- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
larısa sana kımden geldı cnm
ismi lazım degil baş harfi DERıNN
Eklermisin beğenmediğin hediyelerin resimlerini nasıl bir hediye bekliyordun çok merak ettim zaten.
offf neyse ben susayım
beğenmemene çok üzüldüm ama kabahat bende 50 tl ödedim hediyeler için ve karşılığında beğenmediğini belirtip üzülmeme yardımcı oldun keşke çekilişe katılmasaydım
hediye paketleri için inanki üzgünüm önemli olan hediyemi beğenmendi daha önce vukatım olmamıştı dediğim gibi karşımdaki insan beni hayal kırıklığına uğrattı neyse beğenmediğine üzüldüm.
evet gercekten bışeyler paylasılıyorsa özen çok fazla olmalı ben defalarca kendımden bahsettım eve kıyafet alınacaksaksa elbıse sevıyorum dedım renkte yazdım bedende ama hıçbırı uymadı
Derınn kımseyı kırmak yada kırılmamak ıçın dıkkat ederım fakat banada aldıgın hedıyeler vukattı hıç özenılmemıştı tunıc almıştın ama beden buyuk renk mor yanınada mılyoncularda satılan mavı gullu toka ve kırmızı sımlı kıstırgalı toka ve kopuk kolye bunlar poşetın ıçıne oylesıne atılmış böyle olmamalıydı bence
neyse kızlar size en güzel hediyeler layık inanın beklentilerinizin fazla olması beni şaşırttı özür diliyorum sizlerden
evet gercekten bışeyler paylasılıyorsa özen çok fazla olmalı ben defalarca kendımden bahsettım eve kıyafet alınacaksaksa elbıse sevıyorum dedım renkte yazdım bedende ama hıçbırı uymadı
derınn kımseyı kırmak yada kırılmamak ıçın dıkkat ederım fakat banada aldıgın hedıyeler vukattı hıç özenılmemıştı tunıc almıştın ama beden buyuk renk mor yanınada mılyoncularda satılan mavı gullu toka ve kırmızı sımlı kıstırgalı toka ve kopuk kolye bunlar poşetın ıçıne oylesıne atılmış böyle olmamalıydı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?