Anneler Günü

kahvetelvesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
14.323
En iyi cevaplar
1
30.325
798
Bursa
Dün akşam kayınvalidemlerdeydik.
Oturduk, yedik, içtik vs.
Bu akşam başka bir yerde yine görüşecektik.
Aramadım görüşeceğiz diye.
Gideceğimiz ev sahibine ve kayınvalideme çiçek aldık.
Sevinir sandım, sevinmedi.
Surat asık.

Naptınız bugün dedi, sırf muhabbet olsun diye sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik, sonra parka gittik eve geldik çocuğu uyuttuk diye uzun uzun anlatıyorum, daha arkadaşlarla kısmında kaşlar kalktı kalktı kalktı arşa değdi mübarek.
Ben de bütün gün ×le(kaynım) oturdum, millet birbirine gidiyor geliyor kendime acıdım dedi.
Şaştım kaldım.
Kusura bakma da kendine acımaya yer arıyorsun sen dedim, güldü şaka yapıyorum sana dedi.
Halbuki nazlasam acındıracak da acındıracak.

Aptal gibi hissediyorum kendimi.
Anneler gününde hep eşim alır verirdi hediyesini, gayet tatlıydık.
Arkamdan konuşuyor mu bilmiyorum tabii.

Takmayayım da güzel hislerle bak bu da çiçeğin dedim güldüm öptüm falan, böyle saçma salak bir şey.

Allahtan 5 tane doğurmuş da yaptığı duygu sömürülerini 5e bölüyor.

Aramadin diye mi tüm bu tavır. Sonuç olarak çiçeğini alarak büyük bir incelik yapmışsın ve akşamına gorusmussün sonuçta. Bu kv neler böyle anlamış değilim
Gitmedik diye sanırım.
Anlamadım ki.
Hiçbir şey anlamadım.

Bir de gözler doluyor falan.
Hey Allahım...

Burda bir cok konularda bayanlar özel günler icinde beklentiler icine giriyorlarsa (dogumgünü evlilik yildönümü felan), kv de anneler günü icin bir beklenti icinde olmus olabilir. Mesela sizin bütün gün onunla gecirmenizi. Artik elalem herseyi milletin gözüne soka soka yasadigi icin özel annelere kurulan kahvaltilara özenmis olabilir. Fazla abartilicak birsey göremiyorum. Tabi siz onun beklentilerini bilemezsiniz. Orasi ayri. Bence biraz görmezden gelin.

Burda bir cok konularda bayanlar özel günler icinde beklentiler icine giriyorlarsa (dogumgünü evlilik yildönümü felan), kv de anneler günü icin bir beklenti icinde olmus olabilir. Mesela sizin bütün gün onunla gecirmenizi. Artik elalem herseyi milletin gözüne soka soka yasadigi icin özel annelere kutulan kahvaltilara özenmis olabilir. Fazla abartilicak birsey göremiyorum. Tabi sizin onun beklentilerini bilemezsiniz. Orasi ayri. Bence biraz görmezden gelin.

Aynen,katılıyorum...

Burda bir cok konularda bayanlar özel günler icinde beklentiler icine giriyorlarsa (dogumgünü evlilik yildönümü felan), kv de anneler günü icin bir beklenti icinde olmus olabilir. Mesela sizin bütün gün onunla gecirmenizi. Artik elalem herseyi milletin gözüne soka soka yasadigi icin özel annelere kurulan kahvaltilara özenmis olabilir. Fazla abartilicak birsey göremiyorum. Tabi siz onun beklentilerini bilemezsiniz. Orasi ayri. Bence biraz görmezden gelin.
Kayınvalideme baktığımda beklenti değil, doyumsuzluk görüyorum.
Bana göre 5 senenin, eşime göre 30 senenin özeti.

Kayınvalideme baktığımda beklenti değil, doyumsuzluk görüyorum.
Bana göre 5 senenin, eşime göre 30 senenin özeti.

Siz kv benden iyi tanirsiniz tabi. Ama esiniz kendi annesi hakkinda böyle düsünce icindeyse anneler gününü kutlamasada olurmus acikcasi. Samimiyet her zaman önemli. :) siz fazla caninizi sıkmayin. Ciceginizi alip incelik göstermissiniz zateb.

Siz kv benden iyi tanirsiniz tabi. Ama esiniz kendi annesi hakkinda böyle düsünce icindeyse anneler gününü kutlamasada olurmus acikcasi. Samimiyet her zaman önemli. :) siz fazla caninizi sıkmayin. Ciceginizi alip incelik göstermissiniz zateb.
Şöyle bir şey, annenin olumsuz yönünü bilirsin ama yine de mutlu etmek istersin ve bir türlü başaramazsın.
Samimiyetsizlik değil bence.
Onun için hayal kırıklığı oluyorsa bizim icin de oluyor.

Konuyu okuyunca aynı apartmanda oturduğum kayınvalidemin anneler gününü kutlamadığımı fark ettim :) daha fenası tüm günü birlikte geçirdiğim annemin gününü de kutlamadım. Zira henüz birkaç ay önce annelerini kaybeden küçücük yeğenlerime bugünün alelade bir gün olduğunu düşündürmeye çabaladık ailecek. Kendimi de inandırmışsam demek ki, unuttum gitti. Trip yapsalar da umurumda değil. Böylesi büyük acılar varken saçma sapan triplere giren kocaman kadınların ağzına kürekle vurmak istiyorum. Sizin konunuz ve konunun baş kahramanı için de geçerli bu isteğim. Umursamayın.

İyi de kadın zaten oğluylaymış, sevdikleriyle olmak ister tamam ama o da sevdiği biriyleymiş zaten. Ayrı evler, aileler kurulduktan sonra tüm kardeşler yedi yirmi dört bir arada olamıyor, kaldı ki bebek vs. varsa planlar da uyuşmuyor. Beklentiler insanı yorar diyoruz ya hep, beklendiği halde talep edilmeyen şeyler ama sanki talep edilmişçesine davranılan şeyler daha da çok yoruyor insanı. Hadi beraber gezelim deseydi belki çok başka bir gün olurdu. Ben konu sahibine hak verdim, boşverin sıkmayın canınızı. Geçmiş gitmiş işte, siz elinizden geleni yapmış, nezaketinizi göstermişsiniz.

Konuyu okuyunca aynı apartmanda oturduğum kayınvalidemin anneler gününü kutlamadığımı fark ettim :) daha fenası tüm günü birlikte geçirdiğim annemin gününü de kutlamadım. Zira henüz birkaç ay önce annelerini kaybeden küçücük yeğenlerime bugünün alelade bir gün olduğunu düşündürmeye çabaladık ailecek. Kendimi de inandırmışsam demek ki, unuttum gitti. Trip yapsalar da umurumda değil. Böylesi büyük acılar varken saçma sapan triplere giren kocaman kadınların ağzına kürekle vurmak istiyorum. Sizin konunuz ve konunun baş kahramanı için de geçerli bu isteğim. Umursamayın.
Ben evlenene kadar zaten doğru düzgün anneminkini kutlamazdım, bizde ailecek odunluk var.
Valla ben de alışmaya çalışıyorum açıkçası, bu kadar oluyor benden, başarılı da buluyorum kendimi.
Başınız sağolsun, anlamsız gösterişlerle kıyaslanmayacak bir gün geçirmişsiniz.

İyi de kadın zaten oğluylaymış, sevdikleriyle olmak ister tamam ama o da sevdiği biriyleymiş zaten. Ayrı evler, aileler kurulduktan sonra tüm kardeşler yedi yirmi dört bir arada olamıyor, kaldı ki bebek vs. varsa planlar da uyuşmuyor. Beklentiler insanı yorar diyoruz ya hep, beklendiği halde talep edilmeyen şeyler ama sanki talep edilmişçesine davranılan şeyler daha da çok yoruyor insanı. Hadi beraber gezelim deseydi belki çok başka bir gün olurdu. Ben konu sahibine hak verdim, boşverin sıkmayın canınızı. Geçmiş gitmiş işte, siz elinizden geleni yapmış, nezaketinizi göstermişsiniz.
Moral oldu, teşekkür ederim.

Dün akşam kayınvalidemlerdeydik.
Oturduk, yedik, içtik vs.
Bu akşam başka bir yerde yine görüşecektik.
Aramadım görüşeceğiz diye.
Gideceğimiz ev sahibine ve kayınvalideme çiçek aldık.
Sevinir sandım, sevinmedi.
Surat asık.

Naptınız bugün dedi, sırf muhabbet olsun diye sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik, sonra parka gittik eve geldik çocuğu uyuttuk diye uzun uzun anlatıyorum, daha arkadaşlarla kısmında kaşlar kalktı kalktı kalktı arşa değdi mübarek.
Ben de bütün gün ×le(kaynım) oturdum, millet birbirine gidiyor geliyor kendime acıdım dedi.
Şaştım kaldım.
Kusura bakma da kendine acımaya yer arıyorsun sen dedim, güldü şaka yapıyorum sana dedi.
Halbuki nazlasam acındıracak da acındıracak.

Aptal gibi hissediyorum kendimi.
Anneler gününde hep eşim alır verirdi hediyesini, gayet tatlıydık.
Arkamdan konuşuyor mu bilmiyorum tabii.

Takmayayım da güzel hislerle bak bu da çiçeğin dedim güldüm öptüm falan, böyle saçma salak bir şey.

Allahtan 5 tane doğurmuş da yaptığı duygu sömürülerini 5e bölüyor.
Sanki bayramlaşmaya gidilmemiş gibi bahsetmiş kayınvalideniz :KK53: anneler günü diye bütün günü onlarla geçirmemiz bekleniyo anlaşılan.

Adı üstünde anneler günü.Kadincagizi alip bir kahvaltiya ya da yemeğe götürseydiniz gülleri açardı :)
5 çocugundan 1'i de mi düşünememiş.
Bir de gezmelerinizi anlatiyorsunuz kadincagiz özenmiştir belki.

Back
X