ya kızlar şimdi şöyle bişey var ya nikah şekeri yapıp dağıtılcak ki batarız biz düğünde şeke yaptırmaya kalkarsak masrafın altından kalkamayız
ya da nişanda dağııp yakınlarımıza anı olarak kalıcak
zaten nişan daha yakınlar arasında oluyor
ya kızlar şimdi şöyle bişey var ya nikah şekeri yapıp dağıtılcak ki batarız biz düğünde şeke yaptırmaya kalkarsak masrafın altından kalkamayız
ya da nişanda dağııp yakınlarımıza anı olarak kalıcak
zaten nişan daha yakınlar arasında oluyor
benimki kontorlu larisam ama dayanmıyor kontur yaa eşim ben eve giden kadar günde 15-20 kere arar
Aslında o kadar da pahalı şeyler değil canım. Hatta kendin bile yapabilirsin malzeme alıp. Uğraşamam dersen uygun fiyatlı bi yere yaptırırsın.
nişanda dagıtın o haldeŞeniz
ben nikahdan cıkcam için nikah şekerim güzel bişi olcak
şimdiden araştırsam mı? ne
gerci özgeeee abam yardım eder inş.aklinialirimsmile
ya iremcim 50-100 tane yapınca maliyeti olmuyorda b,z,m düğün çok kalabalık olucak
küçük yerde yaşıyoruz çünkü tutmayı düşündüğümüz salon 1200 kişilik
orda herkese dağıtmak zorundayız çünkü kim kimle beraber onu ayırt edemez dağıtanlar
1 tanesi 50 kuruşa mal olsa 1000 tanesi 500 lira yapar :S
merkezdeyse ben beklerım sızı canım..Haftasonu Hakana söyledim ece.
Bursa merkezdeymiş onun arkadaşı nasıl olucak bilmiyorum ama bi haftasonu gelicez.
Bohça işimiz bitsin geliriz Allahın izniyle
aras olabılır...Kargo hakkında ne düşünüyorsunuz bakalım,
hangi kargoyla yollayacaksınız??
bak canım bursada tanıdıgım var bu işleri yapıyo turkuaz bursa merkeze gelırsen ugrayabılırsin...iremcim yaa nişanda biz küçük hediyeler dağıtmak istiyoruz gelen misafirlere var mı orjinal fikirlerin
ya iremcim işte onu diyorum ya şimdi şekeri dağıtanlar kim nerden onu bilmicekler aynı aileden 2 kişi almaya kalksa alma denmez
o yüzden ortada kaldım işte birde imkanlar belli şimdi doğruya doğru şekere vereceğim 500 lirayla bir dünya şey alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?