Anneler Günü için de çekilişimiz var....

kızcağız bilmiyo ki başına ne bela aldığını kafasını vurcak dat aradığında söylicem ben lafımı

amin canım inşallah ama bayıldım genelde kız çocukları dikkatimi çekerdi ama çok sevimli tek tek baktım vallahi Resimlerine

kızcağız bilmiyo ki başına ne bela aldığını kafasını vurcak dat aradığında söylicem ben lafımı

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar: Sanane be hem benim kaynanam benden çok memnun :1closedeyes::dilcikar:
Benden iyi gelin mi bulacaklar beeee :sm_confused::sm_confused:

yapma yaw yol yakınken dön diyon yaneelülülülülülü

amin canım inşallah ama bayıldım genelde kız çocukları dikkatimi çekerdi ama çok sevimli tek tek baktım vallahi Resimlerine

canım çok saolasın o senin güzel bakışından kaynaklanıyoo

sen bakma fatunuza o beni çok kıskanıyor yaw sırf kıskançlığından geçen seferki çekilişte bana bi sürü hediye yolladı illa diyor şimdide yollayım böyle birisi işte...

aşkın ateşine daglar dayanmaz:dance::dance:
aşk bir hastalıktırrr
aşka yardan başkaaaaaaa
yardan başkaaaa
bana senden başkaaa care bulunmazzzzzzzz:dance:

seni buban benim için dogurmuş canımmmmm:dance:

şappi şappi:teytey:

sen bakma fatunuza o beni çok kıskanıyor yaw sırf kıskançlığından geçen seferki çekilişte bana bi sürü hediye yolladı illa diyor şimdide yollayım böyle birisi işte...

zemuszemus zemuszemus :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…