Anneler Günü gelmiş, neyime ki...

hanedanemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
31
4
36
Edirne
Anneler günü gelmiş Emirim. Neyime ki…Ben oğlu bedeni gibi minicik bir mezarda uyuyan öksüz bir anneyim. Emir Emir diye yüreği yanan, sadece oğlunun mezarına sımsıkı sarıldığı zaman huzurlu olabilen bir anneyim. Okul bomboş, bunu sana sınıfımda yazıyorum oğlum. Bugün yüreğim hep sıkıştı durdu. Anneler gününe az kaldı ya, çocuklarım alacakları hediyelerden bahsettiler, bir de anneler günü gösterim için annelerine ne hissettiklerini söylediler kameraya. Her çocuğumda seni hayal ettim. Sen bana söylüyorsun gibi. Yüreğim acıyor Emir, faranjit olmuşum gibi bütün gün göğsüm yandı durdu, acıdan. Sesin yok ki bedenin gibi, kelimelerin de yok. Olsun ben sana gelicem anneler günü. Yine sarılıcam o huzur bulduğum mezarına. Tam bedeninin olduğu kısma yüreğimi yaslıcam, toprağını kokucam, tırnaklarımı gömücem toprağına. Kimse benim kutlamasın Anneler günümü, hayır duymak istemiyorum reklamları, “bi tek annem olsun bana bir şey olmaz”diyor reklamda. Kulaklarım uğulduyor bu reklamda. Ben dünyanın en acılı annelerinden bitanesiyim o gün ve her gün. Ben oğluna kavuşma gününü bekleyen, oğlunu kaybetmiş öksüz bir anneyim. Ne mutluyduk karnımdayken Emir.. Bugün öğrencilerimden bir tanesine sordum anne kime denir diye. Bana 5 yaşındaki masumlukla bağıra bağıra “kocaman narı tek tak ayıklayıp bana getiren anneme denir öğretmenim”dedi gözlerini kocaman açarak. Ben de sana ayıklardım Emir. Olsun anneciğim yaşasaydın bana neler söyleyebileceğini tahmin ediyorum ya da öyle duymak istiyorum. Ben de seni seviyorum oğlum. İyki benim oğlumsun. Cennet bahçesinde ordan oraya koşuşturduğunu hayal eder gibiyim. Hani annen kılığına girip sana diyeceklermiş ya annen geldi diye sen de hayır bu annem değil deyip benim kokumdan tanıyacakmışsın ya ölürüm oğlum senin için. Sadece beden olarak koptuk oğlum biz birbirimizden, kanatlı meleğim hep yanımdasın ki Emirim. Dualarım hep seninle…

yüreğimi dağladın hanedan inan şu an hüngür hüngür ağlıyorum kader arkadaşım bnm
inşallah öte dünyada mutlu olucaz meleklerimizle seni tanımıyorum ama inan kardeşim bacım gibi hisettim seni

yüreğimi dağladın hanedan inan şu an hüngür hüngür ağlıyorum kader arkadaşım bnm
inşallah öte dünyada mutlu olucaz meleklerimizle seni tanımıyorum ama inan kardeşim bacım gibi hisettim seni
cnm bnmmm yaaa bnide ağlattın wallahiii
yazıcak hiçbşy bulamadım kelimeler boğazımda düğümlendi kaldı inan ki....

hanedan bu acıyı yaşayan tek sen değilsin yazını okurken kalbim ağrıdı senin emirin benim mehmedim anasınıfı öğretmenisin benim gibi tek fark benim bebeğimin bir mezarının bile olmayışı benim kuzucuğum genetik test ve pataloji için gönderildi onu doğumdan sonra arkadan görebildm simsiyahtı saçları kücücüktü daha yüzüne bakmak istedim ama yapamadım eşim yanımdaydıbebeğimi ölü doğurduğumda, ağlıyordu kıyamadım ona bakamadım yavruma gösterin bi kere yüzünü göreyim diyemedim şimdi bir yanım yıkık eksik paramparça gülüyorum çevremdekilere atlattım diyorum ama mehmet im aklımdan hiç çıkmıyor herşey yarım kaldı...

Cennet çiçekleriniz elllerinde çiçekleriyle bekleyecekler sizi , özlemle , günahınıza sevap olacaklar ,hoşgeldin anne diyip onlarsız geçirdiğiniz tüm anneler gününün acısını sonsuza dek beraber olarak geçireceksiniz.Evlat acısı zordur ama ahirette sizi bekleyenler var...
Sonsuza dek ayrılmayacağınız evlatlarınız...

arkadaşlar gerçekten benim yaşadığım sizinkinin yanında hiç birşeymiş.onu anladım.bende bebişimi kaybettim ama benim 9 haftalıkken ölmüştü,sizinki kadar değildi.gerçekteno kadar derinden yazmışsın ki tüylerim diken diken oldu.allah inşallah tekrar ayhnı acıyı yaşatmaz.Allaha isyan etmemek lazım yine de yaşananlar ne kadar acı olursa olsun.frumda hamişleri okuyunca hem seviniyorum hem içim buruk oluyor,ama bir de sizleri okuyorum buna da şükür diyorum.Allah katlanabileceğimiz kadar sıkıntı versin ve karşısında da Peygamber sabrı.benim bebişim çöp kutusuna gitti kürtajla ölmüştü.ama en azından sadece bulantılarını hissetmiştim.Rabbim inşallah hayırlı zamanda kucağımızı alıp doyuncaya kadar ömür boyu onunla yaşayabileceğimiz evlatlar nasip eder.İnşallah sağlıklısından ve hayırlısından olur.

ve işin ilginç tirafı da şu arkadaşlar..çok isteyenlere mi böyle oluyor genelde acaba..bebek onlar için hiçbirşey anla ifade etmeyen insanlar nasıl anne olup o çocukları nasıl öpüp okşuyorlar ben anlamıyorum...Gerçi iki şeyi doğru demişler..1.si Allahın vardır bir bildiği, 2.si köpekler de ana oluyor diye..Ben inanıyorum hakkını vererek anne oluruz herhalde..Allah o çocuklara sabır versin merhamet etsin

ağlayın kızlar içinizden geldikçe ağlayın
yasadığmız kolay şey değil evladımızı kaybettik biz ya bir de varmı bişi diye soruyorar bana kaç ay olmuş artık düşünmeliymiş içimde kopan fırtınaları kimse bilmiyor ki nasılsın demiyorlar var mı bişi diyorlar ya ben hiç iyi değilim ya

ay evet kaderdaşım ya öyle sinir oluyorum ki olanlara benim birde ağustos sonuydu olayın olduğu ertesi gün urfaya gitmişim zaten ayda bir defa gelsem bile urfada yaşamışım 5 ay geleli 3 ay olmuş bana kalkıp diyorlar ki yokmu bişey niye olmuyor daha anca dediğim zaman da daha gençsiniz nasılsa diyorlar ya iyice batıyorlar.Olsa biz söylemiyeceğiz sanki..herkesten çok biz istiyoruz.yetmiyormuş gibi foliküler kist ve hipertroid çıktı zaten sonuçlar nasıl çıkacak tedirginim..onların tedavisinden dolayı da uzayacak hamilelik planlarım.Bakalım nasıl olacak artık.Allah sabır versin hepimize

pelincim benmde iltihaplanma cıktı hap kullandım gecmedi sonraki ay iğne tedavisi oldum gecti derken hooppp bu seferde böbreklerimde tas cıktı mecburen kırdırtmam gerekiyormuş
rabbim bizi bunlarla imtihan ediyor canım inşallah sabrımızın karşılığını alacağız

inşallah esmeraycım ya..şöyle sağlıklı olup hamile olduğumuz haberleri verelim artık..çocuklarımızın fotolarını paylaşıp bulantılarımızı konuşmak istiyorum valla..sabır başka çare yok allah yine de bilinmez vermesin kızlar ama bizim için fazlasıyla dua ve sabır gerekiyor.Şunu farkettim ki bu durumları belki de daha kötü durumları yaşayan kaderdaşlar var ya..Güzel bir site gerçekten...yaşananlar acı da olsa bizi anlayacak insanlarla sohbet ediyosun ve bu insanı gerçekten rahatlatıyor.iyiki varsınız valla..yaşamadan kimse bilemez çünkü hissettiklerimizi,ne eşimiz ne annemiz ne dostumuz..anlayacak tek kişi kaderdaşlar..her işte var bir hayır ama ne kadar unuttuk alıştık denilse de unutulmuyor..kaç zaman oldu ama çıkmıyor içimden..sabır sabır sabır....

hanedan cıgım..yazını okudum..
allah sana sabır versın..ne söylenecek bır söz acını hafıfletır, nede tesellı..
""allah kımselere yaşatmasın evlat acısı ""demek tek duamız....hayatta en dayanılmaz olanı şüphesiz ki senın yasadığın..allahım sana sabır versın..

yüce Allahım sabır versin sana canım...yaşadıkların çok zor...iletini okurken kendi acımmış gibi hissettim...boğazım düğümlendi.......Senin yavrun gitti ama o cennette...bunu düşün için ferahlasın...Allahım yar yardımcın olsun...

rabbim kimseye evlat acısı vermesin ..buraya sayfalarca yazı yazsam yinede seni rahatlatamam acını dindiremem şuan yazacakda gücüm kalmadı zaten yazını okuyunca .o kadar zorkii anlatılması tarif etmesi imkansız İMKANSIZZZ..ilk işim kalkıp bebeğimi kucaklamak oldu yazını okuyunca .rabbim sana peygamber sabrı versin inşallah dayan canım benim dayannn:2:

çok iyi anlıyorum canım seni...yazın içimi dağladı bittim...
bendee nasip olursa anneler gününde bebeğim UMUDUMA gideceğim..canım öyle yanıyoki ...ne kadar geçti desemde bir anda yüreğime bir kaya yerleşiyo..
2 ayı geçti ama hala herşey darmadağınık..folbiol almaya başladım ilk hamileliğimde eşim her gece soraradı folic asitini içtinmi diye şimdi gizlli gizli içiyorum...biliyo içtiğimi ama o heyecanla yaşayamıyouz herşeyi olmayacaktaa..içimizde bir yara ömür boyu sürecek...
allahım yardımcın olsun sabır versin tüm yaşamışlara...

CANIM hanedan rabbim sana bol bol sabir versin ,bu nasil bir acidir...
bende 6 melek annesiyim ,tabiki senin acin gibi degil ben yüzlerini göremeden kaybettim meleklerimi, yinede seni cok iyi anliyorum kaybetmek bu söz cok aci heleki caninin caniysa giden cok zor , dilerim rabbim sana saglikli yavrularla daha cok anneler günü yasamayi nasip eylesin ...

Handan,canım senin yazılarını hiç bir zaman sonuna kadar okuyamadım biliyor musun?hep yarıda bıraktım,kalbim tamamını okumaya dayanamaz diye korktum..seni kardeşim, Emir'i de yeğenim diye düşündüm hep.sanki seni tanıyormuş gibi yandı yüreğim..acını hafifletecek hiçbir kelime olamaz biliyorum.sadece senin için ve tüm melek anneleri için dua ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…