Anneler Günü ve işte hediyelerimiz ( resimli ) ...

benim de bugün geldi hediyelerim kalliste arkadaşımdan sağolsun çok teşekkürler resim inşallah yarın koymaya çalışıcam,el emegi masa örtüsü,kolye,duvar süsü birde ikili kahve fincanım hepsi de çok hoş.opuyorumnanaktan

Eklermisin beğenmediğin hediyelerin resimlerini nasıl bir hediye bekliyordun çok merak ettim zaten.

aldıgım ilk anda eklicektim utandım ben eklimedim
ama pazartesi ekliyimde görsünler neler almışın (birde aldıklarını benim resimlerimde gör yada cok önemsemeyerek yazdıgın not kagıdını , cok önemsemeyerek koydugun magaza poşetlerini...)
beklenti degil...
geliş şekli hiç hoş degil hediyelerden öncelik
insan karşısındakine bir şey alırken kişiliğini yansıtır bence...
hiç önemsemedigini bu akdar göze sokmanın hiç bi manası anlamı yok inanki.
keşke ama keşke bana yollamasaydın daha iyi olurdu...

neyse saglık olsun diyorum
hiç kimsenin yaptıgımız bu eglencimize gölge düşürücegini sanmasın.
herşeye ragmen cekilişlerimiz suncak
ha bi eksik ha bi fazla
önemli olan insana verilen degerdir. görmeden bir şeyler paylaşmadan

.....................

Son düzenleme:
beğenmemene çok üzüldüm ama kabahat bende 50 tl ödedim hediyeler için ve karşılığında beğenmediğini belirtip üzülmeme yardımcı oldun keşke çekilişe katılmasaydım

hediyenin miktarı beni inanki enterese etmez
kendi el emeginle birşeyler yapsan yine kabulumdu
benim agrıma giden

anneler gününün ne kadar kutsal oldugunu burda anlatmama ne gerek var nede onları sana analtıcak kelimelerim bitmek tükenmek bilmez.
anneler günün kutlu olsun yazdıgın kagıt ''resmen bi hayal kırıklığı'' ve tam bi fiyasko.
yazmak istemiyordum aslında ama keşke resimleseydim... görseydin görselerdi.
anneler günün kutlu olsun diye. Yurt içi kargosu kağıdına yazmışın. aldıgın magaza poşetine koymuşun hemde iç içe...
hediyeyi begenmişim ne begenmemişim hiç bir önemi yok...

ha bu arada bu ilk vukuatında degilmiş.

katılmaman inanki bizlerin dahada hayrına
bir eksikle devam ederis ama hiç bir şey kaybetmeyiz.

hediye paketleri için inanki üzgünüm önemli olan hediyemi beğenmendi daha önce vukatım olmamıştı dediğim gibi karşımdaki insan beni hayal kırıklığına uğrattı neyse beğenmediğine üzüldüm.

üzgün olmak hiç bir şeyi anlam ifade etmiyor
önemsenilmediğim ap acık ortada
cok saol...
hediyeyi begenme bi yanda sunuluş şeklide diger yandadır.
o kadar kişi aldıgı ve paketlediği hediyenin resmini ekledi
hepside cok güzellerdi... önemsemek ve önemsenmektir...

sende beni fazlaca ugrattın
bir teşekkür borç bilirim

TEŞEKKÜR EDERİM

evet gercekten bışeyler paylasılıyorsa özen çok fazla olmalı ben defalarca kendımden bahsettım eve kıyafet alınacaksaksa elbıse sevıyorum dedım renkte yazdım bedende ama hıçbırı uymadı

Derınn kımseyı kırmak yada kırılmamak ıçın dıkkat ederım fakat banada aldıgın hedıyeler vukattı hıç özenılmemıştı tunıc almıştın ama beden buyuk renk mor yanınada mılyoncularda satılan mavı gullu toka ve kırmızı sımlı kıstırgalı toka ve kopuk kolye bunlar poşetın ıçıne oylesıne atılmış böyle olmamalıydı bence

neyse kızlar size en güzel hediyeler layık inanın beklentilerinizin fazla olması beni şaşırttı özür diliyorum sizlerden

songül ablayıda unutmamak lazım canım
defalarca önemseyin diye yazmıştı
ona ragmen bunla yaşanyorsa ne dene bilirki

aile bireylerden birilerinede böyle hediye yolluyolar mı? acaba merak ettim

kader erkedeşimŞenizolumunekankayizsmile

neyse kızlar size en güzel hediyeler layık inanın beklentilerinizin fazla olması beni şaşırttı özür diliyorum sizlerden

george yi neden almadın ki

anlamamakla kendini haklı cıkarmaya calışman cok anlamsız bence
beklentilerimiz fazla olsaydı senin benzerini herhalde bizde karşıya yapardık -bir
ve tanıtım topiğindede şunu istiyorum diyede belirtirdik -buda iki

sen sımdı benımkınıde begenmemıssın demekkı bana hıc yorum yapmamıssın sesınden öle anlamadım ama keske burdanda bısıler yassaydınn(

kızlaarrrrr çok mutluyum bugün yani bu gece kargom geldiii.:sm_cool:
Duygu ya çok teşekkür ediyorumŞeniz.çok güzel şeyler göndermiş.opuyorumnanaktanyüreğine sağlık.yarın inşallah fotoları ekicem.yerimseniben

çok ayıpya
hediyeleri beğenmemek
yok büyük geldi yok bi milyoncudan alındı aynı çocuklar gibi ayıp be utandım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…