Anneler Günü için de çekilişimiz var....

giden arkadaşlarr iyi akşamlar hepinize kendinize iyi bakınnn

ece kuzum akraba mı buldun sen kendine hihoyyyt
ben akrabayı geçtim topiği de geçtim kk da bile bir Edirneli bulamıyorum ya mafoldumben

rutin işkencemi çektim geldim hayatım..
ya bu topicte kadınlar günü topiği gibi gündüz muhabbete gece sıkıcılığa doyum olmuyor
gelsene kuzu sen geceleri mutlu evliliğin sırlarını anlatayım sana aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

canım inan görmedım azracım senı topik acık kalmış pc eşimdeydi konuşmaz olurmuyum aşk olsun..
insan hiç kurbanıyla konuşmaz mı?sempatiksalakcinni

kızlar şimdiden acıklayayım yarın annem gelecek baska şehırden cumartesı pazar sınavım var ve çocukla calışamıyorum diye annemı cagırdım hem ders calışcam hem de anne korkusundan fazla giremem çünki o kuran öğrenmek için kursa gıdıyodu benı pc basında görunce sen beni dersımden alıkoydunda calışmıyon diye sitem eder... kızlar lütfen dua edın bu sene bıtıreyım şu okuluda kpss ye üniv.mezunu olarak gıreyım .. SıZı ÇOOOKKKKKKK SEVıYORUMMMMM..sizinle tanıştığıma cokkkk memnunum...hepinizi öpüyorum..kurbanımı 2 kere (torpilli)...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ŞenizŞenizŞeniz

yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

canım inan görmedım azracım senı topik acık kalmış pc eşimdeydi konuşmaz olurmuyum aşk olsun..
insan hiç kurbanıyla konuşmaz mı?sempatiksalakcinni

Şeniz Şeniz yerimseniben

kolay gelsin cnm
allah emeklerini boşa çıkartmasın:Saruboceq:

ilk açan güzel kızçelerime GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN.......

kurbanından da sana günaydınaklinialirimsmile

ve

herekse günaydın a.s.

günaydın güzeellllerrrrrrr
bugün biraz yoğunum.teyzeme gidicem .hemen bi selam verip kaçıyorum.
kurbanımm nerelerdesin uğra bakkem azucuk buralaraaaa,hepiciğiniz öpüldünüzzzzzŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…