben çok şaşırıyorum mesela esmer doğan bir bebek sarışın oluyor bir kaç ay sonra veya sarışın doğan esmerleşiyor ten renkleri falan değişiyor.Göz renkleri açıkken koyulaşıyor veya da koyuyken açılıyor 1 ay önceki haliyle 1 ay sonraki hali çok farklı oluyor. Genetik açıdan degisiyorlar. Tatlı bebeklerimiz doğduklarından itibaren nasıl değişimlerden geçtiler aile üyelerinden kime benzediler sohbet edelim istiyorum. Bebeklerden konuşmak hoşuma gidiyor. Haydi fikir paylaşımı yapalım tatlı bebek anneleri☺

Burası bir derdim var bölğmü yalnız, sohbet bölümü değil.

Benim oğlumu doğduğunda herkes ya kendine yada başkasına benzetiyordu. Ama hiç bana benzeten yoktu. Ama zamanla bana benzemeye başladı yavrum .bunu ben le annemden baska kimse soyleyemiyor kabullenemiyorlar yani :)) gözleri maviye yeşil oldu sonra elà oldu. Sapsarı altın gibiydi şimdi yavaştan buğday tenli olmaya başladı.

Maşallah ne tatlı. Sen gibi tatlı oldu sana benzedi yani diyosun☺

OTE="Gonca35chz, post: 45554681, member: 722968"]Anneler merhaba insanlar çeşitli konular açıyorlar bende çok merak ettiğim bir konuyu açmak fikirlerinizi almak istedim. Bebişlerimiz hepsi çok tatlılar hepsi sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar öncelikle.Bebekler doğduklarından itibaren çok değişimler geçiriyorlar ve ben çok şaşırıyorum mesela esmer doğan bir bebek sarışın oluyor bir kaç ay sonra veya sarışın doğan esmerleşiyor ten renkleri falan değişiyor.Göz renkleri açıkken koyulaşıyor veya da koyuyken açılıyor 1 ay önceki haliyle 1 ay sonraki hali çok farklı oluyor. Genetik açıdan degisiyorlar. Tatlı bebeklerimiz doğduklarından itibaren nasıl değişimlerden geçtiler aile üyelerinden kime benzediler sohbet edelim istiyorum. Bebeklerden konuşmak hoşuma gidiyor. Haydi fikir paylaşımı yapalım tatlı bebek anneleri☺[/QUOTE]
Benim oglum 1yasinda dogdugundan beri mavisti :) hala oyle allahtan degismedi.hafif sarisin sanki belkide degisir bilemem

Benim oglum 1yasinda dogdugundan beri mavisti :) hala oyle allahtan degismedi.hafif sarisin sanki belkide degisir bilemem[/QUOTE]
Ne güzel sana maviş oğlunla mutluluklar diliyorum canım

Benim oglum 1yasinda dogdugundan beri mavisti :) hala oyle allahtan degismedi.hafif sarisin sanki belkide degisir bilemem[/QUOTE]
Ne güzel. Sana maviş oğlunla mutluluklar diliyorum tatlım☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…