Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polis nasıl bişey yapmaz ya. O karakolu başlarına yıkarım. Güpegündüz küçücük çocuk, apartman önünde tecavüze uğrayacak, polis sen karışma diyecek ha!
Siz şaka mısınız? Böyle bir olayda değil semt karakolu, emniyet amirliği ayağa kalkmalı. 10 yaşında bir çocuğun, 7 yaşında bir çocuğa tecavüz ettiğini duyan umursamaz polisin görevine son verilir.Nasıl yıkılır acaba bir karakol içindekilerin başına??
Konu sahibi arkadaşım senin yapabileceğin birşey yok zaten. En doğrusunu yapıp aileleri haberdar etmişsin.
Ayrıca esas olan ailelerin beyanı. Ben gidip başkası adına nasıl şikayetçi olabilirim. Kendisi nerde diyecek polis. Haklı da. Ya iftiraysa?? Polis başkasının lafıyla xin çocuğuna, y nin çocuğu bunu yaptı şikayetçiyim demenle işlem başlatmaz. Ayrıca istismarı yapan dacezai ehliyeti olmayan biri en fazla on yaşında. Suç ve cezayı (anayasal boyutta) kavrayamayacak biri. Avukat arkadaşlar daha iyi bilgilendirme yapabilir yanlışım varsa.
Sorun belli. Ailede ya da yakın çevrede eşcinsel biri var. On yaşındaki çocuk görmeden bunu yapamaz. Ergen bile değil daha. Hormonun h si yok çocukta. Sosyal hizmetlere bilgi verilirse aile hakkında inceleme yapılıp çocuk kuruma alınabilir belki. Burda ortalığı zaten yeterince ayağa kaldırmış bir kadına kimsenin hakaret etmeye hakkı yok. İsminiz belli olmasa bile burda da şikayetçi olma hakkı var konu sahibinin sizlerden. Site kuralları açık. Herkes kendi yazdığından sorumlu ve adli bir durumda üçüncü kişilerle bilgiler paylaşılır. Bu ciddi bir mevzu. Varsa fikriniz söyleyin. Yoksa susun bir zahmet. İnsanlar içinde tutamıyor kimseye anlatamıyor. Buraya paylaşmaya geliyor.
Oğlunuzun o çocuklarla ilişkisini kesin. Gerekirse bir uzmandan bu konularla ilgili doğru bilgi almasını sağlayın.
Siz şaka mısınız? Böyle bir olayda değil semt karakolu, emniyet amirliği ayağa kalkmalı. 10 yaşında bir çocuğun, 7 yaşında bir çocuğa tecavüz ettiğini duyan umursamaz polisin görevine son verilir.
Bu durum sadece o çocukları kapsamıyor. Kendi çocuğu da işin içinde. Kötü bişeyler yaptıklarını biliyorum diyor çocuk!
Benim başıma gelse gidebileceğim her yere giderim. Sorumsuz polis için de şikayetçi olurum. Nasıl yapabileceğim birşey olmaz ya? İlla kendi çocuğum tecavüze uğrarsa mı dikkate alınacağım?
Bende 10 yaşındaki çocuğun birinden gördüğünü düşünüyorum10 yaşında çocuk cezai ehliyeti yok. Bunu birinden görmüş veya birinin istismarına uğramış bunu normal sanıyor. Henüz anormal birşey olduğunun farkında değil diye dusunuyorum. Asıl olay çocuğa bunu yasatani öğreteni bulmakta ki onun hapse girmesi lazım. Ben 15 yaşına kadar cinsellik nasıl oluyor bilmiyordum. Ailesinde problem varsa çocuk sosyal hizmetlere gider ki oradaki çocuklara da bunu uygular ne yazık ki. Ne diyeyim neresinden tutulsa elde kalıyor 7 yaşındaki çocuğa üzüldüm ailesine kızdım. Size de kızdım belli çocuğunuza böyle fevri yaklastiginiz icin sizinle bunu paylasmamis. Ben cocukken herşeyi anneme babama anlatırdım.
Aynen şaka gibi yazmış..Kendi başına gelse bu kadar sakin akıl verir miydi? Pes...Siz şaka mısınız? Böyle bir olayda değil semt karakolu, emniyet amirliği ayağa kalkmalı. 10 yaşında bir çocuğun, 7 yaşında bir çocuğa tecavüz ettiğini duyan umursamaz polisin görevine son verilir.
Bu durum sadece o çocukları kapsamıyor. Kendi çocuğu da işin içinde. Kötü bişeyler yaptıklarını biliyorum diyor çocuk!
Benim başıma gelse gidebileceğim her yere giderim. Sorumsuz polis için de şikayetçi olurum. Nasıl yapabileceğim birşey olmaz ya? İlla kendi çocuğum tecavüze uğrarsa mı dikkate alınacağım?