Anneler Günü için de çekilişimiz var....

günaydınnnnkaydirigubbakcemile2ayyyy bugun çok heyacanlıyım çekiliş var yaşasınnn:lepi:alkisalkisalkis

günaydın güzellerrrrr
ay bu akşam çekiliş yapılıyo dimii..ben bugün çifte heyecan yaşıyacağım sanırım.hem bugün çekişi var.hemde bugün sakaryalı kk dostlarımı bugün evimde ağırlayacağım.herkeş davetlidir.hepiciğinizi beklerimm

melodi tatlım hamiş misin yoksammalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

hatırlatma amaçlıdır

hayırlı cumalar....
çekilişin öne alınması çok ii oldu valla ben mersini tam olarak bilmediğim için istediğim gibi hediye bulmam baya sürücekti hemde kim çıkıcak merakdan çatlmak üzerim

günaydın çekilişkolik hatunlar :)) nasılsınız,hepiniz iyisinizdir inşallah.ben iyiyim çok şükür.eccemciğim beğenmene çok sevindim güzel günlerde kullanırsın inşallah.melodiciğim şuan burda gördüm hamilesin sanırım yaaa çok sevindim çokkk,ALLAH ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.aslına bakarsan benim bu çekilişe katılmak istemememin sebebi senin gibi annelik duygusunu yaşamayacağımı düşünmekdi.anne olmayı çok istiyorum ama doğru insanı bulamıyorum ve bulamayacağımı düşünüyorum.onun için anneler günü çekilişi denildiğinde için acıdı resmen.saçma gelebilir ama neyse yaaa sizi meşgul etmeyeyim bunlarda... işlerinizle kolaylıklar dilerimm

bursanın buguzel bahar sabahından bırbırınden guzel hanımlara gunaydın ...hayırlı cumalar kızlar..
nasılsınız...

bursanın buguzel bahar sabahından bırbırınden guzel hanımlara gunaydın ...hayırlı cumalar kızlar..
nasılsınız...

Günaydın Kaç Gündür yoktunuz.
Tüm Herkeze Özel mesaj ile son tarihlerin haber verilmesini istemiştim.
Sizden yanıt alamadım :sm_confused:

napıyosunuz kızlar ben bugün biraz yopunum fırsat buldukça uğrarım yine

taaam gelirim ama mini fırında naapcan o önemliiii
ben bişe bilmem deyip bana yaptırma da

taaam gelirim ama mini fırında naapcan o önemliiii
ben bişe bilmem deyip bana yaptırma da

heee bide ben yapıcamm oldduuuuuu lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
laaan adamı hasta etme gel yaparız ala ala o kadarda değil bak bugün iyi günümdeyim delikafadulden

Allah tan iyi günündesin....
ya benim kafama takılan bişey var
ben bu yaz karadeniz turuna gtmek istiyorum ama şöyle kabaca hesaplayınca 3.5-4 bin tl ye denk geliyo üüüf yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…