Anneler Günü için de çekilişimiz var....

çok teşekkür ederim canlarım güzel dilekleriniz için oğlumun dişi ile ilgili....diş bulguru yaparsam tabikide gönderirimmmkaydirigubbakcemile5melodicim annem gördü kendi annemopuyorumnanaktan

anladım canım uyum ozaman evin renkerini falan söyleseydin uyumlu olsun.

Ben mi zayıfladım

nalansu ya söylemiştim canım benim. opuyorumnanaktan

Tanıtım yazımda yazmıştım zaten bebem :kedi: Ama dediğim gibi bana alacak kimse kasmasın pek kendini. Özen gösterdiğini anlamam yeterli olacak.

Bende bana çıkan arkadaşıma çok şık bişiy hazırladım şimdi ellerimlen. sengözlerimebaksanab

ben haftaya diş buğdayı yapçam oğluşa alt iki dişi çıkalı epey oluyo ama araya hastalık falan girdi yapamadım inşllah üst dişlerde çıkarda rahata kavuşuruz:Saruboceq:

KK Pro Üye Anuşka, cerenemreomer, xxyıldızxx, İrem&Özge, DERİNNN, KK Pro ÜyeLaRisA+, neslihang

Kaçıncı sırada, bi de onu deyiver.
anuşka ablam onu sölerdim aba accık songül abladan tırsıyomda B]klava:klava:

canım efet biraz özel istersen özelden atarım ben farklıbi sistemle kilo verdim ...

buldun say kısssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet evet hangimiz
ahh canımm sen degilsin be kuzu..

çok teşekkür ederim canlarım güzel dilekleriniz için oğlumun dişi ile ilgili....diş bulguru yaparsam tabikide gönderirimmmkaydirigubbakcemile5melodicim annem gördü kendi annemopuyorumnanaktan

ay hadi hayırlı olsun .. ay benim büyük oglanın ilk dişi çıktıgında çok yakın bi dostuma göstercem diye göbegim çatladıydı kapmıştık bi çeyrek...:lepi::lepi:

arkadaşlar ben online zayıflama diye bi sistemle zayıfladım bilmiyorum reklama felan giremi ama...kilo bekçiligi denilen bi sistem hepinize şiddetle öneriyorum ...eger araştırırsanız bulabilirsiniz banada özelden atın yardımcı olurum seve seve..

sıpaydi benim bozmuyorsan kimsenin büyüsünü bozamazsın

nalancım araştıracağım bulamazsam seni rahatsız ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…