Anneler günü dayatması

Anneler ve babalar gününü aşırı saçma buluyorum. Ben genelde annemi ararım, gidebiliyorsam yanına giderim. Çok nadir hediye alırım. Ama kv veya görümcelerimin anneler gününü kutlamak aklıma bile gelmez. Herkes kendi annesininkini kutlasın bence. Ayrıca annesi vefat etmiş birine, birilerinin anneler gününü kutlaması için baskı yapmak bildiğin vicdansızlıktır. Eğer baskı varsa...

Bence ikisine de bir mesaj atıp ya da 2 dk arayıp bitirin işkenceyi. Kimseye hediye almak zorunda değilsiniz.

Başınız sağolsun, annenizin mekanı Cennet olsun.

Ben de annemin anneler gününü her sene kutlarım hediye de alırım. Özel günler dışında pek yapamıyoruz çünkü bunları. Evet saçma,kapitalist sistem ama anneler bekliyor. Şimdi evliyim eşimin annesinin kini de kutlarım tabiki. Siz de bence eşinizi yalnız bırakmamalısınız bu konuda. Sonuçta onun annesi hayatta ve sizi beraber görmek isteyecektir eminim o gün.

başınız sağolsun.

ama gereğinden fazla duyar kasmışsınız. isterseniz kutlarsınız istemezseniz kutlamazsınız. içinizden geliyosa hediye alırsınız. bu kadar basit. herkes istediğini yapmakta özgür.

Bende annemi kaybettim. Annemi kaybettikten 2 yıl sonra da kayınvalidemi kaybettim.
Ama, benim annem öldü neden kayınvalidemin anneler gününü kutlayayım ki diye bir derde düşmedim.
Bu kadar sorun edeceğinize bir telefon açıp kutlayabilir en azından kadının gönlünü alırsınız.
Mutlaka beklentisi vardır diye tahmin ediyorum. Kapitalizm, sömürü falan filanları bırakın. Para harcamanıza da gerek yok. Bir iki güzel sözle kutlamak yeter.

Kayınvalidenize de aynı şekilde çiçek alabilirsiniz ama görümce ne alaka anlamadım

Ya şimdi anne olmayan kadınlara bile geleceğin annesi anneler günün kutlu olsun diye tebrikler atılıyor.
Benim arkadaşlarım bana atıyordu da :)

Anneye verilen değerden kadına bağlandı olay.
Tebrik etmeye bahane arar gibi millet.

Anneler günü güzel bir gün bence senede bir gün en kıymetlimizi unutma şansımız yok.
Her yer bangır bangır hatırlatıyor.

Keşke her gün değer versek göstersek ama öyle olmuyor işte hayat telaşı izin vermiyor.

Kimsenin dayatması ya da beklentisine göre kutlamam ama ben.
Kv mi yıllar önce sevmiyordum hediye falan almamıştım.
Elti aldığı halde sırıtmıştım umursamamıştım da.
Ama şimdi gerçekten seviyorum ve annemden ayırmıyorum.
Kadını bir sebeple mutlu edecek olmak var işin ucunda.

Sevmeyen, bir sebeple rahatsız olan her kimse hatır için bilmem ne için kendini kasmamalı bence.
Böyle şeylerin gönülden yapılması gerektiğine inanırım.

Başın sağolsun benim de annem yok. Bana hep zor gelir böyle bayram seyran anneler günü yılbaşı doğumgünü vs. Ama ben kayınvalidemin anneler gününü kutlarım bu kadar büyütmem. Babam tekrar evlendi eşi anne değil onun da anneler gününü kutlarım. Annemin gözbebeğiydim ben tek çocuğum. Şimdi ben de anneyim ilk anneler günüm olacak oğlumla bu yıl. Çok kafana takma ne kadar düşünürsen o kadar dertlenirsin büyür gözünde. Sevdiğim adamın annesi bi tebrik sadece diye düşün bence. Ben öyle yapıyorum eşim de mutlu oluyor ailesi de.

Basiniz sag olsun.
Kesinlikle katiliyorum size.
Ozel gunleri sevmeyenlerdenim ben de.
Gecen yil anneler gununde kimseyi aramadim aksama kadar. Kv dokuz dogurmus, sinir stres olmus neden aramiyor diye gorumcem anlatti bunu bana.
Zorla ozel gun kutlattiriyorlar uyuz oluyorum.

ooy içimi dağladın allah rahmet eylesin annem hayatta ama gözyaşı döktürdün bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…