Anneler gunu siddeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi doğumgünü kişiye özel. Kutlar. Tüm internet alemi o dogumgunuyle dolmuyor. Tonla reklam yapılmıyor.

Allahaskina ya bir derdimizi yazamayacağız. Ne alaka çocuk doğumgünü.
Bence farkı yok sosyal medya kullanmamayi tercih edebilirsiniz ki ben kullandığım halde hiç ordan anneler günû falan kutlamam bir çok şeyide kutlamam ama kimseye müdahalede etmem

Çok zor. Yıllardır için bulanıyor bu anneler babalar günü olayından. Kızımın okulunda öğretmeni anneler için yazı yazdırmıştı üç sene önce. Annesi olmayan çocuk ağlama krizine girmis. Çok zorr

Yani sormadan edemeyeceğim
O öğretmen gerizekalı mı?
Bilmiyor mu çocukların profilini, aile durumunu
Pes diyorum

Evet yani, bende uzunca bir yorum yaptım, konu sahibi gitmiş ben çok düşüncesiz misim gibi en olmadık yeri alıp yorum yapmış

Acisi büyük anliyorum, ama insanlari yasamaktan alikoyamayiz acimiz var diye. Ona baksak hicbirsey paylasmamak lazim, cünkü herkesin bir yerde bir acisi veya eksigi var.

benim annemi kaybetmemin uzerinden 5 ay gecti bugun tam. anneler gununun geldigini ben de sosyal medyadan fark ettim. cok uzulmedim acikcasi sadece icim daraldi, kendi annem yasasa ne olurdu diye dusundum. ama kotu etkilendim dogru. yine de kutlayan kutlasin, eger bir annenin yuzu instagramda cocugu fotoğraf paylasinca guluyor ve seviniyorsa benlik hic sorun degil acikcasi hepsi mutlu olsun isterim.

Ayrıca kim diyor anneler instagram kullanmiyor diye bir çok anne artık aktif kullaniyor ve bu şeyden mutlu oluyorlar gayette

Evet anneler kullaniyor. Yani tek gun degil hergun hediye alinabilir ama kuzenlerimin anneleri, iş arkadaşlari vs herkes cocugunun aldigi hediyeleri, sozleri paylasiyor. Eee benim annem de goruyor instagramda yazik kadina ben de aliyorum yuzu gulsun diye napayim. Evet mutlu oluyorlar.

Evet anneler kullaniyor. Yani tek gun degil hergun hediye alinabilir ama kuzenlerimin anneleri, iş arkadaşlari vs herkes cocugunun aldigi hediyeleri, sozleri paylasiyor. Eee benim annem de goruyor instagramda yazik kadina ben de aliyorum yuzu gulsun diye napayim. Evet mutlu oluyorlar.
Sonuçta dünyada anneler günü diye bir gün çikarmıslar herkesde ona göre hediyesini alıyor özel kutluyor bu tarz konuları hiç anlamıyacağım bide bunun ben hamile kalamıyorum benimle hamileliğini paylaştı sevindi versiyonu var 🤦🏼‍♀️

Sonuçta dünyada anneler günü diye bir gün çikarmıslar herkesde ona göre hediyesini alıyor özel kutluyor bu tarz konuları hiç anlamıyacağım bide bunun ben hamile kalamıyorum benimle hamileliğini paylaştı sevindi versiyonu var 🤦🏼‍♀️

Sorma o mesele karisik. Haber verse suç oluyor nispet oluyor. Haber vermese "benim olmuyor ya nazar degdiririm diye soylemedi" diyen oluyor.
Hamile kalamama hassasiyetiyle başa cikilacak gibi degil bazilarinin.

Yine anneler günü geldi. Annesiyle video çekenler, fotoğraf paylaşanlar, hediyeler alanlar vs vs... Annesi vefat edenlerin kabus günü. Yıllardır böyle. Annem vefat edeli 20 yıl oldu. Sanki annesizlik kafama kakılıyor hissi gibi..

Annesi vefat edenler... Çocuğu olmayan anne olamayanlar... Annesi fiziken olup anneliği hıc göremeyenler... Bizler için yarin cabuk geçsin diyorum. Bir de bayram birkaçgün sonra. Hüzünlendim anneleriyle paylaşım yapanları görünce. Mezarına bile gidemeyecek olmak pandemide ayrı kabus. Dertler zirve yaptı bugün bende. Ne desem boş çok bos. Benim annem olsa bana birşey olmaz sözü var ya yemin ederim çok doğru.
Ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef .. ben anneciğimi kaybedeli 2.5 sene oldu ama tüm hissettiklerim ilk günkü gibi seni o kadar iyi anlıyorum ki .. Allah yattıkları yerde huzur versin meleklerimize 😥

Bende babamı erken yaşta kaybettim bırakın sadece sosyal medya da yada özel günler de paylaşılanları değil de ben sokakta elele tutuşmuş baba kız görünce yutkunuyorum yada parkta baba kız görünce de garip hissediyorum kendimi evlenirken hissettim yokluğunu.. Mekanları cennet olsun . BABAM mekanın cennet olsun

Annem yaşıyor ama dediğiniz gibi hiç olmadı. Olsada olur olmasada cinsinden.
Şu söylediklerinizi babam için yaşıyorum. Her kandil, her bayram yumruk olup içime oturuyor.
Bayram geldi hiçbir şey babamın mezarına gidemeyecek olmam kadar üzmüyor beni. Şimdiden üzüntüm başladı, ağlamamak için hep zor tutuyorum kendimi 😔
Şuan sizi çok iyi anlıyorum, acınızı en derinden paylaşıyorum 😔

Rabbim anneciğinize rahmet eylesin, Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin 🤲 Rabbim cenneti ala da en güzel makamlara eriştirsin 🤲

Yine anneler günü geldi. Annesiyle video çekenler, fotoğraf paylaşanlar, hediyeler alanlar vs vs... Annesi vefat edenlerin kabus günü. Yıllardır böyle. Annem vefat edeli 20 yıl oldu. Sanki annesizlik kafama kakılıyor hissi gibi..

Annesi vefat edenler... Çocuğu olmayan anne olamayanlar... Annesi fiziken olup anneliği hıc göremeyenler... Bizler için yarin cabuk geçsin diyorum. Bir de bayram birkaçgün sonra. Hüzünlendim anneleriyle paylaşım yapanları görünce. Mezarına bile gidemeyecek olmak pandemide ayrı kabus. Dertler zirve yaptı bugün bende. Ne desem boş çok bos. Benim annem olsa bana birşey olmaz sözü var ya yemin ederim çok doğru.
ANNE birgün için var olmak değildir önemli olan annelerimizin 1 gün değil var olduklarına hergün şükretmekdir kıymetini birgünlügune değil hergün bilmektir onun çokta önemli değil yılda 1 gün anneler gününün kutlanması annenize de Allah rahmet etsin hiç sosyal medya paylaşımlarına bakıp üzülmeyin Allah sabır versin

Niye paylasirlar hic anlamiyorum.amaclari annelerini mutlu etmek mi yoksa bakin ey ahali ben annemi cok seviyorum diye gostermek mi?
Gidip annelerine hediyelerini versin kutlasin niye paylasiyorlar?
Hicbir gunu paylasmiyorum kutlayan kutlasin ama paylasmak nedir ya kimi ikna ediyoruz

Bende babamı erken yaşta kaybettim bırakın sadece sosyal medya da yada özel günler de paylaşılanları değil de ben sokakta elele tutuşmuş baba kız görünce yutkunuyorum yada parkta baba kız görünce de garip hissediyorum kendimi evlenirken hissettim yokluğunu.. Mekanları cennet olsun . BABAM mekanın cennet olsun
Allah rahmet etsin çok iyi bilirim o duyguyu bende 3 yaşındayken kaybettik babamı insan büyüdükçe anne ve babanın eksikliğini yokluğunu çok daha iyi anlıyor büyüdükçe o duygu daha çok büyüyor

Liseden beri sevmem bu günleri, ilk o zaman bir arkadaşım annesini kaybetmişti.
Şimdi daha zor, eskiden sadece tv reklamları va vardı, şimdi herkes anasını, analığını sosyal medyada göze sokma yarışında.
Allah sabır versin.

Ben babalar gününde paylasim yapanlari görünce üzülmüyorum. Ne büyük sans ki babalari hayatda ve onlarda bolca sariliyor seviyor diyorum. Benim babam hayatda olsa bende sevip sarilirdim. Evet babami erken kaybettim, ne diploma alisimi, ne evlenmemi nede cocuklarimi gördü. Hepsinin üzüntüsünü yasadim, yasiyorum da. Ama bunu tek güne baglamiyorum. Allah herkesin annesine banasina uzun ömürler versin. Ben o bir yanimda olan sızı ile yasamayi ögrendim. Allah herkese en gecinden yasatsin insallah. Sizin de basiniz sagolsun
ben fazlaca duyar kasmayı gereksiz buluyorum.bizim acımız var diye başkası mutluluğunu yaşamasın mı?e o zaman evlenemeyen ve buna üzülen kadınlarımız da var.ne diye millet nişan düğün yaparak gözlerine gözlerine sokuyor da diyebiliriz.benim kardeşim yok.e bu sitede ben üzülmeyim diye kardeşleriyle mutlu günlerinden bahsetmesin mi insanlar?babasız büyüdüm asla üzülmedim babalarıyla gördüğüm arkadaşlarımı.bırakın insanlar yaşasın anneler gününü doyasıya.tek karşı olduğum hediye dayatması hepsi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X