anneler günü ve kayınvalide

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Merak ediyorum arkadaşlar ,acaba nişanlı olupta kayınvalidesine anneler günü hediyesi alıcak olan var mı?
Alacaksanız ne alacaksınız?
Birşey almak ve kutlamak şart mı ?

Merak ediyorum arkadaşlar ,acaba nişanlı olupta kayınvalidesine anneler günü hediyesi alıcak olan var mı?
Alacaksanız ne alacaksınız?
Birşey almak ve kutlamak şart mı ?
bu, kayyum valide namzetinizle olan iliskinizin bagina gore degisir. eger ki kendinize yakin buldugunuz biri ise elbette ki kutlayin; yok aranizda mesafe var - yahut olmasini istiyorsaniz hicbir sey yapmaniz gerekmez.

Canım al bende almıştım penye etek eşarp içine de not yazmıştım ta köye gönderdim bir tesekkur. Bile etmedi ogunden sonrada almadim zaten al kıymetini bilirse ne hos bilmezse bir daha da birşey almazsin sen insanlığını yap iyilik sende kalsın

Bence alınabilir. Sizin özel olarak bir şey almanıza gerek yok; nişanlınız ile birlikte çiçek gönderebilir/hediye alabilirsiniz. Biz nişanlıyken de öyle yaptık, evlendikten sonra da öyle yapıyoruz.

içim rahatladı cevabınızla
Canım al bende almıştım penye etek eşarp içine de not yazmıştım ta köye gönderdim bir tesekkur. Bile etmedi ogunden sonrada almadim zaten al kıymetini bilirse ne hos bilmezse bir daha da birşey almazsin sen insanlığını yap iyilik sende kalsın
Ayıp etmiş çok.Görünürde bilir bilmesine benimki ,ama nişanlımla aramda huzursuzluklar çıkmasına da sebep veren biri olduğu için içimden gelmiyor .sormak istedim o yüzden ,almayanlar da olabiliyor mu diye.

Bence alınabilir. Sizin özel olarak bir şey almanıza gerek yok; nişanlınız ile birlikte çiçek gönderebilir/hediye alabilirsiniz. Biz nişanlıyken de öyle yaptık, evlendikten sonra da öyle yapıyoruz.
nişanlımla aramız kötü konuşmuyoruz.o nedenle birlikte birşey alamayız.

Küçük bir hediye bence alın. Bir hediye bile almadı diye üste çıkmasına imkan vermemiş olursunuz.

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı de canım.. Hangimiz seviyoruz ki kayınvalidemizi yada seviliyoruz kayınvalidemiz tarafından...

Küçük bir hediye bence alın. Bir hediye bile almadı diye üste çıkmasına imkan vermemiş olursunuz.
küçük bişeyi beğenmez ki ,daha önce çiçek alacaktım bi uygun fiyatlılara gitmiştim ben ,orkide alalım dediydi oğlu .anasının huyunu bildiğinden beğenmeyeceğini düşündü heralde.bir sürü para dökesim yok benimde

Ben olsam arar kutlardim sanırım sadece. Ama bir şey alirmiydim? Ondan aldığım sinyallere göre değişir sanırım. Anlayisli, sevecen olgun bir kadinsa, iletisimimiz iyiyse alirdim. Ama aksi takdirde arar kutlardim. Sizin anladigim kadariyla aranizda mesafe var o yüzden arar kutlardim yazdim.

Ben olsam arar kutlardim sanırım sadece. Ama bir şey alirmiydim? Ondan aldığım sinyallere göre değişir sanırım. Anlayisli, sevecen olgun bir kadinsa, iletisimimiz iyiyse alirdim. Ama aksi takdirde arar kutlardim. Sizin anladigim kadariyla aranizda mesafe var o yüzden arar kutlardim yazdim.
Apartman aidati degil bu neden zorunlu olsun?
:))

Cok ugrasma bi cicek al gitsin. Zaten kayinvalideler alinan hediyede bile kusur bulmaya meyilliler. Cicege bir sey diyemezler.

Ben nişanlıyken alıyordum o zamanlar severdim çünkü iyiydi. Ama evlendikten sonra çok değiştiler artık çorap bile almam. Eminim arkamdan değişti diyorlardır kendi davranışlarının karşılığı olduğunu düşünmeden.
Diyeceğim o ki şimdilik alma mesafeyi koru evlendikten sonra iyi anlaşırsanız alırsın.

Back
X