- Konu Sahibi kahvetelvesi
Dün akşam kayınvalidemlerdeydik.
Oturduk, yedik, içtik vs.
Bu akşam başka bir yerde yine görüşecektik.
Aramadım görüşeceğiz diye.
Gideceğimiz ev sahibine ve kayınvalideme çiçek aldık.
Sevinir sandım, sevinmedi.
Surat asık.
Naptınız bugün dedi, sırf muhabbet olsun diye sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik, sonra parka gittik eve geldik çocuğu uyuttuk diye uzun uzun anlatıyorum, daha arkadaşlarla kısmında kaşlar kalktı kalktı kalktı arşa değdi mübarek.
Ben de bütün gün ×le(kaynım) oturdum, millet birbirine gidiyor geliyor kendime acıdım dedi.
Şaştım kaldım.
Kusura bakma da kendine acımaya yer arıyorsun sen dedim, güldü şaka yapıyorum sana dedi.
Halbuki nazlasam acındıracak da acındıracak.
Aptal gibi hissediyorum kendimi.
Anneler gününde hep eşim alır verirdi hediyesini, gayet tatlıydık.
Arkamdan konuşuyor mu bilmiyorum tabii.
Takmayayım da güzel hislerle bak bu da çiçeğin dedim güldüm öptüm falan, böyle saçma salak bir şey.
Allahtan 5 tane doğurmuş da yaptığı duygu sömürülerini 5e bölüyor.
Oturduk, yedik, içtik vs.
Bu akşam başka bir yerde yine görüşecektik.
Aramadım görüşeceğiz diye.
Gideceğimiz ev sahibine ve kayınvalideme çiçek aldık.
Sevinir sandım, sevinmedi.
Surat asık.
Naptınız bugün dedi, sırf muhabbet olsun diye sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik, sonra parka gittik eve geldik çocuğu uyuttuk diye uzun uzun anlatıyorum, daha arkadaşlarla kısmında kaşlar kalktı kalktı kalktı arşa değdi mübarek.
Ben de bütün gün ×le(kaynım) oturdum, millet birbirine gidiyor geliyor kendime acıdım dedi.
Şaştım kaldım.
Kusura bakma da kendine acımaya yer arıyorsun sen dedim, güldü şaka yapıyorum sana dedi.
Halbuki nazlasam acındıracak da acındıracak.
Aptal gibi hissediyorum kendimi.
Anneler gününde hep eşim alır verirdi hediyesini, gayet tatlıydık.
Arkamdan konuşuyor mu bilmiyorum tabii.
Takmayayım da güzel hislerle bak bu da çiçeğin dedim güldüm öptüm falan, böyle saçma salak bir şey.
Allahtan 5 tane doğurmuş da yaptığı duygu sömürülerini 5e bölüyor.