- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
Kızlar gecen gün evde temizlik yaparken yan komşumuz cagirdi beni ve titreyerek. Evine gittim, mutfağının camınin önünde binanin giriş köprüsü var. Oğlum ve iki arkadaşı oturuyordu gerci ben öyle sanmışım. Kadin olani bana anlatinca şok oldum. Megerse bir tane çocuk bunlardan biraz büyükmüş 10yasinda ve diger cocukta 7yasinda. Büyük olanin telefonu varmis ve benim ogluma sen telefonla oyna biz çiş yapacaz demiş. Diger cocugu köprünün altına götürüp pantolonunu indirip arkasından yaklaşmış ve istismar etmis resmen ve ben bunu duyunca şok oldum. Oğluma kizdim niye bana soylemedin göz mu yumdun diye. Oda ben çiş yapacaklarını sandim görmedim dedi ama inanmadım. Ya sana yapsaydi dediğimde bana öyle birsey yapamaz ben onun kotu birsey olduğunu biliyorum, seni cagirirdim dedi ama yinede iyi kizdim. Sonra çocuğun annesine gittim ,cocuguna böyle birsey yapılmış sahip çık diye kadin resmen sahip çıkmadı. Bende diğer cocugun annesine gittim oda şoka girdi. Daha sonra o terbiyesizligi yapan çocuğun babasi gitmiş,öbürünün ailesini tehdit etmis. Başımızı belaya sokmayin,gidin diye ve onlarda korkudan ev ariyormus. Adam bide polis olacak. Bu kadar kolay mi ezik bir aileyi iyice ezmek. Adamlar sessiz diye suçlu taraf hakli cikmaya çalışıyor. Diyeceğim çocuklarımıza çok dikkat edelim bes dk bile yanlız birakmayalim hanımlar. Bunu yapan daha 10yasinda ama simarik yetişmiş bir çocuk.
Sen şikayetçi olsaydin vs. şeyler söyleyen arkadaşlar,o gün çocuğun hakkini arayan ve gidip kavga eden bendim. Ayrica ben sikayet edince,polis ailesi gelsin diyor. Ayrica hakaret edenlere geri iade ediyorum. Acaba onlarin başına gelse benim kadar cesaretli olacaklarmiydi merak ettim. Kendi çocuğumun degil, başkasının cocugunun hakkini savundum ben. Ailesi öyle kös kös bakti.
Sen şikayetçi olsaydin vs. şeyler söyleyen arkadaşlar,o gün çocuğun hakkini arayan ve gidip kavga eden bendim. Ayrica ben sikayet edince,polis ailesi gelsin diyor. Ayrica hakaret edenlere geri iade ediyorum. Acaba onlarin başına gelse benim kadar cesaretli olacaklarmiydi merak ettim. Kendi çocuğumun degil, başkasının cocugunun hakkini savundum ben. Ailesi öyle kös kös bakti.
Son düzenleme: