- 15 Ocak 2016
- 33
- 10
- 6
- 41
- Konu Sahibi simgeyildiz
-
Evde yanlız başına bir yetiskin ile kalsa istemezdim. Ama siz işten gelene kadar kreste olması bebce çok iyi. Çünkü kendi gibi birsürü çocukla eğlenecek oynayacak. Keşke benimde böyle imkanım olsaydı. Bakıcı veya aile büyüklerinin bakmasından sa kreş benim için hiç dert olmazdı. Tabi güvenilir bir yer olursa.Kızım doğduktan sonra işten çıktım. Şu an üç yaşında.
Bir aydır çalışıyorum hem de istediğim bir firmada.ama işe girdikten sonra mutlu olacağımı düşünürken şimdi arada kaldım. Kızım şu an babaannesinin yanında ama iki hafta sonra kreşe başlayacak ve sabahtan akşam 19:30 a kadarkreş konusu canımı sıkıyor. Evde olduğum zamanlar kendimi çok salmıştım bakımsız oldum yemek bile yapmak istemiyordum artık. Şimdi nefes aldım ama bir yandan kızımın akşama kadar kreşte kalması bir de maddi imkanım olduğu halde burada milletin kahrını çekiyor olmam normal mi bilemedim. Ne yapsam ?
Kızım doğduktan sonra işten çıktım. Şu an üç yaşında.
Bir aydır çalışıyorum hem de istediğim bir firmada.ama işe girdikten sonra mutlu olacağımı düşünürken şimdi arada kaldım. Kızım şu an babaannesinin yanında ama iki hafta sonra kreşe başlayacak ve sabahtan akşam 19:30 a kadarkreş konusu canımı sıkıyor. Evde olduğum zamanlar kendimi çok salmıştım bakımsız oldum yemek bile yapmak istemiyordum artık. Şimdi nefes aldım ama bir yandan kızımın akşama kadar kreşte kalması bir de maddi imkanım olduğu halde burada milletin kahrını çekiyor olmam normal mi bilemedim. Ne yapsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?