Anneler Günü için de çekilişimiz var....

tamam sen gönder birtanesini bu ara zati evlenen çok bende herkesin bi borcunu kapatıp duruyorum varsa eksiğin söylede gönderelim çeyiz işi zordur ben yaşamadım ama çevremde evlenenakraba arkadaşların çeşizlerini tamamlamaktan canım çıktı bide seni araya sıkıştırırım ne olacak ki

nalancım iyi yapmışsın ohhhhhhhhhhh!
benim yerime de iç çayını.
sana ben alıyorum canım ne istersin?

nan speedy konken partisi var bak bu hafta sonu kaynana söyle göndersin seni uçakla tamam mı

nalansucuğum iyi yapmışsın şekerim arada bir kaçamak iyidir bizde arkadaşımla sevk alırdık ozaman o benim çalıştığım yerde çalışıyor kaçamıyordu ancak sevkle çıkıyorduk benim eve yada onun eve şöyle nezih bir sofra kahvaltı çay ohh sonrada uzanıp yatıyorduk öğleden sonrada işe gidiyorduk offf çok yalnızım şimdiii :gitme::gitme::gitme:senağlamasenağlama

He bu Larisa böyle konuşuyor ama evlendikten sonra görücem onu
Bir derdime benim gibi abone olmazsa ben bişey bilmiyorum

nişanşanır nişanlanmaz oranın vazgecilmez aranan üyesi olurum:jeyyar:

ece şinci yicen hee şamalagıkaydirigubbakcemile
doru söyle rüyandada sana hediye alıyom mu?
rüyalarını süslüyom mu?zemuszemus

nalancım iyi yapmışsın ohhhhhhhhhhh!
benim yerime de iç çayını.
sana ben alıyorum canım ne istersin?

hiii ciddimisin kıs...ben ne istiyom bak şincik böleee tüylü tüylü eldivenler oluyoya ondan istiyommm rengide mosmor olsunn..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

özelime mesaj at sende. kimseciklere söylemem.
kıs eldiveni napcan yaz geliyor!

ebet bana looney tunes kahramanları peluş oyuncakları alıyosunuz hepiciğini olar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…