Anneler Günü için de çekilişimiz var....

speedy bizde de kına ya da lavanta dağıtılıyo birde çerez ve cevizli lokum dağıtlır
ben kınada hoş kutulara alıp koyucam lavantaları
çerez cevizli lokum içinde kırmızı kadifeden kese istiyorum onlara koyup misafirlere öyle dağıtmak istiyorum ama bakıcaz

ya kızlar şimdi şöyle bişey var ya nikah şekeri yapıp dağıtılcak ki batarız biz düğünde şeke yaptırmaya kalkarsak masrafın altından kalkamayız
ya da nişanda dağııp yakınlarımıza anı olarak kalıcak
zaten nişan daha yakınlar arasında oluyor

Aslında o kadar da pahalı şeyler değil canım. Hatta kendin bile yapabilirsin malzeme alıp. Uğraşamam dersen uygun fiyatlı bi yere yaptırırsın.

nişanda dagıtın o haldeŞeniz
ben nikahdan cıkcam için nikah şekerim güzel bişi olcak
şimdiden araştırsam mı? ne
gerci özgeeee abam yardım eder inş.aklinialirimsmile

benimki kontorlu larisam ama dayanmıyor kontur yaa eşim ben eve giden kadar günde 15-20 kere arar

1 ay içinde 2 tene 250 kontör aldıgımı bilirimkafamçokkarıştı
cok konuşurum telefondalaelaelaelaelae
erkedeşelrim eşim dostumlasositososito

kontör lerde el yakıyor zaten
250 kontör parasına ben sınırsızca konuşuyorum şuandazemuszemus
100 kontörmüydü ola:bbo:

ya iremcim 50-100 tane yapınca maliyeti olmuyorda b,z,m düğün çok kalabalık olucak
küçük yerde yaşıyoruz çünkü tutmayı düşündüğümüz salon 1200 kişilik
orda herkese dağıtmak zorundayız çünkü kim kimle beraber onu ayırt edemez dağıtanlar
1 tanesi 50 kuruşa mal olsa 1000 tanesi 500 lira yapar :S

Aslında o kadar da pahalı şeyler değil canım. Hatta kendin bile yapabilirsin malzeme alıp. Uğraşamam dersen uygun fiyatlı bi yere yaptırırsın.

sitede hatunun biri kendi nikah şekerini akrabalarıyla yapmıştı
ama kimdi hatırlamıyorum:bbo:
ve cokda mükemmeldi yanehihoyyyt

nişanda dagıtın o haldeŞeniz
ben nikahdan cıkcam için nikah şekerim güzel bişi olcak
şimdiden araştırsam mı? ne
gerci özgeeee abam yardım eder inş.aklinialirimsmile

Canım ne demek elbette elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Huzurla sağlıkla bir evliliğin olur dilerim ki. :1hug:

Bizim kınada pek bişey yok hayatım yaw. onun için ya düğünde yada nişanda dediği gibi düğün olursa çok kalabalığız yane.

Canımcım 1200 kişilik salon tutacaksın da 1200 kişi tek tek gelmeyecek ya.
Nikah şekeri davetiye sayısına göre yapılır. Örneğin 500 davetiye bastıracaksan 500 olmadı 600 şeker yapılır.
O zaman bi çıkalım da ben sana da yardımcı olurum. İçinde varsa böyle bir heves mutlaka yapmalısın. birkere oluyor giden 500 lira olsun boşver.

ya iremcim işte onu diyorum ya şimdi şekeri dağıtanlar kim nerden onu bilmicekler aynı aileden 2 kişi almaya kalksa alma denmez
o yüzden ortada kaldım işte birde imkanlar belli şimdi doğruya doğru şekere vereceğim 500 lirayla bir dünya şey alırım

Canım şöyle yapabilirsin mesela. Takı esnasında yanında duran kişi takı takanlara verir. Dolayısıyla hem her aile tek tek almış olur. Hemde sayı yeter. Takı töreni bitince eğer kalırsa isteyene verirsin. Kalmazsa zaten sorun yok. Soranlara takı sırasında dağıttılar vs dersin. Gerçi kimse de sormaz zaten sana.

Yürüyüş saatim geliyor kızlar, ben çıkıyorum.
Hepinize iyi akşamlar. Rüyanızda beni görün.

Haftasonu Hakana söyledim ece.
Bursa merkezdeymiş onun arkadaşı nasıl olucak bilmiyorum ama bi haftasonu gelicez.
Bohça işimiz bitsin geliriz Allahın izniyle
merkezdeyse ben beklerım sızı canım..
Kargo hakkında ne düşünüyorsunuz bakalım,
hangi kargoyla yollayacaksınız??
aras olabılır...
iremcim yaa nişanda biz küçük hediyeler dağıtmak istiyoruz gelen misafirlere var mı orjinal fikirlerin
bak canım bursada tanıdıgım var bu işleri yapıyo turkuaz bursa merkeze gelırsen ugrayabılırsin...

ececıgım arnavurmusun...opuyorumnanaktan

bencede speedyim hani takı takanlara verdin diğerlerini yok saydın gibi olabilir

Ay ne bilim kızlar. Seçenek işte benimkiler. ıstiyorum ki tüm gelinler neye heves ediyorsa olsun.
Gerçi terzi kendi söküğünü dikemez misali ben ne bohça yaptım ne şeker. Kayganacığım bohça istememişti.

Bir tek el çiçeğimi kendim yaptım. Birde nikah anı defterimi yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…