Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak ediyorum arkadaşlar ,acaba nişanlı olupta kayınvalidesine anneler günü hediyesi alıcak olan var mı?
Alacaksanız ne alacaksınız?
Birşey almak ve kutlamak şart mı ?
içimden bir şey almak gelmiyorsada mı ?Nişanlı değilim. Çiçek al.
bu, kayyum valide namzetinizle olan iliskinizin bagina gore degisir. eger ki kendinize yakin buldugunuz biri ise elbette ki kutlayin; yok aranizda mesafe var - yahut olmasini istiyorsaniz hicbir sey yapmaniz gerekmez.Merak ediyorum arkadaşlar ,acaba nişanlı olupta kayınvalidesine anneler günü hediyesi alıcak olan var mı?
Ayıp etmiş çok.Görünürde bilir bilmesine benimki ,ama nişanlımla aramda huzursuzluklar çıkmasına da sebep veren biri olduğu için içimden gelmiyor .sormak istedim o yüzden ,almayanlar da olabiliyor mu diye.Canım al bende almıştım penye etek eşarp içine de not yazmıştım ta köye gönderdim bir tesekkur. Bile etmedi ogunden sonrada almadim zaten al kıymetini bilirse ne hos bilmezse bir daha da birşey almazsin sen insanlığını yap iyilik sende kalsın
nişanlımla aramız kötü konuşmuyoruz.o nedenle birlikte birşey alamayız.Bence alınabilir. Sizin özel olarak bir şey almanıza gerek yok; nişanlınız ile birlikte çiçek gönderebilir/hediye alabilirsiniz. Biz nişanlıyken de öyle yaptık, evlendikten sonra da öyle yapıyoruz.
küçük bişeyi beğenmez ki ,daha önce çiçek alacaktım bi uygun fiyatlılara gitmiştim ben ,orkide alalım dediydi oğlu .anasının huyunu bildiğinden beğenmeyeceğini düşündü heralde.bir sürü para dökesim yok benimdeKüçük bir hediye bence alın. Bir hediye bile almadı diye üste çıkmasına imkan vermemiş olursunuz.
Merak ediyorum arkadaşlar ,acaba nişanlı olupta kayınvalidesine anneler günü hediyesi alıcak olan var mı?
Ben olsam arar kutlardim sanırım sadece. Ama bir şey alirmiydim? Ondan aldığım sinyallere göre değişir sanırım. Anlayisli, sevecen olgun bir kadinsa, iletisimimiz iyiyse alirdim. Ama aksi takdirde arar kutlardim. Sizin anladigim kadariyla aranizda mesafe var o yüzden arar kutlardim yazdim.
:))Apartman aidati degil bu neden zorunlu olsun?