Anneler Günü gelmiş, neyime ki...

hanedan acın gercekten cok acı ben 9 haftalıkken 10 gun once bebegımı kaybettım acım daha cok taze ama senın yazını okuyunca yınede sukrettım aglarken mahfoldum cok zor seyler allah sanada bu acıyı yasayan herkeze sabır versın allah tez zamanda kucagımızı doldursun. baska soylıcek kelıme bulamıyorum

ya yazdıklarınızı okudukça bende çok ktöü oluyorum benim bebeğiminde bir mezarı yok yani avrdır ama ben bilmiyorum çünkü onu yaşadığım şehirde değilde başka şehirde aldırdım ve otopsi için izin verdim onu yaşadığı şehirde aldırmak istemedim çünkü o zaman hiç unutamayacağımı düşündüm.Benden uzakta olsunki acım azalsın dedim ( he gün onu hatırlamayam dedim ama olmuyor unutamıyorum mezarı burda olmasa bile unutamıyorum ki burda olsaydı mezarına bile gidemezdim herhal o cesareti kendimde bulmazdım oan bi kere bakamadım bakmadım çünkü aklımdan hiç silinmeyeceğini biliyordum Rabbim hepimize bol sabır versin günahımızı aff etsin kendimi bir katil gibi hissediyorum ama başlka çarem yok gibi düşündüm çünkü ona banakazdım o sabrı göstermezdim yavrum spina bifadasıvardı ve başıda su toplamıştı çok kötü

allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin
elbet allah dualarınızı diinliyordur, bu günleriniz geçecek, evlat acısı hiç geçmez biliyorum ama dilerim çok mutlu günleriniz olsun
allah yardımcınız olsun

çok üzüldüm kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadayım.. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın okurken aklıma geldi babamda 2 yaşında annesini kaybetmiş hep annen hastanede gelecek demişler bi gün bi kadın gelmiş ben annenim geldim bak demiş babamda annesi sanmış koşmuş sarılmış heralde aradan zaman geçince yüzünü unuttu sonra geri çekilmiş annnem değilsin sen annem gibi kokmuyosun demiş.
üvey babannem anlatırdı hep bunu. anne işte kokusundan bilirler bebekler....

yüreğimi dağladın ağlayarak okudum yazdıklarını bende bi anneyim seni çok iyi anlayabilirim ALLAH sabır versin diyorumm

Ne acı yazdıklarınız yüreğimi nasıl acıttı anlatamam, sanırım her anne hisseder bunu,

Allah sabır versin size

gözümden tane tane yaşlar aktı boğazımdada koca bi düğüm oluştu
rabbim inşallah hayırlısıyla tekrar anne olmayı yaşatsın hayırlı sağlıklı
evlat acısı çok zor rabbim yokluklarıyla imtihan ettirmesin kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…