çok tşk edrim ,bende çok beğendimopuyorumnanaktanÇok güzeller gerçekten...
tuzlukları ve soslukları ayrıca çok beğendim...
iyi günlerde güle güle kullan canım...
çok tşkler cnmopuyorumnanaktankısmetsizkedi hediyelerini güle güle kullan tatlım hepsi birbirinden güzel:)))
kediler genelde kısmetli olur ya,nekadar kısmetsiz deselerde inanmaaaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilekısmetsiz kedii
nikinle hiç oygun olmamaış hediyelerin
hepsi çok güzllerr
iyi günlerde kullan duygunuda kesesine berekett
ve diger tüm arkadaşlar iyi günlerde kullanın hediyeleriniziii
aynen:)
nerden bildin..
çok etkileyici dimi..
beğenmen benı gercekten mutlu etti:)
ıyı gunlerde sürün,tak kullan:)Şeniz
Cinarefeninannesi cep telefonundan siteye giriş yaptığı için,
benden rica etti resimleri eklememi,
Cinarefeninannesine, büyümeyenbebek aldı...
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
sevgili kurbanım az önce hediyeerden birinini paketinin açıldıgını öğrendim eşim yollmaıstı burada en yakını bize ptt kargo ne olur kusuruma bakma diğeri yapışkanlı oldugu için açıp hemen kapamışlar ama diğeri yırtılnca eşimde açık yollamıs benden kaynaklanmadı canım tamam mı
birde pek içime sinmedi cenazemiz nedeniyle çokda gezemedim dilerim hediyelerim seni memnun eder canım
birde kızlar ne olur hediyeleri begnememezlik yapmayın ne olmus yani milyncudan alınmıssa alınmıs önemli olan niyet valla çok üzüldüm bende paketi açılmıs art niyet yok sevgili kurbanımm
sağol canım benim dostlar sağolsun babaannemi kaybettim hemde 10 gün içinde bitti herşey hala inanamıyorum haftas onu gideyim falan diye plan yaparken buluyorum kendimi napalım allah sıralı ölüm versin
hediyelerin beni çok mutlu etti canım tacımıda taktım kokoş kokoş geziyorum leopar desen hastasıyım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?