Anneler Günü ve işte hediyelerimiz ( resimli ) ...

iremcim iyi günlerde kullan inşş

yıldızcım çok zevkli şeyler almışsın anltamıştın ama görünce daha da beğendim
umarım bi sonraki çekilişte sana çıkarım :roflol:

ayyy vallahi gözlerim doluyor yaa,
sizler mutlu olunca,bende çok mutlu oluyorum...
hediyelerinizi güle güe kullanın,hepsi çok güzel...
yıldızcım ellerine,yüreğine sağlık canım...

Tamam Ececim sen iste hemen yolluyayım ben sana

Songül abla iyi dileklerin için teşekkür ederim.Asıl senin emeğine yüreğine sağlık bize en büyük emeği sen verdin.
Karnıma ağrılar girdi hediyelere karar verene kadar

Özgecim de aradı araması beni en mutlu eden şey oldu

He bide Mng kargoya teşşekkür edeyim düna kşam aldı sabah teslim etti. Ama ben ne yaptım söylüyeyim mi şirketin kargo işlerini dün onlara verdim kargomu hemen teslim etmişlerkaydirigubbakcemile3 helal valla.

He fatuyla Ece beni topa tuttu, kız kendini belli ettin deyi ama beğenmene çok sevindim.Şeniz

Yok gülüm boşuna kızmışlar sana.
Ben en baştan içime doğmuştu ordan biliyordum.
Cüzdanımı hemen kullanmaya başlıyorum şu an.

Çok teşekküler kızlar. a.s.

sevgili arkadaşım ilgincim göndermiş bana hediyelerimi çok çokkk tşk ediorum hepsi birbirinden güzel özellikle o çıngıraklı çorapları çok ama çok beğendim oğluma hemen akşam giydireceğim eminim kıpırdadıkca çıkan sesden hem oğluşum hem biz muytluluktan ölürüz beni iki kez mutlu etmiş olucaksın bölece hediyelerimi çok ii çekemedim makine azizliğine ugradım malesef ama en kısa amanda düzeltme dileği ile tekrar çoook tşkler

Son düzenleme:
arkadaşlar irem özgenin hediye paketini gördügümde allahım bu paket bana gelsin deyyi baya bi tepindiydim hatırlarsanız efet o paket bana geldi...iremcime çook teşekkür ediyorum herşey için hepsini çok begendim çok sagol canım benim ..işte hediyelerim..

iremcim senin anneler günü hediyende yarın yola çıkıyor canım...herşey için çok teşekkür ederim ...herkese sevgiler..

Son düzenleme:
dilekcim hediyelerini güle güle kullan ama kimden geldiğini ve
teşekkür mesajını yazmayı unutmuşsun canım...

nalansu resimlerin gözüktü tamam canım ama
paketin içinde neler var,merak ettim doğrusu...

Son düzenleme:
Nalancım resimleri bende göremedim.
Gerçi ben işyerimdeyim zaten göremiyorum.
Beğenmene çok sevindim canım.
Güle güle kullanın ailecek.
Araman da beni çok mutlu etti.
Öpüyorum kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…