Anneler bir sorum var

Lalsenfoni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
68
49
3
35
Merhaba bir pimpirikli anne daha var burda. Bebeğim iki gün sonra beş ayını dolduruyor. Eline aldığı her şeyi ağzına götürmek istiyor, buraya kadar normal. Ama hiçbir şekilde başaramıyor. Büyük küçük fark etmez hiç bir nesneyi götüremiyor. Ağzını açıp elini oraya buraya hareket ettiriyor ancak ağzından uzak yerlere hep. Bu da onu aşırı sinirli yapıyor. Başarmış olması mı gerekirdi acaba diye düşünüyorum. Sizinkiler nasıl, nasıldı bi ses verin lütfen :)

Bi doktora danissaniz? Oğlum da 5 aylik. Ben de tecrübeli değilim ilk bebeğim.Ama goturebilmesi gerekiyordu sanirim. Peki ellerini agzina sokabiliyor mu ?

Bi doktora danissaniz? Oğlum da 5 aylik. Ben de tecrübeli değilim ilk bebeğim.Ama goturebilmesi gerekiyordu sanirim. Peki ellerini agzina sokabiliyor mu ?
Ellerini en başından beri hep götürüyor yani gelişim olarak göremiyorum o yüzden onu. Galiba doktora danışmak gerekecek o halde.

3 aylıkken yaptırdık aslında ama ufaklık cihazlara doktorun istediği gibi bakmadığı için çok gerçekçi bir muayene olmadı sanırım. Doğru dediniz, yeniden gidelim.
Cihazdan ziyade oyuncakla muayene yapıyorlar.
Bir tane doktorun elinde tuttuğu bir makine var o kadar
Benim kızım 9 aylıkken gözlük takmaya başladı hem hipermetrop hem astigmat
Eğer İstanbul' da iseniz göz doktorumuzu gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Arkadaşımın oğlu maalesef bebeklikte doktorkontrollerinden geçmesine rağmen gözlerinde görme kaybı olduğu anlaşılmamış, çocuk 80% göremezken doktorlar hep normal rapor vermiş. Maalesef dikkatli olun ve bebeğinizin işini kolulaştırmaya çalışmayın kendi azmedip başarmayı öğrensin

bi sakinnn... 21 aylik ve neredeyse 5 aylik iki bebem var. her bebek ayrideir bi sabir. bi elleri oldugunu onunla kavrayabildigini Yeni kesfetti bugun agzina sokamqz yarin bir bakmissin parende attiriyor. endiselenme zamani var. her cocuk kendine ozeldir.

Ya çok sağolun. Kendimi telkin etmek istiyorum ama hep endişe hep evham :)

Ellerini en başından beri hep götürüyor yani gelişim olarak göremiyorum o yüzden onu. Galiba doktora danışmak gerekecek o halde.
O zaman kaslarinda bi sikinti yok.Sizi çok iyi anlıyorum hani bisey olduğundan değil ama bi dr en kisa zamanda muayne ettirin içiniz rahatlasin.

Benim bebeğimde yarın 5 aylik olacak.
Ayni şekild e elini ağzına götürüyor. Eline birşey verildiğinde kısa süreli tutuyor ağzına götürmek istiyor ama götüremiyor şimdilik. Ben normal oldug unu düşünüyorum. Doktorumuzda gelişimini normal buluyor. Bence dertlenmeyin yakında onu da başaracaklar inşallah:)

Ya çok sağolun. Kendimi telkin etmek istiyorum ama hep endişe hep evham :)
ayni yumurta ayni sperm ikisi de 38 haftayi gecti dogdu ayni yetistirme tarzi ama fitrat iste cokfarkli ikisi birbirinden cok takilma nette yazilanlara tadini cikar. ben kizimda senin yaptigini yaptim cok pismanim. oglumda ise vakit kalmiyor tadini cikaramiyorum. gayet saglikli bir bebegin var masaallah hep boyle dusun. saglikla buyut...

Son düzenleme:
saglik ocagindaki asilarinda veya izlemlerinde sor cnm daha kucuk bebegin.benim kizim 4 aylik eline birsey vermiyorum henuz elleri hep agzinda zaten.gecen gun poset verdim resmen oynuyor guluyor du bilemedim simdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…