Anneler Günü ve işte hediyelerimiz ( resimli ) ...

evet bende soslukları çok beğendim,yüreğine sağlık ,kesene bereket duygucum,
tekrar tşk ederimopuyorumnanaktan

kısmetsiz kedii
nikinle hiç oygun olmamaış hediyelerin
hepsi çok güzllerr
iyi günlerde kullan duygunuda kesesine berekett

ve diger tüm arkadaşlar iyi günlerde kullanın hediyeleriniziii

kısmetsiz kedii
nikinle hiç oygun olmamaış hediyelerin
hepsi çok güzllerr
iyi günlerde kullan duygunuda kesesine berekett

ve diger tüm arkadaşlar iyi günlerde kullanın hediyeleriniziii
kediler genelde kısmetli olur ya,nekadar kısmetsiz deselerde inanmaaaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

aynen:)
nerden bildin..
çok etkileyici dimi..
beğenmen benı gercekten mutlu etti:)
ıyı gunlerde sürün,tak kullan:)Şeniz

canım bayıldık eşimle eşime almayı düşündüğüm parfum oda cok begendi kesene bereket cicim bugün sürüdüm sürüştürdüm hem moralimde düzeldi a.s

kızlar bana alan arkadaş fotolarını ekleyebilirmi bugün gelecekmiş ben göremiyecem annem alacak şehir dışındayım

kızalr iyi günlerde kullanın bende bugun yolladım hediyemi en geç çarşamba elinde olur dediler

gercekkten begenmedııne uzuldum cok secıcı davranarak almıstım halbukı gercek nıyetımı özelden yazdım eger gercekten yuzunu guldurmedıysem gerı yolla ben sana daha ufagını alım kıs olur dedı lastıklı oldugu ıcın renklerde bu senenın modası oldugu ıcın fıncan alıcaktım kırılır dıye almadım ınan cok uzuldum sımdı aılevı sıkıntılardan cok fazla ılgılenemedım haklısın eşimi cezaevıne aldılar cnm o yuzden moralım sıfır tabı bu demek deıldır senı uzmem ıçın sebep lutfen affett((

Hediyelerinizi iyi günlerde kullanın kızlar.
Ufak tefek aksilikler olsa da güzel ve heyecanlı günler geçiriyoruz bu çekilişler sayesinde.
Zaten bu kadar hatunun olduğu yerde o kadar aksilik de olur herhalde.
Songül'üm, ellerine, yüreğine sağlık canım.

buyumeyenbebek bazı ınsanların tarzı vardır ve onun ustune cıkamaz evet ben kapalı bır bayan degılım acıgım ama ınankı çok renklı seyler tarzım degıl sevmıyorum gıyemıyorum ayrıca esım bıle pembe tonlarında ozellıkle bışey olsa gıder ya degıstırırım yada dolapta yıllarca durur.ben hedıyenı begenmedımde demedım sadece kafama takılanlar vardı sana sordum ve yanıtladın.ben sana elbıseyı yollarım beden buyuk dersın nede olsa kız degıştırırım demış sana fakat renk olarak sıyah veya grı petrol mavısı varsa olabılır ama aynı modelle degıstırcekse bence hıç gerek yok kırgında degılım

sevgili kurbanım az önce hediyeerden birinini paketinin açıldıgını öğrendim eşim yollmaıstı burada en yakını bize ptt kargo ne olur kusuruma bakma diğeri yapışkanlı oldugu için açıp hemen kapamışlar ama diğeri yırtılnca eşimde açık yollamıs benden kaynaklanmadı canım tamam mı
birde pek içime sinmedi cenazemiz nedeniyle çokda gezemedim dilerim hediyelerim seni memnun eder canım

birde kızlar ne olur hediyeleri begnememezlik yapmayın ne olmus yani milyncudan alınmıssa alınmıs önemli olan niyet valla çok üzüldüm bende paketi açılmıs art niyet yok sevgili kurbanımm

:)
canım kurbanım basın sağ olsun

öğrendım..
allah nur içinde yatırsın
Şeniz

sağol canım benim dostlar sağolsun babaannemi kaybettim hemde 10 gün içinde bitti herşey hala inanamıyorum haftas onu gideyim falan diye plan yaparken buluyorum kendimi napalım allah sıralı ölüm versin
hediyelerin beni çok mutlu etti canım tacımıda taktım kokoş kokoş geziyorum leopar desen hastasıyım zaten

ohh cuk oturdu ozaman
Şeniz beğenmene gercekten cok sevındım..
:)

lariissaa hediyelerin çok güzell neyini beğenmedin anlamadım güle güle kullan herkes hediyelerini güle güle kullansın bakın şimdi larisayı zıplataca bir şey yazacağım larisacığım hediyelerin gerçekten çok güzel ne istiyordun pırlanta yüzük mü???kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…