Anneler gunu siddeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.212
498
Yine anneler günü geldi. Annesiyle video çekenler, fotoğraf paylaşanlar, hediyeler alanlar vs vs... Annesi vefat edenlerin kabus günü. Yıllardır böyle. Annem vefat edeli 20 yıl oldu. Sanki annesizlik kafama kakılıyor hissi gibi..

Annesi vefat edenler... Çocuğu olmayan anne olamayanlar... Annesi fiziken olup anneliği hıc göremeyenler... Bizler için yarin cabuk geçsin diyorum. Bir de bayram birkaçgün sonra. Hüzünlendim anneleriyle paylaşım yapanları görünce. Mezarına bile gidemeyecek olmak pandemide ayrı kabus. Dertler zirve yaptı bugün bende. Ne desem boş çok bos. Benim annem olsa bana birşey olmaz sözü var ya yemin ederim çok doğru.

Çok doğru söylüyorsunuz. Annem de var çocuklarımda ama bu reklamlar falan bana da koyuyor. Bı taraftan da annelar gününde uzulenler var diye sevinenler sevinmesin mi, doya doya yaşamasın mi diyorum. Bı taraftan annesini, çocuğunu kaybedenler, hiç sahip olamayanlar, bilemedim zor.

Yine anneler günü geldi. Annesiyle video çekenler, fotoğraf paylaşanlar, hediyeler alanlar vs vs... Annesi vefat edenlerin kabus günü. Yıllardır böyle. Annem vefat edeli 20 yıl oldu. Sanki annesizlik kafama kakılıyor hissi gibi..

Annesi vefat edenler... Çocuğu olmayan anne olamayanlar... Annesi fiziken olup anneliği hıc göremeyenler... Bizler için yarin cabuk geçsin diyorum. Bir de bayram birkaçgün sonra. Hüzünlendim anneleriyle paylaşım yapanları görünce. Mezarına bile gidemeyecek olmak pandemide ayrı kabus. Dertler zirve yaptı bugün bende. Ne desem boş çok bos. Benim annem olsa bana birşey olmaz sözü var ya yemin ederim çok doğru.
Her anneler gününde aklıma anneleri olmayanlar geliyor inanın.
VeFat eden annemelerimizin mekanları cennet olsun 🤲
Arkadaşımın annesi küçükken bırakıp gitmiş.bende yıllar önce anneme sürpriz hazirliyordum.
Arkadaşım nefret ediyorum şu günden herkes anneler gününü kutluyor ya annesi olmayanlar ne yapacak demişti.icime işledi o laf.o kadar üzüldüm ki.
Allah'ım anne olmak isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🤲

Ben babalar gününde paylasim yapanlari görünce üzülmüyorum. Ne büyük sans ki babalari hayatda ve onlarda bolca sariliyor seviyor diyorum. Benim babam hayatda olsa bende sevip sarilirdim. Evet babami erken kaybettim, ne diploma alisimi, ne evlenmemi nede cocuklarimi gördü. Hepsinin üzüntüsünü yasadim, yasiyorum da. Ama bunu tek güne baglamiyorum. Allah herkesin annesine banasina uzun ömürler versin. Ben o bir yanimda olan sızı ile yasamayi ögrendim. Allah herkese en gecinden yasatsin insallah. Sizin de basiniz sagolsun

Annenizin mekanı cennet olsun 🙏🏼
Geçen yıl evlat sahibi olamayan bir kadın olarak anneler gününü yatakta ağlayarak geçirmiştim.
Böyle aptal özel günlerden, reklamlardan hoşlanmıyorum. Kurtulsak ne güzel olacak.
Cok amin. Keşke bu saçma günler hıc olmasa.

Çok haklısınız. Daha geçen gün konuştuk bunu eşimle. Sosyal medya paylaşımlarının yanında, tv de bile çok fazla reklam var. Annem var, henüz evladım yok ama beni de rahatsız etti, eksikliğini hissedenler çok üzülüyordur diye..
Annenize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah..

Her anneler gününde aklıma anneleri olmayanlar geliyor inanın.
Vedat eden annemelerimizin mekanları cennet olsun 🤲
Arkadaşımın annesi küçükken bırakıp gitmiş.bende yıllar önce anneme sürpriz hazirliyordum.
Arkadaşım nefret ediyorum şu günden herkes anneler gününü kutluyor ya annesi olmayanlar ne yapacak demişti.icime işledi o laf.o kadar üzüldüm ki.
Allah'ım anne olmak isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🤲
Çok zor. Yıllardır için bulanıyor bu anneler babalar günü olayından. Kızımın okulunda öğretmeni anneler için yazı yazdırmıştı üç sene önce. Annesi olmayan çocuk ağlama krizine girmis. Çok zorr

Çok doğru söylüyorsunuz. Annem de var çocuklarımda ama bu reklamlar falan bana da koyuyor. Bı taraftan da annelar gününde uzulenler var diye sevinenler sevinmesin mi, doya doya yaşamasın mi diyorum. Bı taraftan annesini, çocuğunu kaybedenler, hiç sahip olamayanlar, bilemedim zor.
Annesi olanlar zaten çok şanslı. Sevinsin her gün sarılsın. Ama olmayanın gözüne de sokulmaz. Anneniz hayattaymış Allah geçinden versin bir gün vefat edince anlayabilirsiniz

Annesi olanlar zaten çok şanslı. Sevinsin her gün sarılsın. Ama olmayanın gözüne de sokulmaz. Anneniz hayattaymış Allah geçinden versin bir gün vefat edince anlayabilirsiniz
O kadar yazdım, sadece burayı mi çıkardınız yazımdan. Neyse önemli değil.

Çok haklısınız gerçekten birilerinin mutluluğu başkalarının acısı olabiliyor daha duyarlı olunması gerekir ben şahsım adına asla paylasmadim paylaşmam da cunki beni takip eden insanların içinde annesini kaybeden insanlar var neden canlarını yakayım ki sessiz sedasız kimsenin yarasına tuz basmadan kutlanması dan yanayım özel gunlerin

Belki haklısınız ama bu şekilde kimse birşey kutlayaz hale gelir cocuğunun doğum günü mesela cocuğunu kaybedenler görüyor veya cocuğu olmayanlar nasıl olacak böyle peki
Hanımefendi doğumgünü kişiye özel. Kutlar. Tüm internet alemi o dogumgunuyle dolmuyor. Tonla reklam yapılmıyor.

Allahaskina ya bir derdimizi yazamayacağız. Ne alaka çocuk doğumgünü.

Sebebi artık insanlar hayatlarına odaklanmıyor. Birşey kutlarken internet ortamına koyup insanlara gösteriş yapmak vazifeleri.Sessiz sakin yapılsa herşey kimse de üzülmez. İnsanlar kaç beğeni alırım acaba diye yaptıgı müddetçe böyle şeyleri maalesef üzülmeye devam edeceğiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X