Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mickey de hepinize uğur getirsin inşallahhhhhhhhhhhhh![]()
bah hala mickey diyo ya![]()
mickey cinsiyetsiz gibi gelio bana
fare der dibi :) minik farem o benim
neysem 7 mayıs da gitçem
o zaman netleşir artık
topiğiniz uğur getirsin herkese inş...
Hayırlı uğurlu olsun yeni topişimiz :)
hıı kızlar ben gebelikle ilgili pek konuşmak istemiyorum ama..
ben ilk defa geçen ay listeye ismimi yazdırdım ve tuttusiz de bu ay yazdırmayıverin bence.. hamiş kalanları mı yazsak ne etsek. . fikir verin bakayım..
sen o ticker ı da kaldır bakalım
kalbini duyup yapalım ticker ı olur muuu
duyarız canım allahın izniyle.. azcık hevesimi alayım.. zaten sürekli tutmıycam sanırım .. gözüme batıyor
hem kalp atışı için nezaman gitsem ki.. iki hafta sonra uygun mudur? bildiğim herşey aklımdan çıktı vallahi..
SAT la uyumluysa bebek 1 hafta sona vajinal duyarsın
6+3 de duymuştum ben
haftaya pazartesi 6+3 olacak satla uyumlu ise.. ki sanırım da uyumludur.. çünkü yımırtlama döneminden sonra birlikte olmadık..
haftaya cuma tam 7 hafta olacak sattan sanırım ozaman en uygundur.. bir de vajinal olsun mu olmasın mı tedirginliği oluştu..
haftaya pazartesi 6+3 olacak satla uyumlu ise.. ki sanırım da uyumludur.. çünkü yımırtlama döneminden sonra birlikte olmadık..
haftaya cuma tam 7 hafta olacak sattan sanırım ozaman en uygundur.. bir de vajinal olsun mu olmasın mı tedirginliği oluştu..
o zaman 8. haftayı bekle
karından baktır, idrara sıkışık git
benim endişelerim farklıydı biliosun
tuttu mu dış gebelik ihtimalini ele vs vs derken vajinalden baktırıp bebeği görmek şart oldu