Anneler Günü için de çekilişimiz var....

ilgin,yıldız günaydın.
bursa niye gidiyorsun yaaaa!

makkaj yapıp geliyorum.

Bursa16 Arkadaşımızın neden ayrıldığını ben size anlatayım.
Pazartesi Günü gönderdiğim çekilişte bi şekilde bana geri döndü katılıyorum dedi hatta bilgilerini bana yollamadığını çünkü Songül ablaya yolladığını da anlattı.

ama biz arkadaşımızı o günden sonra hiç bi şekilde topicte yada forumde online göremedik.
Hatta songül abla ile beraber dedik bakalım belki biz göremiyoruz.Çarşamba-Perşembe 1 saatte bir falan ben kendim baktım ama genelde ofline görünüyordu arkadaşımız.:sm_confused:

Bizim buradaki amacımız Hediye almak için hediye almak olmadığı için ve Salı gününden beri hiç gözükmediği için perşembe günü yani dün arkadaşımızı Listeden sildik eee bugün gelince de hali ile şaşırdı akannehirakannehirakannehir

Özel mesaj ile konuştuk az önce kendisine yeniden online olabileceğine inanıyor ise ekleyebileceğimizi söyledim ama istemedi :sm_confused:

Bizimde amacımız ilk baştan sorun yaşamamk olduğu içinde çıktı yerimseniben

speedy salı gününden beri fırsat girip girememiş olabilir ama çcouklarla uğraşmak çokda kolay deildir neden o yönden düşünmüyosunuz

arkadaşlar ilk günden beri özellikle belirttik dedik ki devamlı onlıne olan arkadaşlarımız katılsın
yalnızca hediye alarak bitmesin güzel dostluklarda kurulsun istedik
eğer buradaki sohbetlere katılmazsak nasıl dostluk kuracağız haksız mıyım
mesela bursa16 arkadaşımız onay mesajını gönderdiğinde deseydi ki ben birkaç gün giremeyeceğim
kimse zaten sorun yapmazdı ki
speedy zaten ona eğer onlıne olacaksa listeye tekrar eklemeyi de teklif etmiş

speedy salı gününden beri fırsat girip girememiş olabilir ama çcouklarla uğraşmak çokda kolay deildir neden o yönden düşünmüyosunuz

Ben neden giremedin falan diye bi yorum yapmadım zaten.
Pazartesi gününden bu yana giremeyince Songül abla ile konuştuk çıkardı.
yine online olabileceğini düşünüyorsa söylerim eklesin dedim ama istemedi.
Bide çocuk söz konusu ise bi bende çocuk yok diyeyim. genelde hepsi anne yerimseniben

bursacım sana kimsenin çık dediğini sanmıyorum zaten sppedymin de yaptığı açıklamada bu görünüyor
elbette hepmizin başına aksilikler gelebilir...
sürekli bir katılım göstereceğine inanıyorsan (yani hç olmazsa günde bir merhaba bi nasılsınız mesajı bile topiği sahiplendiğini gösterir)
keşke kırgınlık gösterip istemiyorum demeseydin ikinci teklife

arkadaşlar aman bunu tartışma konusu halne getirmeleyelim çok sayıda kişinin katıldığı organizasyonlarda aksaklıklar olabilir...
önemli olan gücenmeden büyütrmeden olayları çözüme kavuşturmak
bende 2200 bebe var hepiniz geri durun bakim

Ona bakarsanız bende 7/24 online değilim...
Sitedeyim ama buraya çok gelmiyorum günde 5*10 mesaj en fazla.
ama kim nedir tanıyorum şuanda hepinizi gelemsemde okuyorum.......

mesela bu sppedy geçen çekilişte bana çıkmıştı
internette online görüp bi laf attım espiri olsun diye
anacım bu bi alınmış bi alınmış bana sitem dolu methiyeler düzmüş
yani ben de bunun kadar kıl olsam birbirimizi yemiştik hanii

demem o ki şimdiden uyaruyorum sppedye hedaye alacak kurbanııı
baaacıım sppedy değil sen onun kurbanı olursun bakh ona göre haaaaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…