Anneler gunu siddeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar yazdım, sadece burayı mi çıkardınız yazımdan. Neyse önemli değil.
kaçıncı kez açtı bu konuyu konu sahibi.en başlarda üzüntüsünü paylaştık depremde vefat etmişler uzun yıllar önce.evet üzücü ama diğer insanların ne suçu var?hepimiz her an ölebiliriz garantimiz mi var?

Benim kizim var.
Liseden beri sevmem bu günleri, ilk o zaman bir arkadaşım annesini kaybetmişti.
Şimdi daha zor, eskiden sadece tv reklamları va vardı, şimdi herkes anasını, analığını sosyal medyada göze sokma yarışında.
Allah sabır versin.
Teşekkür ederim. Keşke herkes sizin kalbiniz gibi bir kalbe sahip olsa.

Allah rahmet eylesin.
Ben annemle ilgili her günü çok özel hazırlarım. Tam da bu yüzden, annem bir gün olmayabilir ve onu özel hissettirecek her şeyi yaparım. Doya doya severim her gün ama o günler de onlar için özel olarak ismi konulmuş, bunun için var.
Kimse annesi babası olmayanları üzmek için bunu yapmıyor. Medyatik bir çağda yaşıyoruz, ben post yapmayı sevmiyorum şahsen ama yapanlara da yapsın yani, mutluluklarını paylaşıyorlar. Fors atma gibi nitelendirmek yanlış.
Acınızı anlıyorum ama bakış açınız dar.

Son düzenleme:
kaçıncı kez açtı bu konuyu konu sahibi.eb başlarda üzüntüsünü paylaştık depremde vefat etmişler uzun yıllar önce.evet üzücü ama diğer insanların ne suçu var?hepimiz her an ölebiliriz garantimiz mi var?

Iyi misim? Bej milletin suçu mu var dedim. Kac kez açmışım konuyu keşke sizden izin isteseydim
Çok söz vat yazarım da susayım. Konumdan rahatsız oluyorsan okuma. Yada anneni kaybedersen yada evladını sen umursama on kat fazla anneler gününü.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben fazlaca duyar kasmayı gereksiz buluyorum.bizim acımız var diye başkası mutluluğunu yaşamasın mı?e o zaman evlenemeyen ve buna üzülen kadınlarımız da var.ne diye millet nişan düğün yaparak gözlerine gözlerine sokuyor da diyebiliriz.benim kardeşim yok.e bu sitede ben üzülmeyim diye kardeşleriyle mutlu günlerinden bahsetmesin mi insanlar?babasız büyüdüm asla üzülmedim babalarıyla gördüğüm arkadaşlarımı.bırakın insanlar yaşasın anneler gününü doyasıya.tek karşı olduğum hediye dayatması hepsi bu

Öyle dayatmalara bende karsiyim. Özel günleri kutlamayiz öyle. Cocuklar icin dogum günü yapiyoruz kendi aramizda ama onlarin resimini sosyal medyada paylasmiyorum zaten

Allah rahmet eylesin.
Ben annemle ilgili her günü çok özel hazırlarım. Tam da bu yüzden, annem bir gün olmayabilir ve onu özel hissettirecek her şeyi yaparım. Doya doya severim her gün ama o günler de onlar için özel olarak ismi konulmuş, bunun için var.
Kimse annesi babası olmayanları üzmek için bunu yapmıyor. Mediyatik bir çağda yaşıyoruz, ben post yapmayı sevmiyorum şahsen ama yapanlara yapsın yani, mutluluklarını paylaşıyorlar. Fors atma gibi nitelendirmek yanlış.
Acınızı anlıyorum ama bakış açınız dar.
Okulda anneler gününü kutlayan çocuklar varken annesi olmayan kız sinir krizi geçiriyorsa ben başlarım böyle kutlamalara.

Annenizi kaybedince bakışınız sığ olur sizinde. Bu sozumu unutmayın.

Okulda anneler gününü kutlayan çocuklar varken annesi olmayan kız sinir krizi geçiriyorsa ben başlarım böyle kutlamalara.

Artik bir haddinizi bilin. Kimine "anneni kaybedersen evladini kaybedersen .." gibi laflar ediyorsunuz. Dünyada tek bu aciyi yasayan siz degilsiniz. Kimseye böyle laflar etmeye de hakkiniz yok

ben annemi kaybettim hala da sizin gibi dusunmuyorum ne olacak simdi?

yeter artik bu site sizin gelip insanlara beddua edebileceginiz bir yer degil. kendiniz bana ben annemi kaybetmeden once de “anneni kaybet, benim yasadiklarimin daha agirini yasa” tarzinda mesajlar yazmistiniz. simdi iciniz sogudu mu bakin ben de kaybettim annemi?

bu konuya yazarken nickinize bakmamistim, sizin oldugunuzu bilsem vakit bile harcamazdim. cok zehirli bir diliniz var. cidden soruyorum bana senin de annen ölsün de gör dediniz, öldü, elinize ne gecti?????

Sizin bir kere üslubunuz çok çirkin.
Normal ve kibar bir yorum yaptım.
Siz kimsiniz de benimle buradaki insanlara böyle konuşuyorunuz? Bi haddinizi bilin. Annemizi kaybedince siz de sevinirsiniz artık. Bu nasıl nefret bir dolu bir kalp. Kimseyle böyle konuşmazsınız, hele benimle hiç. Kendinizle gelin. Burada yorum istediniz yaptık, kimse de sizi kırmamış ama maşallah siz herkese laf yetiştirmişsiniz, oturup düşüneceğinize.

Kadin rahatsız olmuş kac kez ölüm konusu açmama vay be. 20 yıl önce tüm ailemi sülalemi kaybetmisim ama kadın burada konu açmama rahatsız olmuş. Çok yazık ne insanlar var ya. Derdim var sayfası burası algılayabiliyor mu acaba?
Var üç beş tıp insanı hasta eden de değmez yazmaya bile.

Kadin rahatsız olmuş kac kez ölüm konusu açmama vay be. 20 yıl önce tüm ailemi sülalemi kaybetmisim ama kadın burada konu açmama rahatsız olmuş. Çok yazık ne insanlar var ya. Derdim var sayfası burası algılayabiliyor mu acaba?
Var üç beş tıp insanı hasta eden de değmez yazmaya bile.
nur35nur,
yine banlandınız ve yine banlandınız diye bana saydıracaksınız biliyorum ama ne zaman acınızla ilgili yazsanız başkalarına aynı acıyı yaşayın diyorsunuz, sizin anneniz ölsün diye beddua ettiğiniz yorumlarınızı da biliyorum.

Acılar yarıştırılmaz, kimsenin acısı bir diğerinden az da diyemeyiz benim acım daha çok da diyemeyiz çünkü herkesin acısı kendine büyüktür kendine çoktur.

Ailenizin kaybettiniz, ki siz ne zaman acınızdan bahsetseniz üzüldüm hak verdim ama başkalarına acı dilemeniz hak verilir gibi değil.

Size kendi hikayemi yazayım vah vah tüh tüh denmesi için değil ya da ne acılar varmış densin diye değil, herkesin içinde bir ölüm yarası olduğunu bilin, bilin de kimseye ölüm acısı dilemeyin diye, belki nafile bir çaba olacak bilmiyorum.

Biz 3 kardeştik boy boy, bıcır bıcır küçük kız çocukları düşünün, birbirlerinin kardeşi, oyun arkadaşı, karanlıktan korkunca civcivler gibi birbirine yanaşan 3 kardeş.

Bir gün ortancamız hasta oldu, annemler doktora götürdü soğuk algınlığı dediler ilaç verdiler, kardeşim cayır cayır yanıyordu ateşten, yandıkça da koltukların altına, duvar diplerine, serin bulduğu neresi varsa oraya girerdi.

Dedim ya 3 küçük kardeştik biz, en büyükleri ben henüz 9 yaşında, ölümü yüzünü bile hatırlamadığı babaannesinden öğrenmiş ama gerçekte acısı nasıl olur bilmemiş bir çocuktum.

Kardeşimi koltuğun altında görünce ayaklarından çektim, yapma böyle ölürsün, ölürsen seni babaannemin yanına gömeriz dedim, ertesi gün kardeşim kötüleşti sabah annemler yeniden doktora götürdü, doktor bir iğne yapmış iyileşecek diye sevindim, kardeşim oyun arkadaşım iyileşecek, çok geçmedi belki 1 saat belki daha az bilmiyorum, kardeşim zor nefes almaya başladı, gözleri sabitlendi, kardeşim diye koştum başını tuttum sonrası yok.

Ben canımı kaybettim, ölürsün seni gömeriz lafım yıllarca vicdan azabım oldu, oysa ben de çocuktum.

O yüzden kimseye acı dilemem, acıyı dilime beddua etmem, siz de yapmayın ne olur.

S sassyassyy sizin de başınız sağ olsun, Allah sabır versin, bilmiyordum inanın çok üzüldüm.

Bu mesaj için de hepinizden özür dilerim ama artık sitede genel olarak ana babalara, evlatlara, insanların sevdiklerine ölüm bedduaları son bulsun istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X