Anneler çocuklarınıza dikkat edin ve bilinclendirin

sasiba

Bir yanımız yaprak döker, bir yanımız bahar bahçe…
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
1.146
1.027
83
Kızlar gecen gün evde temizlik yaparken yan komşumuz cagirdi beni ve titreyerek. Evine gittim, mutfağının camınin önünde binanin giriş köprüsü var. Oğlum ve iki arkadaşı oturuyordu gerci ben öyle sanmışım. Kadin olani bana anlatinca şok oldum. Megerse bir tane çocuk bunlardan biraz büyükmüş 10yasinda ve diger cocukta 7yasinda. Büyük olanin telefonu varmis ve benim ogluma sen telefonla oyna biz çiş yapacaz demiş. Diger cocugu köprünün altına götürüp pantolonunu indirip arkasından yaklaşmış ve istismar etmis resmen ve ben bunu duyunca şok oldum. Oğluma kizdim niye bana soylemedin göz mu yumdun diye. Oda ben çiş yapacaklarını sandim görmedim dedi ama inanmadım. Ya sana yapsaydi dediğimde bana öyle birsey yapamaz ben onun kotu birsey olduğunu biliyorum, seni cagirirdim dedi ama yinede iyi kizdim. Sonra çocuğun annesine gittim ,cocuguna böyle birsey yapılmış sahip çık diye kadin resmen sahip çıkmadı. Bende diğer cocugun annesine gittim oda şoka girdi. Daha sonra o terbiyesizligi yapan çocuğun babasi gitmiş,öbürünün ailesini tehdit etmis. Başımızı belaya sokmayin,gidin diye ve onlarda korkudan ev ariyormus. Adam bide polis olacak. Bu kadar kolay mi ezik bir aileyi iyice ezmek. Adamlar sessiz diye suçlu taraf hakli cikmaya çalışıyor. Diyeceğim çocuklarımıza çok dikkat edelim bes dk bile yanlız birakmayalim hanımlar. Bunu yapan daha 10yasinda ama simarik yetişmiş bir çocuk.
Sen şikayetçi olsaydin vs. şeyler söyleyen arkadaşlar,o gün çocuğun hakkini arayan ve gidip kavga eden bendim. Ayrica ben sikayet edince,polis ailesi gelsin diyor. Ayrica hakaret edenlere geri iade ediyorum. Acaba onlarin başına gelse benim kadar cesaretli olacaklarmiydi merak ettim. Kendi çocuğumun degil, başkasının cocugunun hakkini savundum ben. Ailesi öyle kös kös bakti.

Son düzenleme:
Bunlari izleyen kadinin eli armut mi topluyor. Polise niye ihbar etmedi istismar var diye?! Siz neden etmediniz..oglanin babasinin Polis oldugu onu korumaz ki. Insallah fake bir konu yoksa sizde komsunuzda birseyler yapmadiginiz icin suclusunuz

Onlar yapamıyorsa siz yapın. Dava açın. O çocuk sizin cocugunuz da olabilirdi. El Insaf lütfen

Okurken sinirlerim alt ust oldu.
Bu kadar mı kirlendi bu dünya :(
Nasıl aile bunlar nasıl sessiz kalırlar.
Lutfen siz sikayetci olun.

Komşu bunu fark ediyor ve müdahale etmiyor yani. Sebep? E bu da istismara göz yumma.
Öyle bir hale geldik ki çocuğu çocuktan korumak gerekiyor. Yazık.

bunu buraya yazana kadar ihbar edebilirdiniz. buna şahit olan komşunuz da siz de hiç sağlam değilsiniz yazık.

Bunlari izleyen kadinin eli armut mi topluyor. Polise niye ihbar etmedi istismar var diye?! Siz neden etmediniz..oglanin babasinin Polis oldugu onu korumaz ki. Insallah fake bir konu yoksa sizde komsunuzda birseyler yapmadiginiz icin suclusunuz
Canim ben yapmamis olsaydim olay bu kadar buyumezdi. Valla bugun annem kadina dava ac demis,kadinda actik demis. Ben sikayet etsem ne polis gelip sanane diyor. Ailesi şikayet edecek diyor. Senin iftira atmadigin ne belli diyor, yaşadığım icin biliyorum.

Okurken sinirlerim alt ust oldu.
Bu kadar mı kirlendi bu dünya :KK43:
Nasıl aile bunlar nasıl sessiz kalırlar.
Lutfen siz sikayetci olun.
Canim şikayetçi olduk dedi ama kacmayi tercih ediyorlar

Dogru konus sen ne biliyorsun saglam olup olmadığımi. Gerci kendinden bilir isi

bana ettiğiniz şu beylik lafları gidin de komşunuza edin hadi. ortada istismara uğramış bir çocuk ve tehdit edilen bir aile var. buraya gelip yazacağınıza gidip şikayet etseydiniz. komşunuz her şeyi full hd izlemek yerine ses çıkarsaydı. bir de kendinden bilir işi demişsiniz keşke benim gibi olsaydınız da yararınız dokunsaydı.

bana ettiğiniz şu beylik lafları gidin de komşunuza edin hadi. ortada istismara uğramış bir çocuk ve tehdit edilen bir aile var. buraya gelip yazacağınıza gidip şikayet etseydiniz. komşunuz her şeyi full hd izlemek yerine ses çıkarsaydı. bir de kendinden bilir işi demişsiniz keşke benim gibi olsaydınız da yararınız dokunsaydı.
Allah sukur benim icim rahat sana cvp vermeye bile tenezzül edemem. Faydasız, bos insanlar cok iste. Okudugunu iyice anla. Yorum yapmak icin yapma.

10 yaşında bir çocuk mu yapmış bunu :KK57:
Aynen. Bende sok oldum. Annesi bide 40yasindan sonra doğdu diyor. Bende ne alaka dedim. Birde baska bir kadin komşusu,cocugu savunmaya çalıştı. bende bagirdim tecavüz bu resmen bunu bana savunma diye. Bana birsey diyemedikleri icin,diger aileyi tehdit etmisler

Benim anlamadığım şey istismarı yapan çocuğun mu babası gidip diğer aileyi tehdit ediyor??? Gidin burdan diye. Bu ne saçmalık. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış o hesap.

Benim anlamadığım şey istismarı yapan çocuğun mu babası gidip diğer aileyi tehdit ediyor??? Gidin burdan diye. Bu ne saçmalık. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış o hesap.
Aynen öyle olmuş. Ya çocuğa ailesi sahip dahi cikamiyor o kadar ezikler. Ben kendimi parcalasam ne karsi taraf birsey yapmayınca. Koca site onları konuşuyor adamlar rahatça oturuyor. Asıl gitmesi gereken umursamiyor

bunu buraya yazana kadar ihbar edebilirdiniz. buna şahit olan komşunuz da siz de hiç sağlam değilsiniz yazık.
Sağlam değilsiniz nedir ya karşında çoluklu çocuklu bir kadın var ayıp etmeyin daha fazla, kadıncagız zaten şikayet ettiğini dile getirmiş daha ne yapsın ailesi şikayet etmedikten sonra o hiç edemez okumadan yazmayın birdahakine

yalnız izleyen komşu hata yapmış niye gördüğü anda bağırmamış.
siz aileleri haberdar ederek üzerinize düşeni yapmışsınız. ailenin şikayetçi olması , komşunun da şahitlik yapması gerekir.
bizim apartman görevlisinin oğluna aynı şey oldu, aile şikayetçi oldu, polis gerekeni yaptı ve dava açıldı. yani sizin şikayetçi olmanız birşey ifade etmez.
ama cesaretinizi takdir ettim, kolay kolay kimse her iki ailenin de kapısına gidip bunları söyleyemez.

Back
X