Minikkuala yarım saat falan markete gidiyoruz onu bırakıp. Ama örneğin işimin uzun süreceği bir yere gidemiyorum. Kuaföre onsuz gidemiyorum mesela. Babaannesine cehennem azabı yaşattığı için kadıncağız kucağında bebeyle arkamda geziyor kuaförde çok mu küçük acaba diyorum ama doktor değil diyor.
Ben olsam bende ağlarım çocuk haklı bizim babaanne sokak sokak alir gezdirir hoplatip ziplatir bence çocuk babaannesini sevmiyor sen bide anneanneyi dene
Anneannesi olsa keşke gözü kapalı bırakırım ama yok
Benim kızimda aynıydı yere bile indiremezdim biyere gidince hep kucaktaSevgili anneler, bebeğim 10 Eylül'de 4. Ayını doldurdu. Hala yabani. Benim yanımda bile birinin kucağına gitse ortalığı yıkacak şekilde içli içli ağlıyor. Şımarıkça bağırmak değil bildiğiniz boncuk boncuk gözyaşı dökerek ağlıyor. Babaanne, teyze, dede kimse farketmiyor. En çok babasında duruyor, ikinci seçenek de ben :)
Ben ocakta işe başlayacağım, doktorun da tavsiyesiyle de bu hafta spora yazılacağım. Arada bebeği bırakıp kendin için bir şeyler yapma zamanın geldi dediği için. Hem de yavaş yavaş alışsın insanlara diye. Ama eşim gün içinde bakamayacak kadar yoğun çalışıyor, cumartesi-pazar da çalışıyor ayrıca. Akşamları spora gitmek de benim için yorucu olacak. Gün içinde gitmek istiyorum, aklımdaki soru çocuğum sağdığım sütle doyar ama avunur mu? Siz nasıl alıştırdınız? Bir yöntemi var mı? Çaresi yok 1-2 ağlayıp susacak mı yoksa yanından ayrılmamalı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?