Bebek Beslenmesi anneler bir bakin lutfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bir tane ile o kadar çok yoruluyorum demeye utandım size 3 tane 3nünde huyu farklı .ben mamasını şarkı söyliyerek yediriyorum denemişsinizdir muhtemelen.birde ben kızımı ek gıdaya alıştırırken onu mama sandalyesine koyuyordum bende karşısında abartılı yeme davranışları yapıp bir şeyler yiyirodum oda yiyiordu ayrıca elina beyaz lahanayı veriyorum bana yediriyor gülüyor sonra ben ona çorbasını yediriyorum ben bunları denedim ama yermiyende yemiyor yengemin oğlu vardı yanaklarını sıka sıka yediriyordu çocuk aç kalsa açıkmıyordu bu beslenmesi 3 yaşından sonra düzeldi o zmana kadar hep savaş halindeydi.zaten doktorunuz bizdende iyi yönlendirir inşallah çözüm bulursunuz.

Kesinlikle boy kilo bu tur seyleri kiyaslamiyorum bizlerin bile boyu kilosu farkliyken boyle bir kiyaslama soz konusu bile degil
Hani dogduklarinda minicikti sukur simdiki gunlere benim sadece suanki sorunum bunlarin acikmamasi
Siz nasil astiniz yememe sorununu

benim bebeğimin birinde yeme sorunu yoktu hatta normal bebekleri 2.ayımızda yakalamıştık ancak diğeri aynı sizin üçüzleriniz gibiydi.uykusunda dahi mama içmezdi.40 cc mamayı çay kaşığıyla içirdiğim günler oldu.ek gıdaya geçince biraz rahatladık ama ancak bu sene yani 4 yaşında normal yemeye başladı şükür.

Benim de oglum 7aylik olmak uzere. Kasikla yemeyi
cogu zaman rddediyor. Elimle verdigim zaman yiyoama.
Doktor kontrolunde duzenli bi yol izlemeniz daha iyi olacak galiba.
Allah bagislasin yavrularinizi
Halden dusuyorum artik tek bebekle duzenimz ayni gibi onuda denedik olmadi yerde pis birsey gorseler yerler ama
Ilk basta dorun yoktu yemelerinde 2 ay oldu almiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…