- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
eeee yarına akşama az kaldı hadi bakalım...
heyecan ne durumda??
nisancım benimde teyzemin kızı uşakta oturuyor.
valla bugünde olmadı. 13. güne giriyorum yarın.
ya kendimi hamile şişko düşününce moralim bozuldu. ben rejim yapıp öyle hamile kalacaktım.
hamileliğimde inşallah mide bulantısı yaşamam. en korktuğum şey.
birde diyorum beklemekten sıkılırmıyım. çok sıkıntılı bir insanım da.
9 ay çabuk geçiyor mu?
melodıcım nasıl gectıgını bıle anlamazsın inş benım gıbı bı hamılelık gecırırsın test yapmasaydım hamıle oldugumu anlamazdım hiç mide bulantısı yok,bas dönmesı yok,agrı sızı yok,toplamda 11 kılo aldım hıç sancı cekmedım oğlum dönmedgı için giyinip süslenıp makyaj yapıp sezeryana gittim dogum sonrasıda rahattım oğlum çok şükür ağır bı çocuk çatlağım falanda yok allahıma binlerce şükür tek derdım sütüm çok fazla olmadıgı için çok yıyorum süt olsun dıye onun için yavas kılo verıyorum 6 kılo verebıldım henuz ama vermek içinde bir çabaam yok...yaza gıder inş hepsiopuyorumnanaktan
canım maşalah sen baya iyi durumdasın wallaa
ah canım çok çoook söylemeye dilim varmazzzmafoldumbenallaha şükür ıyıyım ama 2 kılo daha versem eskı kıyafetlerımın içinde daha rahat olucam ...sen nasılsın canım? ne kadar fazlan var?
oh ne güzel walla iyi kaynatınn dedikodumuzu yapın bariikaydirigubbakcemile3ii geceler kıslar,opuyorumnanaktan
yarın sakaryalı kk dostlarımızla eltim kısmetsiz kedinin evinde buluşiciizolumunekankayizsmile
kızlar çekilişe katılım bittimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?