anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Mikinin uğuruyla bu ay başarıya ulaşmamız ümidiyle..yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah hepimize.

Hayırlı uğurlu olsun yeni topişimiz :)
hıı kızlar ben gebelikle ilgili pek konuşmak istemiyorum ama..
ben ilk defa geçen ay listeye ismimi yazdırdım ve tuttu :1::1: siz de bu ay yazdırmayıverin bence.. hamiş kalanları mı yazsak ne etsek. . fikir verin bakayım..

Hayırlı uğurlu olsun yeni topişimiz :)
hıı kızlar ben gebelikle ilgili pek konuşmak istemiyorum ama..
ben ilk defa geçen ay listeye ismimi yazdırdım ve tuttu :1::1: siz de bu ay yazdırmayıverin bence.. hamiş kalanları mı yazsak ne etsek. . fikir verin bakayım..

sen o ticker ı da kaldır bakalım
kalbini duyup yapalım ticker ı olur muuu

sen o ticker ı da kaldır bakalım
kalbini duyup yapalım ticker ı olur muuu

duyarız canım allahın izniyle.. azcık hevesimi alayım.. zaten sürekli tutmıycam sanırım .. gözüme batıyor :1::1:
hem kalp atışı için nezaman gitsem ki.. iki hafta sonra uygun mudur? bildiğim herşey aklımdan çıktı vallahi..

Son düzenleme:
duyarız canım allahın izniyle.. azcık hevesimi alayım.. zaten sürekli tutmıycam sanırım .. gözüme batıyor :1::1:
hem kalp atışı için nezaman gitsem ki.. iki hafta sonra uygun mudur? bildiğim herşey aklımdan çıktı vallahi..

SAT la uyumluysa bebek 1 hafta sona vajinal duyarsın
6+3 de duymuştum ben

selamün aleyküm topik ahalisi
nasılsınız
yeni topik yeni umutlar yeni bebekler getirsin inşzallah cümlemize :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

SAT la uyumluysa bebek 1 hafta sona vajinal duyarsın
6+3 de duymuştum ben

haftaya pazartesi 6+3 olacak satla uyumlu ise.. ki sanırım da uyumludur.. çünkü yımırtlama döneminden sonra birlikte olmadık..
haftaya cuma tam 7 hafta olacak sattan sanırım ozaman en uygundur.. bir de vajinal olsun mu olmasın mı tedirginliği oluştu..

haftaya pazartesi 6+3 olacak satla uyumlu ise.. ki sanırım da uyumludur.. çünkü yımırtlama döneminden sonra birlikte olmadık..
haftaya cuma tam 7 hafta olacak sattan sanırım ozaman en uygundur.. bir de vajinal olsun mu olmasın mı tedirginliği oluştu..

o zaman 8. haftayı bekle
karından baktır, idrara sıkışık git

koprina belirti demiyimde vücunda değişik bişeyler oldumu bebekle alakalı tamamen meraktan soruyorum yani :1::1:

benim endişelerim farklıydı biliosun
tuttu mu dış gebelik ihtimalini ele vs vs derken vajinalden baktırıp bebeği görmek şart oldu

evet canım anlıyorum seni de..
ozaman dediğin gibi yapayım 8. haftayı bekleyeyim..

Eray ablam bacım sen annesin :) tatmışsın duyguyu ama aynı kadının hamileliklerinde bile farklılık olabilir.. ben şaşkınlık ve korku haricinde başka bişiy hissetmiyorum.. sadece bu ay acaip batışmalar vardı sol tarafta .. ki ara ara oluyor hala.. bazen adet olacakmışım hissi var.. göğüslerimin ağrısı daha geçmedi.. bir de 7 ay beklemeden sonra pek bi kıymetli oluveriyor :1::1:

Back
X