Anneler Günü ve işte hediyelerimiz ( resimli ) ...

nilbera allah razı olsun bu saatte bununla uğraştın canımm vallahi içim rahatladıı çok teşekkürler

bide o mumların sarı simliside var ama onun fotoğrafını çekmeyi unuttum(

canım azrasılacığım gülegüle kullan umarım seni mutlu etmiştir bunlarr çünkü ben ararken ve alırken çok mutlu oldum çok severek özenle seçtimmm canım güle güle kullann

canım öncelikle ve tekrar çok çok saol bayıldım hepsine notuna herşeyine:1hug:
annem bile çok beğendi cüzdana göz koydu amma vermemlaelaelaelaelae
keşkem leblebi kutusunn içini de çekseydin :jeyyar:
citolüm nilberam saolun emeklerinz içinŞeniz
her ikinizde ve tüm arkadaşlar da güle güle kullnasınlar hediyeleriniolumunekankayizsmile

canım güle güle kullan beğenmene çok sevindşm gerçekten zemuszemusinşallah tekrar bir çekiliş olurda bana çıakrsan daha güzellerini alırım :Saruboceq:hem ozamana iice öğrenirim mersinide daha çoook gezerimm daha güzel şeler bulabiliirm hihoyyyt

kızlar hediyelerinizi güle güle kullanın

internetimdeki problemlerden dolayı resimleri aralıklarla yükleyebileceğim.
nisanur'a çok teşekkür ederim hediyeler için

Kızlar bunlar çorummelek'e aldığım hediyeler onun adına ben ekliyorum.Güle güle kullanır inşallah..

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ne var bu hedıyelerın içinde canım melek güzel günlerde kullanır inşallah....

glaze senınde kesene bereket canımmm....

benimde hediyelerim geldi ceren arkadaşımdan nickini bilmediğim için kendini tanıtmasını rica ediyorum:)
canım arkadaşım hediyelerini çok beğendim akşama resimlerini ekleyeceğim
bana gelen hediyeler çanta,çerçeve ve duvar saati kesene bereket çok teşekkür ediyorum

ay cnm benim çok tşk ederim kesene bereket kolyeyeyle küpeye bilekliğe bayıldım taçda istediğim gibi tam benim zevkim çok ama çok tşk ederim diğer paketlerin içinde ne var cnm

güle güle kullanın kızlar a.s.

ay bu nick yazma olayı baya geniş alana yayıldı:roflol::roflol:
bende yazmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…