Anneler gunu

Eğer çocuğunuz küçükse esiniz anneler gününüzü kutlamalı mi

• Evet ,kutlamali

OY: 37 47,4%
  • Öyle birşey beklemiyorum

OY: 22 28,2%
  • Hayır kutlamasada olur

OY: 12 15,4%
  • Hele bir kutlamasin😁

OY: 7 9,0%

• Ankete Katılan
    78

Morsardunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
2.101
18.169
158
Tekirdağ
Merhaba hanımlar,mağlum anneler günü yaklaşıyor.aklıma geçen sene yaşadığım bu günle ilgili bir sıkıntı gelince anket yapmak istedim.geçen sene ilk anneler günümdü.esim normal de düşünceli biridir.doğum günümü öğretmenler günümü vs.. Kutlar.geçen sene anneler günümü kutlamadı
Çok bozuldum.kavga ettik.sen benim annem değilsin.oğlum büyüyünce kutlar dedi.bende onun annesinin anneler gününü kutlamadım
Neticede o da benim annem değil dedim.bakalım bu anneler gününde ne olacak.ha bu arada kastettigim hediye değil.sözlü olarakta kutlasa yeterdi.fikirlerinizi merak ediyorum

Merhaba hanımlar,mağlum anneler günü yaklaşıyor.aklıma geçen sene yaşadığım bu günle ilgili bir sıkıntı gelince anket yapmak istedim.geçen sene ilk anneler günümdü.esim normal de düşünceli biridir.doğum günümü öğretmenler günümü vs.. Kutlar.geçen sene anneler günümü kutlamadı
Çok bozuldum.kavga ettik.sen benim annem değilsin.oğlum büyüyünce kutlar dedi.bende onun annesinin anneler gününü kutlamadım
Neticede o da benim annem değil dedim.bakalım bu anneler gününde ne olacak.ha bu arada kastettigim hediye değil.sözlü olarakta kutlasa yeterdi.fikirlerinizi merak ediyorum
Kızım daha küçük. Halamın yada teyzeminde anneler gününü kutlarım yani illa benim annem olmasına gerek yokki anneler sonuçta. Bende kutlanmasını beklerim. Eşiniz saçmalamış bence. Ama aynı şekilde devam ederse sizde babalar gününü kutlamayın.

Kutlasa iyi olurmuş ama düşünememiş ya da istememiş belki. Bi bakıma haklı siz onun annesi değilsiniz ama yine de kutlayabilirdi. Ancak düşünceli bir adam, özel günleri genelde kutlar diyorsunuz. Çok kafaya takılacak, bu kadar büyük tepki verilecek bir durum değilmiş bence.

Kayınvalidenize karşı böyle bir tepki göstermek ayrıca hoş olmamış. Hatayı yapan eşiniz, tepkiyi gören kayınvalideniz. Evlilik bu tip misillemelerle yürütülmez. Ben tavrınızı doğru bulmadım.

Yaptığınız çok çocukça olmuş,normalde kutlayıp eşiniz sizin anneler gününüzü kutlamadi diye kayınvalidenizin anneler gününü kutlamamanız.

Kendime gelince, ben ne anneler gününü kutlarım ne de eşim benim anneler günümü kutlar, zaten bu tarz günlerin hiçbir anlamı yok benim için.

Kutlamamasini gectim sen benim annem degilsin oglum buyuyunce kutlar cumlesi cok kaba kayinvalidenizin anneler gununu kutlamamaniz onun mantigina gore de dogru gelmeli nede olsa benim annem degil oglu olarak sen kutla deseniz haklisiniz

ben bütün günleri kutlarım önem veririm değer veririm..ben onun kutlamamasindan çok benim annem değilsin tepkisine sinir oldum
Bencede sorun bu zaten tavir cok itici aynisini esim bana dese ne kdr odunsun derim anneler gunun kutlu olsun hayatim demek bu kadar zor degil yahu

Kutlamamasini gectim sen benim annem degilsin oglum buyuyunce kutlar cumlesi cok kaba kayinvalidenizin anneler gununu kutlamamaniz onun mantigina gore de dogru gelmeli nede olsa benim annem degil oglu olarak sen kutla deseniz haklisiniz
yani ben o söze alındım ama suanki kafamla düşünüyorum abartmisim lohusaydim o zaman

Ama
Eş niye kutlamalı ki anneler gününü hiç anlamadım.
Kendi annesini kutlamalı, siz onun eşisiniz.
Evlilik yıldönümü , doğum günü kutlanır da anneler günü ne alaka ya
Hem mağlum değil malum
ama bir anneler günün kutlu olsun diyebilirdi ustune bir de çıkışınca bende kızdım .

Back
X