Anneler Günü için de çekilişimiz var....

Hatırlatma amaçlı,lütfen son alınan kararları takip edin uleynnnn

Arkadaşlar;

Çekilişe katılımlar bitti,

26.03.2010 akşamı çekilişimizi yapıyoruz...

26 Nisan da hediyelerimizi göndermeye başlayacağız, 28 Nisan'a kadar.
bu tarihler kesinlikle geçilmeyecek; çünkü
bir önceki çekilişteki gibi kargo şartı koymayacağız,
ptt ile gönderimlerde sorun yaşanmadı bu sefer,
onun için isteyen istediği kargoyla gönderebilir ama
sonucunda yaşanılan sorunu kendi halledecek,ona ben karışmayacağım...

hediye beğenme süremiz,gerekli özeni gösterme zamanımız çok olsun diye
hediye alış verişini ve kargyla gönderme işini son güne bırakmazsak sıkıntı yaşamayız sanırım...

yine çok güzel bir günde,çok güzel bir aktivite yapıyoruz,
çok eğlenceli olacağına inanıyorum...

aklınıza takılan sorular varsa buyrun lütfen

melodicim inş hamılesın ben nasıl hamıle kaldıgımı anlamadım bıle..esım eczacı evde numune test cook vardı ben adet olurken bıle can sıkıntısına test yapardım bı gun bır baktım çift çizgi...o gün tam 5 test yaptım inanmadım cunku korunuyoduk 1 yıl daha düşünmuyoduk oğğlum şimdi 6 aylık iyikide olmuş ..canım oğlum benim...
bu arada annemler manisada ben uşak'tayım yinede yakınız canım....

kızlar dün doğum gününden bahsetmişsiniz benım dogum gunum 11 NıSANNNNNN...
oğlumun doguım günü 1 EKıMMMM...
FATUNUZZZ senınde 1 ekım dımı canım nasıl bırısın bıraz kendını anlatsana ya oglum nasıl olacak acaba büyüyünce???

nisancım benimde teyzemin kızı uşakta oturuyor.
valla bugünde olmadı. 13. güne giriyorum yarın.
ya kendimi hamile şişko düşününce moralim bozuldu. ben rejim yapıp öyle hamile kalacaktım.
hamileliğimde inşallah mide bulantısı yaşamam. en korktuğum şey.
birde diyorum beklemekten sıkılırmıyım. çok sıkıntılı bir insanım da.
9 ay çabuk geçiyor mu?

geçiyo canım geçmezzmi su gibi hemde benim oğluş 9 aylık oldu bile

melodıcım nasıl gectıgını bıle anlamazsın inş benım gıbı bı hamılelık gecırırsın test yapmasaydım hamıle oldugumu anlamazdım hiç mide bulantısı yok,bas dönmesı yok,agrı sızı yok,toplamda 11 kılo aldım hıç sancı cekmedım oğlum dönmedgı için giyinip süslenıp makyaj yapıp sezeryana gittim dogum sonrasıda rahattım oğlum çok şükür ağır bı çocuk çatlağım falanda yok allahıma binlerce şükür tek derdım sütüm çok fazla olmadıgı için çok yıyorum süt olsun dıye onun için yavas kılo verıyorum 6 kılo verebıldım henuz ama vermek içinde bir çabaam yok...yaza gıder inş hepsiopuyorumnanaktan

canım maşalah sen baya iyi durumdasın wallaa

ii geceler kıslar,opuyorumnanaktan
yarın sakaryalı kk dostlarımızla eltim kısmetsiz kedinin evinde buluşiciizolumunekankayizsmile

allaha şükür ıyıyım ama 2 kılo daha versem eskı kıyafetlerımın içinde daha rahat olucam ...sen nasılsın canım? ne kadar fazlan var?
ah canım çok çoook söylemeye dilim varmazzzmafoldumben
ii geceler kıslar,opuyorumnanaktan
yarın sakaryalı kk dostlarımızla eltim kısmetsiz kedinin evinde buluşiciizolumunekankayizsmile
oh ne güzel walla iyi kaynatınn dedikodumuzu yapın bariikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…