Anneler Günü için de çekilişimiz var....

yok yok çok değilalsanaalsanasmile ben zaten bunlardan beşer tane hazırlamıştım kendi alacaklarımıda katınca ehhhh işte kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben az bi gideyimde çalışayım.
Bu hafta maaş haftası patron azucuk çalışır görsün beni
Sonra yine görüşürük

ayy ben kallistenin bana çıkmasını çok iatiyodum hiç selamımız yok ama istiyodum iştee..ama çıkan arkadaşta çok ciciii...ama bu kez talimliyim hediyelerim süperr olacak..geçen sefer oglum ana hediyeme mama döktü..sinir olmuştum ama bu kez çok deneyimliyim..bakalım nolcak..ama dah çok var ya çok uzun süre ..

ŞenizŞenizcanım benim yaaa bir çekiliştede karşılaşır birbirimize düşeriz inşallaholumunekankayizsmile gönüller bir olsun....almış kadar oldunopuyorumnanaktan

yok yok çok değilalsanaalsanasmile ben zaten bunlardan beşer tane hazırlamıştım kendi alacaklarımıda katınca ehhhh işte kaydirigubbakcemile3

ne vuruyosun yaw. mafoldumben
sen 3 sayfa liste istedin ben birkaç taneceik madde ekledim! sırnaşık şey

ben sana almıyom larisaaa

efet bende alim bari eksik kalmim

gece mesaisi yok muu..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alın alınzemuszemuszemuszemus
yahu bari biriniz şu george yi alın beaaaa
1 ay takılsın koluma razıyımsengözlerimebaksanab
ondan sonra zaten kopamaz benden şakkıdı

gece genclere devir etme mesaimiz varhihoyyyt

moon bu çekilişte yok nalancım!
gel dedim ama dinlemdi.
birde taş düşürmüştü şimdi iyiymiş.

kimin öğlen yemeği güzelse yollasın bana!

ayy canım kıs gel bende patatesli peynirli börek var ama ben yyiyemiyom bari sana ikram edeyim..bide yanına çay yaptım ..bide iki dedikodu çevirdinmi tadından yenmez..aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

larissa anam nedir bu george muhabbeti elin ecnebisini nedcen kıs nolmuş bizim abdukadirlere ali velilere...yollim sana bi haydar anlaşalımmvereliniortakvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…